Reklama

Reklama

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Balkán. To je území obývané vřelými a srdečnými lidmi (myšleno v uvozovkách i bez nich), je to oblast s bohatou historií, krásnou kulturou a úchvatnou přírodou. Taky je to region, v němž bych neustále chodil jako v minovém poli (místy dokonce doslova), protože bych měl obavy z toho, že když do někoho nechtěně narazím v davu, vyvolá to až příliš ostrou reakci. Úvodní epizoda přišla s kvalitní až výbušnou atmosférou a představila mi takové množství postav, že to mé zbývající mozkové buňky tak úplně nepobraly, proto ze startu hodnotím lehce zmatenými třemi kousky. ()

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl srbské gangsterky s motivem " Co se stane když slušnej člověk zabije při autonehodě dceru albánskýho bosse" mi ukázal, že se nebude jednat o balkánskou Gomoru (2014), a filmově to bylo jakési bez šťávy a díky spoustě postav dost nepřehledné, nicméně ta jugoslávská exotika, námět a autentický herci má jakýsi potenciál, notabene když si vzpomenu na Jižní vítr (2018), tak vím, že tamní filmaři uvěřitelné gangsterky docela i umí. ()

Reklama

Loki_Six 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"Besa je hluboce zakořeněna v albánské kultuře. Nejčastěji se překládá jako víra. Ve smyslu slib, slovo, které se musí dodržet. U mafiánských klanů znamená nedodržení besy jistou smrt." ()

Galerie (28)

Reklama

Reklama