Reklama

Reklama

Likvidátoři

Trailer

VOD (1)

Thomas je vdovec a bývalý federální agent. S dcerou se ukryje v Londýně. Když se k němu vloupají 3 muži, zabije je. Jeho fotografie se pak objeví v televizi a do Londýna míří nájemný vrah pověřený americkým zločineckým bossem. (Filmbox)

Videa (1)

Trailer

Recenze (52)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Známý akční vzorec „Bez dcerky neodejdu“, který se snaží zaujmout neobvyklou lokací ruční akce (kabinka lanovky Emirates Air Line), prostou přímočarostí i četným užitím střelných zbraní (byť se neškodnost palby z automatů a brokovnice na pár metrech bytu jevila krapet nesmyslně). Adkins jako starostlivý táta Neesonova typu je překvapivě zastíněn dvoumetrovým wrestlerem Wadem Barrettem, který v tom černém bomberu lehce připomínal chuligána FC Preston. Ano, mohl by být v hlavní roli Seagal, jenže by to končilo už na začátku, kdy by se při chystání snídaně dceři přejedl lívanci a usnul.. ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Eliminators mi v rámci nízkorozpočtovej žánrovej produkcie príde ako typický akčný film, pri ktorom si síce všetci dajú záležať, aby v ničom výraznejšie nezaostával, čo sa aj podarilo, vôbec nič tu neurazí, ale zase ani moc nenadchne. A tak je tu obstojná zápletka o mužovi s minulosťou v tajnej službe, ktorý pri ochrane dcéry zabije troch protivníkov, ale tým sa prezradí a ide po ňom nielen polícia, ale hlavne šéf vplyvnej zločineckej organizácie, s ktorým má nevyriešené účty a tak na neho poslal špičkového nájomného zabijaka. No prevedením je to už trochu horšie, dej síce nenudí a potešil ma aj slušný výber rozmanitých lokácií, čo v tomto type filmu už dávno nie je samozrejmosť, ale chýba tomu lepšie tempo, mimoakčné scény sú len čisto priemerné a sklamalo ma aj to vloženie rodinného prepojenia s mafiánom, takto ten motív ochrany dcéry dostatočne nefunguje, keďže jej aj tak nejde o život. Po stránke akcie ale som celkom spokojný, aj keď ani tu sa nič výnimočné nekoná. Teda až na súboje s nájomným zabijakom, Scott Adkins a jeho hlavný rival Wade Barrett tu predvedú dva veľmi dobré súboje so skvelou choreografiou a parádnymi chvatmi, v ktorých obaja predvedú, čo v nich je a práve tieto ich dva strety sú rozhodne vrcholmi filmu a dôvodom, prečo sa oplatí pozrieť. Ani zvyšné súboje nie sú zlé, napríklad skvelo natočený v lanovke, ale sú už dosť krátke a pôsobia aj trochu umelo. A k tomu nejaké tie priemerné naháňačky a prestrelky s minimom zabitých a digitálnymi priestrelmi, čo mi vadí. Obsadenie tiež ničím nevyniká, spomínaný Scott Adkins a Wade Barrett ma bavili, ale zvyšné vedľajšie a záporné postavy sú už len úplne obyčajné a tak nikto z nich nestojí za pozornosť. A režijne mi to v rámci tohto typu filmu celkom vyhovovalo, aj keď stále sa to dalo vylepšiť, hlavne zvýšením dynamiky. Zo všetkých týchto posledných Adkinsových sóloviek je práve Eliminators asi najlepši, keďže v ničom neurazí a má dva skvelé súboje, ale ani tentoraz sa nejedná o nič, čo by mohlo fanúšika Adkinsa nadchnúť, jednoducho obstojný akčný film na jedno pozretie. 60% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Naprostá spokojenost. Já od této podívané dostal přesně to, co jsem od ní očekával a proč jsem do ní šel. Takže se jedná o přímočarou, vážně dynamickou akční jízdu, se současnou absolutní světovou filmovou jedničkou, co se akce týče, Scottem Adkinsem, který tu opět v plné parádě předvádí naplno své mistrovské bojové umění, i když tedy musím i přiznat, že se zde na filmy s ním možná i víc střílí, než bojuje, což ovšem nemění nic na faktu, že je Scott prostě pořád bůh a akce je zde zpracována přesně jemu na míru, takže přehledná, drsná, nápaditá, mající koule, prostě pecka. Mile pak překvapila i zápletka, která sice není ani nápaditá, ani originální, ale rozhodně nenudí, bavila mě, není hloupá, ani naivní, má fakt parádní spád, pořád se něco děje, akce střídá akci, fungují tam dokonce i emoce, takže ani v tomto ohledu není co řešit. Na rozdíl od zvratů se zde dočkáme i napětí a závěrečný happyend upřímně potěší. Eliminators je zkrátka výtečné béčko, stojící samozřejmě především na Scottu Adkinsovi, který to povyšuje celé o několik levelů výš, nicméně i bez něj by šlo o záživnou jízdu, která potěší oko každého příznivce pořádné chlapské akce. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kvalitní poctivé a solidní béčko, které si na nic nehraje. Jede si na jistotu prostě to svoje a dobře to plyne. Hoďka a půl úplně v pohodě. Režie a choreografie není taková, jako u Isaaca Florentina, který natočil většinu filmů s Adkinsem, ale i tak jsou bitky slušný a zabiják byl také velmi dobře vybrán. Ten by mohl z fleku dělat dubléra Adkinsovi - stejné typy. Na 4 hvězdičky to sice u mě nedosáhne, ale zabavil jsem se. 69% ()

m.a.t.o. 

všechny recenze uživatele

„Zabili ste troch mužov!" – „Bola to sebaobrana." Na WWE Studios je stále spoľahnutie, už som to spomínal v inom komentári, síce neprodukujú geniálne filmy, ale v rámci akčných béčok vypustia do sveta vždy celkom obstojné kúsky. Čoho dôkazom je aj tento film, v ktorom si, celkom prekvapujúco, hlavnú úlohu zahral Scott Adkins a wrestler Wade Barrett (ktorý mimochodom vyzerá ako jeho o hlavu vyššie dvojča) si strihol zápornú rolu. Zápletka má logiku, dobre natočených akčných scén je dosť, film si drží tempo, takže ja som sa rozhodne nenudil. Príjemné predjedlo pred hlavným chodom s názvom Boyka: Undisputed. 55 % ()

Galerie (18)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama