Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Helle čeká už celou věčnost, až její workoholický manžel Peter odejde do důchodu, aby si mohli užívat podzim svého života společně. Chce s ním cestovat a objevovat svět – ale když se Peter vrátí z posledního dne v práci domů, události naberou nečekaný spád. Peter má totiž pro svou ženu velké překvapení – rozhodl se odstartovat novou kariéru dovozce vín a veškeré jejich úspory investoval do exkluzivní vinice v Rakousku! Helle a Peter se rozejdou a podstoupí spalující cestu poznání, překypující novými příležitostmi, problémy a sny... Mohou ale po padesáti letech manželství začít znovu? A dokáží bez sebe vůbec žít? (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (6)

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Film, ktorý so svojou témou síce nie je prevratný, každopádne však stojí za pozornosť, že známy problém (kríza v manželstve po x rokoch – (čiastočne) „vyschnutie pocitov“ voči sebe) je koncipovaný do čias, kde manželský pár je už v dôchodku. Muž, ktorý je v dôchodku, zainvestuje do niečoho, čo manželka nepodporuje. To je len „benzín na oheň“ – muž oznámi, že už nie je šťastný, chce znovu žiť, chce vyskúšať nové veci, odsťahuje sa – podáva rozvod. „Slobodný život“ manželka znáša veľmi ťažko. No po určitom čase sa karta obráti, a práve manželka nájde znovu šťastie – po boku ženy. Práve tento „nečakaný“ ťah v príbehu je to, čo film potrebuje, pretože smerom ku konci sa to celý stáva takým vyšumeným (napriek občasným odvážnejším scénam). Hella Joof to vycítila, ale záverom to nezachránila. Z hľadiska hereckých výkonov spíš lepší priemer, v žiadnom prípade nečakajte nieč prevratného. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Ashar 

všechny recenze uživatele

Snažíme se pochopit miléniány, jejich nový pohled na svět, ale zapomínáme na to, že i starší generace už není tak stará, jako dřív. Čím víc se posouvá hranice dlouhověkosti, tím víc se musíme připravit i na to, že naše babička a dědeček už nejsou a nebudou takoví, jak jsme si je zaškatulkovali. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Tieto geriatrické filmy, kde starí chcú byť mladými a správajú sa tak, se vším všudy, mi dvíhaju žalúdok. Niekto si to asi pôjde, nájde v tom tú skrytú krásu. Ja som to ale neni. 1 z 5 ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Je div, že s ním vydržela tak dlouho. Je div, že ho vůbec chce zpátky. Skvěle upřímný a svým způsobem mile realistický film. Tohle vám vleje energii do života. Pokud nejste zabedněný či zaostalý idiot. ()

Galerie (12)

Reklama

Reklama