Reklama

Reklama

Velké dobrodružství malé pandy

  • Rusko Bolšoje putěšestvije (více)
Trailer 2

VOD (1)

Obsahy(1)

Velký hnědý medvěd Brum-Brum si žije svůj spokojený život, do té doby, kdy mu jednoho dne popletený čáp nedoručí omylem zvláštní zásilku – malou pandu. Jako všechny mláďata, i tato panda je roztomilá, ale hodně pláče, a rozhodně nepatří do Brum-Brumovho lesa. Nezůstává mu nic jiné, než s pomocí kamarádů najít pandě správný domov. Medvěda, malou pandu, tygra s poetickou duší, bojácného vlka a pelikána, kterému se nikdy nezavře zobák, čeká dlouhá a nebezpečná cesta, která prověří skutečnou sílu jejich přátelství. (Forum Film CZ)

(více)

Recenze (4)

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Hodně to připomíná první díl Doby ledové - ztracené mimčo a nesourodá partička, která jej chce vrátit rodičům. Bohužel, na rozdíl od Doby ledové, tento film není ani moc vtipný, ani moc milý, prostě takový podprůměrný animák s celkem ucházející animací. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Ruská kopírka Ice Age s omeškaním vyše 20 rokov? V podstate by to vedel zhrnúť všetko, až na to, že napriek tomu, že sa to mojej dcérke vraj páčilo, ja som to prespal väčšinu stredu, videl som úvod a záver a vtip to veru nemalo ani na úrovni najslabšej časti Ice Age. To taká Mavka od Ukrajincov bola rok dozadu iná liga. ()

blondboss 

všechny recenze uživatele

Priemerná animovaná jednohubka so zvieracími postavičkami, ktorá sa nejako nelíši od už zabehnutých klišé v rámci animovanej tvorby, ale zároveň stráca dych oproti americkým trhákom. Podobných príbehov tu už bolo pomerne dosť a toto je už len také varenie z vody. Bonusom sú celkom slušné animácie. 50 % ()

Reklama

Reklama