Reklama

Reklama

Likvidátoři

Trailer

VOD (1)

Thomas je vdovec a bývalý federální agent. S dcerou se ukryje v Londýně. Když se k němu vloupají 3 muži, zabije je. Jeho fotografie se pak objeví v televizi a do Londýna míří nájemný vrah pověřený americkým zločineckým bossem. (Filmbox)

Recenze (52)

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Známý akční vzorec „Bez dcerky neodejdu“, který se snaží zaujmout neobvyklou lokací ruční akce (kabinka lanovky Emirates Air Line), prostou přímočarostí i četným užitím střelných zbraní (byť se neškodnost palby z automatů a brokovnice na pár metrech bytu jevila krapet nesmyslně). Adkins jako starostlivý táta Neesonova typu je překvapivě zastíněn dvoumetrovým wrestlerem Wadem Barrettem, který v tom černém bomberu lehce připomínal chuligána FC Preston. Ano, mohl by být v hlavní roli Seagal, jenže by to končilo už na začátku, kdy by se při chystání snídaně dceři přejedl lívanci a usnul.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Klasické béčko jakoby vypadlo z 90. let. Vzpomněl jsem si především na Těžko ho zabít se Seagalem. Dá se na to koukat, ale krom akce nenabízí film nic.Vizuál je televizní, herecké výkony průměrné a děj klasického rázu pro obdobné filmy. Souboje ušly. 50% ()

sniper18 

všechny recenze uživatele

Eliminators mi v rámci nízkorozpočtovej žánrovej produkcie príde ako typický akčný film, pri ktorom si síce všetci dajú záležať, aby v ničom výraznejšie nezaostával, čo sa aj podarilo, vôbec nič tu neurazí, ale zase ani moc nenadchne. A tak je tu obstojná zápletka o mužovi s minulosťou v tajnej službe, ktorý pri ochrane dcéry zabije troch protivníkov, ale tým sa prezradí a ide po ňom nielen polícia, ale hlavne šéf vplyvnej zločineckej organizácie, s ktorým má nevyriešené účty a tak na neho poslal špičkového nájomného zabijaka. No prevedením je to už trochu horšie, dej síce nenudí a potešil ma aj slušný výber rozmanitých lokácií, čo v tomto type filmu už dávno nie je samozrejmosť, ale chýba tomu lepšie tempo, mimoakčné scény sú len čisto priemerné a sklamalo ma aj to vloženie rodinného prepojenia s mafiánom, takto ten motív ochrany dcéry dostatočne nefunguje, keďže jej aj tak nejde o život. Po stránke akcie ale som celkom spokojný, aj keď ani tu sa nič výnimočné nekoná. Teda až na súboje s nájomným zabijakom, Scott Adkins a jeho hlavný rival Wade Barrett tu predvedú dva veľmi dobré súboje so skvelou choreografiou a parádnymi chvatmi, v ktorých obaja predvedú, čo v nich je a práve tieto ich dva strety sú rozhodne vrcholmi filmu a dôvodom, prečo sa oplatí pozrieť. Ani zvyšné súboje nie sú zlé, napríklad skvelo natočený v lanovke, ale sú už dosť krátke a pôsobia aj trochu umelo. A k tomu nejaké tie priemerné naháňačky a prestrelky s minimom zabitých a digitálnymi priestrelmi, čo mi vadí. Obsadenie tiež ničím nevyniká, spomínaný Scott Adkins a Wade Barrett ma bavili, ale zvyšné vedľajšie a záporné postavy sú už len úplne obyčajné a tak nikto z nich nestojí za pozornosť. A režijne mi to v rámci tohto typu filmu celkom vyhovovalo, aj keď stále sa to dalo vylepšiť, hlavne zvýšením dynamiky. Zo všetkých týchto posledných Adkinsových sóloviek je práve Eliminators asi najlepši, keďže v ničom neurazí a má dva skvelé súboje, ale ani tentoraz sa nejedná o nič, čo by mohlo fanúšika Adkinsa nadchnúť, jednoducho obstojný akčný film na jedno pozretie. 60% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dobrá tedy proč zbytečně kverulovat. Adkins je pořád v super formě, navíc si zatím pořád umí v té záplavě podprůměrných direct to ulož to filmů vybrat koukatelné kousky. Tady pochopitelně nemá smysl moc hodnotit děj nebo zápletku, to je taková tradiční béčková chujovina i když to funguje dostatečně. Co je tu ovšem hlavní držák to jsou precizně nasnímané a krásně přehledné souboje. Adkins je neskutečně pohyblivý a kvalitní kameraman a choreograf mu dávají vyniknout ještě víc, takže Scott pořád jede a tentokrát i bez bradky.70% ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins je špička v béčkových vodách akčného žánru a aj keď nikdy nebude taká hviezda ako JCVD alebo Statham, ukazuje sa v celkom pozeratelných filmoch. Likvidatori neohúria príbehom, to je jasné asi každému, ale režisér Nunn ako aj Adkins sa v akčných scénach skutočne vybláznili a v súbojoch jeden na jedného rozhodne je načo pozerať. 60% - 3* ()

Rominator 

všechny recenze uživatele

Do Thomasova (Scott Adkins) bytu vtrhnou tři ozbrojení muži a on je v sebeobraně zabije. Tato událost se rychle šíří všemi zprávami. Thomas se po incidentu probere v nemocnici a zjistí, že je připoután pouty k lůžku. Thomas musí jednat, aby ochránil svoji dcerku Carly... Z děje by se dalo vyzradit více, ale to by pak nebylo překvapení. Wade Barrett (Stuart Alexander "Stu" Bennett) jako Bishop je Adkinsovi zdatným soupeřem a jejich dva kontaktní souboje stojí za to. Několik málo informací ze závěrečných titulků: Tim Man - bojový choreograf / Fight Choreographer, Dan Styles - koordinátor kaskadérů / Stunt Coordinator, Tiago Silva - Thomas Stunt Double a Jason Beeston - Bishop Stunt Double. Film nabízí poctivou akci zabalenou v koukatelném příběhu. ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|50%| Poslední dobou stojí akční béčka za vyližprdel. No, to tu rozebírat opravdu nechci. Těšil jsem se na Adkinse a na jeho souboje – to jsem naštěstí víceméně dostal. Víc od toho ale nečekejte. Rozporuplnost – jeden zásadní pocit, který u mě po skončení převládal. Soubojů tu pár máme, není jich nějaké kvantum, ale přiměřený dostatek. Jsou solidně natočeny, chvílemi se jedná jen o obyčejné fighty a chvílemi se tu najde pár skvělých Scottových kousků. I pár zajímavých přestřelek tu máme. To ale bohužel není vše. Příběh je strašně primitivní, což mi moc nevadí, ale je to tak nezáživně podané, že se u toho dá pomalu usnout. Nejsem jediný, kdo tohle zaznamenal. Ale námět trochu připomíná Hard to kill se S.Seagalem – sice jen vzdáleně, ale přesto. Finále mě už moc nezaujalo, krom dlouhých dvou soubojů, které mi přišli jako nejlepší scény z celého béčka. Herci jsou dostatečně zvolení, stejně jako hudba. Podruhé bych si to ale už nepustil. Kvůli výbornému Scottovi to za to stojí, jinač je to obyčejná béčková jednohubka. ()

Yoshitsune 

všechny recenze uživatele

Adkins ve filmovém světě, k životu potřebuje jen boxovací pytel, nékoho koho může chránit/pomstít popřípadě, někoho sejme v ringu a bude tím traumatizovaný natolik, že odjede do Asijské země a nebo do Ruska, kde bude mlátit další nešťastníky. Víc toho nepotřebuje a v podstatě by to i tady stačilo, kdyby ovšem ta akce nebyla jedna z nejvíc nudných co sem kdy viděl, né opravdu i Seagal který máchá svýma ručičkama, na nepřátelé kteří sou od něho pět metrů, i takové akční scény představují větší terno než to co sem viděl tady. Jako na bitky se hezky kouká, choreograficky jim nelze nic vyčíst, ale že bych je měl brát vážně ? To se říct nedá, je to spíš takové pošťuchování, ala ty teď plácneš mně a pak zase já tebe a bude to vypadat hodně drsně. Ale už začátek filmu, mně jasně varoval, pozor Adkins nemá žádné vousy, takže to bude logicky stát za hovno, ale já varování nedbal a naivně film sledoval, ve víře že to bude dobré. On pak sice nastoupí Wade Barrett, ten však působí hrozně komicky, neustále Adkinsovi skládá poklonu a švitoří mu do ouška samá hezká slůvka. A ze všech rolí, které Adkins hrál, tak tahle role utrápeného taťky mi asi nejvíc vadila. Jeden z nejhorších filmů s Adkinsem, nu což ta dnešní spokojenost nemohla trvat věčně, však vše nejlepší Adkinsi stále si borec, jen už neber tyhle role. ()

malylada 

všechny recenze uživatele

Toto béčko nemá čím překvapit a více méně spadá do průměru po všech stránkách. Působilo to na mě dojmem nepodařené televizní inscenace, kdy všichni do jednoho odvádějí poloviční práci. Akce se scvrkává pouze na Adkinse a nájemného zabijáka, kteří si to třikrát přes kopírák rozdávají. Potěšilo mě vidět staříka z filmu Vikingové, který jediný nevypadal na plátně ospalým dojmem a škoda, že nedostal více prostoru. Adkins by se měl vyhnout těmto akčním filmům, aby se postupnými kroky nedopracoval k těm horším Seagalovkám........4/10 ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Je to bohuzial dalsia podfinancovana Adkinsonovka v ktorej sa hlavny neherec bez poriadnej charizmy snazi väcsinu filmu hrat, aby natiahol stopaz, pretoze na poriadne akcne sceny neboli prachy. Dejova omacka je neskutocne nezazivna a od polovice som ju uz dost pretacal. Akcnych scen, ktore by vynahradili to utrpenie tu nie je dostatok. Dve trochu väcsie prestrelky, ktore pôsobia umelo. Neviem naisto povedat, ci boli vystrely znova CGI alebo nie, ale prestrelky ma nenadchli. Jedinym velkym kladom celeho filmu su bitky. Nunn uz v minulom filme s Adkinsom ukazal, ze patri k tym par vyvolenym, ktory dokazu predat divakom jeho schopnosti. Oproti bitkam u Florentinea su menej akrobaticke a realnejsie. Pôsobia kontaktne a cely cas su dokonale prehladne. Ale nebol by to Adkins, aby nepredviedol aj par pôsobivych akrobatickych kuskov. Väcsinu filmu ide po Adkinsovi zabijak, ktoreho hra Wade Barrett, ktory vyzera ako ušata steroidmi nabuchana verzia Adkinsa. A kedze ma briadku, tak aby sme ich v bitkach rozoznali musel briadku obetovat Adkins a potvrdil tym zname prekliatie: oholeny Adkins = slaby film. Wade je aspon v bitkach kvalitnym protivnikom. Najviac sa mi ale pacila bitka v nemocnici s policajtmi, ktory pouzivaju tie ich vystrelovacie obusky a potom bitka v obmedzenom priestore lanovky. Kvôli bitkam sa to rozhodne oplati raz vidiet, ale druhykrat si to pozru len zenske alebo bukvice, ktore si niekolkokrat uziju polonaheho Adkinsa. Az sa divim, ze tu absentuje romanticka linia, pritom prilezitost tu bola, ale ostala nevyuzita. Na zmiernenie abstaku po dalsom Boykovi to celkom funguje, ale uz sakra chcem dalsieho Boyku. Ved od uvedenia traileru ubehol uz skoro rok. 4/10. ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele

Pořád se nejedná o stoprocentní pětihvězdičkovej film, má to spoustu nedostatků. Na druhou stranu film nabízí pestrou paletu lokací, výborné souboje, slušné přestřelky a hlavně musim pochválit prolénání akčních scén s okolím. Adkins není žádnej herec, ale své postavě dodal dostatečné emoce na to, aby film utáhl. Má proti sobě Hulka, Wade Barrett mu je fakt podobnej a má skvělé hlášky. Jejich dvě bitky jsou dlouhé, kontaktní a maj špičkovou choreografii. Hlavně Adkins, když předvede nějakej akrobatickej kousek, tak mi spadne čelist. I ostatní souboje super! S poldama v nemocnici, a v lanovce. Hlavně se mi líbí, že profi zabiják si našeho hrdinu najde nějakým logickým způsobem, všecko je to odůvodněné a člověk si nemusí říkat, jak vlastně jeden našel toho druhýho? Prostě jsem měl dojem, že profi zabiják se skutečně chová jako profi zabiják. Konečně! Navíc, když běhal Adkinsonovi za zády s pistolí, tak to bylo i celkem napínavé a jen jsem se těšil, až si daj do huby. No a pokud Barrett nestihne naskočit do lanovky, nabídne deset táců dvoum týpkům, aby zkopali Adkinse. Z fleku, v lanovce a bez střihů :-) místy je film asi nechtěně komediální. SPOILER: Například, když Adkins v nemocnici sejme tři policajty a inspektor pak poví "no! kvůli němu mám tři muže ve špitálu" pěknej dvojsmysl. Některé situace jsou i parádně vyhrocené. Zejména když ti tři lupiči přepadnou Scottovi bejvák. I tam byl fajn souboj s pálkama. Film má i parádní tempo a dostatek našlapané muziky. Vizuál televizní, ale i pár krásných záběrů na město jsem si našel. Některé interiéry moc pěkné. Režie dostatečná a akce přehledná. Přestřelky krvavé, možná digitální krev, ale pořád to na mě působí líp, než bez těch cákanců sledovat, jak týpci padaj k zemi. A myslim si, že ty souboje si pustim někdy znovu. Adkins má mimochodem moc rád pistole a brokovnice :-). Solidní akční film. ()

Marsik 

všechny recenze uživatele

Kvalitní poctivé a solidní béčko, které si na nic nehraje. Jede si na jistotu prostě to svoje a dobře to plyne. Hoďka a půl úplně v pohodě. Režie a choreografie není taková, jako u Isaaca Florentina, který natočil většinu filmů s Adkinsem, ale i tak jsou bitky slušný a zabiják byl také velmi dobře vybrán. Ten by mohl z fleku dělat dubléra Adkinsovi - stejné typy. Na 4 hvězdičky to sice u mě nedosáhne, ale zabavil jsem se. 69% ()

ConanVJ 

všechny recenze uživatele

Tento Adkinsův film postrádá svižnější akci a větší využití jeho bojového potenciálu. Sice zde má pár parádiček, ale jsem u něj zvyklý na víc. Příběh je jednoduchý a ničím nepřekvapí. Za mě 60% :) ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Scott Adkins sice ve větších amerických filmech hraje jen přicmrndávače, ale když dostane v béčku prostor, využije ho naplno. A to se mu podařilo ve snímku "Eliminators", kde je otcem, jenž chce jenom svojí dcerku, která je mu ale vzata. Udělá ale všechno, aby svou dceru dostal zpět. Fajn akční jízda. ()

AlistairMir 

všechny recenze uživatele

Velká spokojenost. Co mi hlava nebere je fakt, že tu spousta lidí řeší, že to nemělo kdovíjaký příběh. A co jako? Je to akční film kde jeden super borec likviduje řádku padouchů. Takže jde hlavně o akci a ta je více než povedená a Scott nám opět ukáže, že stále popírá zákony gravitace a dle na prach vysekané postavy je jasné, že se makalo na lahůdku - na Boyku. Tohle je jako předkrm před hlavním chodem vskutku mňamózní a velmi mě potěšil Wade Barrett, který roli nájemného zabijáka zvládl velmi dobře, má se Scottem dva delší fighty, oba dva jsou hodně povedené a rozhodně si ho v podobných rolích zvládnu představit i v budoucnu. Ve filmu se skoro pořád něco děje, takže nuda rozhodně nehrozí, Scott se řeže na všech možných místech (kabina lanovky, nemocniční chodba, přístav, okolí farmy, doma) někdy proti ozbrojené přesile, jindy férovka a souboje jsou přehledné bez milionu střihů. Já se bavil a fandům nadupaných akčáren álá 90tky plně doporučuji. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Ciry priemerny akcnak, pan Adkins na klasickej sinusoide, obcas natocil daco lepsie ako toto s prestrelkami, obcas dajaku kravinu /Home Invasion 2016/. Nic extra, no pozerat sa to da . 45 % ()

O´Neill 

všechny recenze uživatele

Neslané, nemastné...Snad jediná věc, která by se (ne)dala pochválit byla choreografie bojových scén - bohužel se však opakovala, a někdy od poloviny filmy už to bylo pořád dookola to stejné. Špatná hudba, nevýrazní herci, slabý scénář. 50% ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nevim jestli ty tři hvězdy nejsou pro tenhle film až moc.Ten film opravdu jako by vypadnul z devadesátek,ale že by to bylo podobný třeba filmům se Seagalem,to asi moc ne.Steven měl ohromný charisma,což Scott ani v nejmenším nemá.Příběh je jednoduchej,a hlavně příliš nezaujme,nemá to ty správný koule.50%. ()

Reklama

Reklama