Reklama

Reklama

Willy a kouzelná planeta

  • Francie Terra Willy : Planète inconnue (více)
Trailer 8

Obsahy(1)

Malý Willy cestuje s rodiči vesmírem. Po nehodě vesmírné lodi se sám v záchranné kapsli dostává na neznámou,divokou planetu. Naštěstí má s sebou důležitého parťáka – robota Bucka. V cizím světě na ně číhá mnoho nástrah a objevů… (Bioscop)

Videa (5)

Trailer 8

Recenze (34)

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Podle názvu se zdá, že Willy a kouzelná planeta, Terra Willy: Planète inconnue, jsou dvojice, o kterou běží. Chyba lávky. Na neznámé planetě ztroskotá malý Vilém se svým pomocníkem robotem a čekají, až je záchranná sonda najde a odveze. Mezi místními rostlinami přitom najdou jedlé i jedovaté a mezi místními živočichy objeví přátele i nepřátele. Proto když je sonda objeví, jsou ve zdraví přeživší Vilém dospělejší a robot opotřebovanější. To neplatí o rodičích, se kterými se syn šťastně shledá, ti jsou nachlup stejní jak před chlapcovým ztroskotáním, o nic chytřejší, o nic starší. Scénář David Alaux, Jean-François Tosti a též režírující Eric Tosti. P.S. To je zpráva o příběhu, ne o filmu z něj. www.macguffin.cz ()

pakobylka 

všechny recenze uživatele

Vpravdě kouzelné dobrodružství jednoho malého Robinsona na jedné vpravdě kouzelné planetě. Nechybí mu dětská hravost, nespoutaná fantazie, nenásilný humor, přiměřená akce, napínavá zápletka ... a dokonce ani věrný Pátek. Zkrátka nabízí všechno, o čem jste kdy snili ... než vás dostihla dospělost - a přetvořila všechna vaše tajná (a případně i veřejná) přání k obrazu svému ... 4.5* ()

Reklama

Maniik88 

všechny recenze uživatele

Stroskotanec, Mauglí, Avatar, Tarzan, všetko v jednom a v Sci-Fi háve. Hodne sme si s deckami užili túto dobrodružnú rozprávku o odlúčení, objavovaní sveta, kamarátstve, odvahe. Malo to vtipné momenty, vážné aj smutné a ako celok to bol podarený kúsok s krásnou grafikou, farebnou planétou a príšerkami. No a s robotom, ktorý sa snažil byť fajn ako Wall-e alebo Baymax s Veľkej šestky. Robot tu našťastie nehrá hlavnú rolu, no prispel k dokonalosti. V poslednej dobe vzniká hodne podarených rozprávok aj mimo Hollywood a Pixar. Táto je jedna z nich. ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Za me velmi prijemne prekvapeni . jak po strance neotreleho pribehu tak po strance vizualni. KOnecne ne americky pekny detsky kresleny film, ktery reflektuje "kam se dnesni deti pohnuly", ale porad ma v sobe tu lasku, krasu pratelstvi a touhu byt s rodici. A ze technika nam mozna v leccems pomaha, ale zivot ne vzdy zachrani.... Byla jsem unesena z tolika novych postav, barevnosti a jednoduchosti pribehu, ze si film ihned nasel misto v top 10. Nastesti odprosten od americkeho patosu. Na slabsi povahy muze pusobit i trochu drsne..... 4**** a doufam, ze tvurci brzo zase s necim prijdou..... ()

Blondsky 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem nudný a obyčejný animák , ale kupodivu to byla docela dobrá dětská pohádka. Příběh je samozřejmě úplně jednoduchý a konec je více než předvídatelný. Takže proč tedy na snímek zajít? Je to samotný vizuál , který nikdy a nikde nevynechává a stále překvapuje. Pro děti ideální, ale starší se budou spíše nudit... 65 % . ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama