Reklama

Reklama

Willy a kouzelná planeta

  • Francie Terra Willy : Planète inconnue (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Malý Willy cestuje s rodiči vesmírem. Po nehodě vesmírné lodi se sám v záchranné kapsli dostává na neznámou,divokou planetu. Naštěstí má s sebou důležitého parťáka – robota Bucka. V cizím světě na ně číhá mnoho nástrah a objevů… (Bioscop)

Videa (5)

Trailer 1

Recenze (34)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónovTržby USA Tržby Celosvetovo $3,652,802▐ Nečakal som žiadne veľké zázraky, lebo animované filmy v posledných rokoch dosť stagnujú a dokopy len hŕstka kde tu, čo to, ponúkne. V tomto prípade našťastie kombinácia Stratený vo vesmíre s Krúdovcami v celku vyšla. Animácia je v norme, príbeh hravý aj keď, na prvý pohľad to vypadá strašne detinsky ale postupne to vygraduje do dosť bláznivého zábavného dobrodružstva na neznámej planéte plnej prekvapení. Samozrejme nechýbajú aj vypäté scény. Spokojnosť. /75%/ ()

NeverEver 

všechny recenze uživatele

Za me velmi prijemne prekvapeni . jak po strance neotreleho pribehu tak po strance vizualni. KOnecne ne americky pekny detsky kresleny film, ktery reflektuje "kam se dnesni deti pohnuly", ale porad ma v sobe tu lasku, krasu pratelstvi a touhu byt s rodici. A ze technika nam mozna v leccems pomaha, ale zivot ne vzdy zachrani.... Byla jsem unesena z tolika novych postav, barevnosti a jednoduchosti pribehu, ze si film ihned nasel misto v top 10. Nastesti odprosten od americkeho patosu. Na slabsi povahy muze pusobit i trochu drsne..... 4**** a doufam, ze tvurci brzo zase s necim prijdou..... ()

Reklama

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Nekomplikovaným a jednoduchým príbehom tvorcovia zrejme chceli osloviť menších milovníkov animovaných rozprávok. Avšak, prekvapivo, poteší aj zástupcov staršieho ročníku. Dôvodom je hlavne veľký potenciál neznámej planéty (život, živočíchy, rastliny, počasie, atď.), na ktorej sa malý Willy ocitne. Potom tu máme záchranného robota Bucka a Willyho priateľa „malého mnohonohého psa“. S nimi by som dokázal predstaviť aj nejaký spin-off mini príbeh – skvele vymyslené postavy. Síce animák (ktorý samozrejme má svoje nedokonalosti) čerpá väčšinou z iných známejších a vydarenejších kúskov, no robí to solídne a s úctou. V mnohých scénach je vidieť malý kúsok kreativity. Ja osobne, taký prístup dokážem oceniť. Osobné hodnotenie: 80% (****) ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Willy a kouzelná planeta zaujme diváka na první pohled zejména vizuálním zpracováním a tvůrčí fantazií, co se oné planety a tamějších tvorů týká. Vedle rozličně (a mnohdy velmi humorně) pojatých tvorů a krásných přírodních scenérií se mi líbilo, že byla do některých scén a titulků zakomponována pixelová animace - tudíž plusový bod za nápaditost. Dějově sice nešlo o bůhvíjak promyšlený snímek, který by přinášel do žánru něco nového, spíše šlo o kompilaci jiných, předchozích příběhů, čímž ale nechci říct, že by se jednalo o vykrádačku. Vedle survivalu zde máme dějovou linii o rodině a důležitosti přátelství, které může vzniknout kdekoli, kdykoli a mezi kýmkoli. I když film nenabízí zrovna velké množství vtipných scén, což by člověk v rámci žánru očekával, tak i přesto divák dostane nějaké to poučení, byť tuctové, a může se pokochat solidní animací. ()

McGuffin 

všechny recenze uživatele

Podle názvu se zdá, že Willy a kouzelná planeta, Terra Willy: Planète inconnue, jsou dvojice, o kterou běží. Chyba lávky. Na neznámé planetě ztroskotá malý Vilém se svým pomocníkem robotem a čekají, až je záchranná sonda najde a odveze. Mezi místními rostlinami přitom najdou jedlé i jedovaté a mezi místními živočichy objeví přátele i nepřátele. Proto když je sonda objeví, jsou ve zdraví přeživší Vilém dospělejší a robot opotřebovanější. To neplatí o rodičích, se kterými se syn šťastně shledá, ti jsou nachlup stejní jak před chlapcovým ztroskotáním, o nic chytřejší, o nic starší. Scénář David Alaux, Jean-François Tosti a též režírující Eric Tosti. P.S. To je zpráva o příběhu, ne o filmu z něj. www.macguffin.cz ()

Galerie (21)

Reklama

Reklama