Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Beriša chce ovládnout celé své území a nikoho nevpustit do svého "podnikání", i kdyby to měl být jeho příbuzný. Ztratil dceru, jeho syn jen zázrakem přežil atentát, ale je nadosmrti poznamenaný, a jeho žena... už nemůže dál. Inspektor Interpolu Petrić Koci je rozhodnut za každou cenu pomstít smrt svého otce, kterého otec Dardana podřízl před jeho očima. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

jungewolf 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Postupně to graduje. Je tam použitá výborná hudba, včetně té na začátku. Je nepochopitelný, že ČT nebude vysílat poslední dva díly,utnout seriál dva díly před koncem je pěkný podraz . ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tedy... Být členem rodiny Perićových fakt není žádná životní výhra. Nakonec to vypadá, že jsem se nemýlil, když jsem od počátku viděl situaci Uroše Periće jako bezvýchodnou. Musí to být opravdu zoufalství, když se pro záchranu rodiny musíte rozhodnout pro jednu ze dvou cest, přičemž ani jedna nevede k cíli (což v začátku netušíte). Tohle jsou přesně ty chvíle, kdy člověk odhazuje zoloft a sahá po valiu. Tvůrci u mě opět zabodovali, když převedli zjevně kvalitní scénář do skvělé pohyblivé podoby. Předvedené zoufalství a bezmoc byly tak husté, že by vedle nich mlha nad Brčálníkem v hanbě prchla do nejbližšího křoví, aby se tam vyplakala nad svou řídkostí. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama