Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po nouzovém přistání na Zemi se dva urození mimozemští teenageři snaží splynout s lidmi, aby unikli mezigalaktickým lovcům odměn. (Netflix)

Recenze (2)

kikikz_860 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvá epizóda bola slabšia ale ostatné boli dobré. Najprv som si myslel že ma to moc baviť nebude ale baví ma to! Postavy sú super, páčia sa mi referencie na Trollhunters. Intro je perfektné!!! Dosť ma to bavilo a dúfam že druhá séria bude rovnako dobrá alebo ešte lepšia!! ()

AdelleR 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Milý návrat do Arcadie. Mimozemská kultura byla propracovaná stejně brilantně jako ta trollí a opravdu jsem se bavila nad tím, jak marně se sourozenci snažili zapadnout mezi pozemšťany. Chemie mezi nimi jiskří, není to umělý sourozenecký vztah, to bylo taky fajn, a vždycky ocením propojení s ostatními příběhy stejného univerza. První série kopíruje tu poslední od Trollhunters, takže paralelní scény tu jely naplno a pár setkání jsem si užila. ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Citát, který pronese Krel (Diego Luna) k lidu Akiridionu: „We shall not flag or fail. We shall fight on the beaches. We shall fight in the fields and in the streets. We shall never, never surrender!“ („Nebudeme se bát ani selhávat. Budeme bojovat na plážích. Budeme bojovat na polích a v ulicích. Nikdy, nikdy se nevzdáme!“) pochází z projevu Winstona Churchilla, který byl pronesen 4. června 1940 v Britském parlamentu. (AloeB)

Reklama

Reklama