Reklama

Reklama

Springsteen on Broadway

(koncert)

VOD (1)

Recenze (10)

dO_od 

všechny recenze uživatele

// Legenda vypráví o svém životě způsobem, který dožene k slzám i ty největší tvrďáky. Jednoduchý, krásný, účinný. ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Bruce vypráví o svém životě a prokládá to písničkami, které doprovází jen na kytaru nebo klavír. A úplně to stačí, protože ani tak dvě a půl hodiny nebudete skoro dýchat. Charisma hvězdy, nadhled člověka ve zralém věku (nechce se věřit, že mu bude 70), intimní blízkost a čistá radost. A to nejsem nikdy neměl ani jedno jeho album. Byť neříkám, že to teď rychle nenapravím. ()

Beckett51 

všechny recenze uživatele

Dvou a půl hodinová emotivní, vtipná, nostalgická, motivační a energická pocta životu, individualitě, rock'nrollu, Clemonsovi, lásce, rodině a (ne)splněným snům - a to všechno pouze pomocí hlasu, foukačky, kytary, klavíru a jedné neskutečné osobnosti (vlastně na chvíli dvou). ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Když někdo umí, nepotřebuje laserovou show ani podporu velkého ansámblu. Stačí mu kytara a klavír. Dvouhodinovka písniček prokládaných vzpomínkami uteče jako voda. Zábavné vzpomínky prokládají okamžiky téměř intimní zpovědi, nechybí humor ani dojetí. Nenudil jsem se ani na okamžik, a to Springsteen nepatří do mé hudební topky. ()

fishki 

všechny recenze uživatele

Springsteena som vždy vnímal cez Born in the USA a Streets of Philadelphia ako ikonu svojho žánru, ale nikdy som sa mu hlbšie nevenoval. Dokonca sa priznám, že mi skutočný príbeh piesne Born in the USA dlho unikal a rovnako ako konzervatívni politici v Amerike som ju považoval viac za chválu spoločnosti než ako jej kritiku. Potom sa mi do ruky dostala audiokniha Born To Run (2016), ktorú nahovoril sám Springsteen. Niečo sa vo mne zlomilo a začal som počúvať jeho pesničky oveľa dôslednejšie. Podobne ako kniha, tak aj tento dokument je príjemným road tripom z New Jersey do Kalifornie a naspäť. Spoločnosť vám bude robiť jeden na prvý pohľad obyčajný muž v rifliach a tričku bez veľkých okázalostí. A pritom dokáže byť tak spontánny a hlboký. ()

FilmFan24 

všechny recenze uživatele

Takhle Bruce jen s kytarou a harmonikou jsem měl možnost vidět naživo. Nyní po mnoha letech jsem si zážitek zopakoval při záznamu z jeho koncertě na Broadway. Tentokrát ovšem prokládá jednotlivé písničky skutečnými příběhy ze svého života, které jsou k přečtení v jeho vlastní rukou napsané autobiografii Born to Run. Ty skoro dvě a půl hodiny jsem ani nedutal... ()

rockwoman 

všechny recenze uživatele

Skvělý muzikant a sympaťák je tenhle pán s kytarou a barvou hlasu, kterou mám ráda. Jeho rozjímání o životě, lásce, muzice a rodině s úsměvem i kapkou slzy v oku bylo vážně moc fajn...tleskám!  My Hometown🎤🎸🤘🎶 ()

shaacul 

všechny recenze uživatele

V podstatě one-man show (kromě dvou písní, kde mu dělá druhý hlas manželka) slavné osobnosti, která nás nechá nahlédnout do svého dětství, mládí, spíž jednotlivé, krátké příběhy vyprávějící vznik písně a vypointované písničkou. O člověku nám to ale řekne více, než důkladně a faktograficky sepsaný historický román. Pokud máte čas, energii a trpělivost dvě a půl hodiny poslouchat a nechat se unášet vyprávěním, tak to budete mít za pět hvězd, jinak vás to bude dost možná nudit. ()

Reklama

Reklama