Reklama

Reklama

Ah Sahm, který v roce 1878 dorazí z Číny do San Francisca, začne pracovat pro zločinecký gang Hop Wej. Policie jmenuje nového šéfa pro Čínskou čtvrť. (Netflix)

Recenze (15)

sheen

všechny recenze uživatele

Jelikož nejde hodnotit celý seriál, tak musím hodnotit díl. Jakožto fanoušek filmů s bojovou tématikou jsem spokojen. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na seriál jsem se sice těšil, ale pilotní díl mě zrovna dvakrát nepřesvědčil. Hned na úvod mě zarazilo, že nějaký Číňan zmlátí tři imigrační úředníky a nic se neděje, pohoda, vánek. Nesedl mi ani použitý soundtrack, hlavní hrdina vypadá, jako že mu nikdo neřekl, ve kterém století se příběh odehrává, jeho namachrovaný projev mi začal lézt velmi rychle na nervy, ale samotný děj mě docela zaujal, takže doufám v lepší zítřky. ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Úplný nátěr to není. Pokud tady chce někdo vytvořit MA pecku, jako je Into the Badlands, tak musí být soubojů víc, musí mít trochu lepší choreo a musí být delší. Ale třeba se to ještě rozjede. Plus je herecké obsazení, to se mi líbí. A také výprava. Ale já tý akci lehce zapracovat. ()

Chen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Banshee Meets Gangs of New York. Brutální akční podívaná se skvělými postavami a skvostnými akčními scénami. Choreografie bitek je skvělá. Relativně realistická, bez neustálého používání závěsných lan a s pořádnou porcí krve. ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

(7.4.2019) Cinemax to opět dokázal! Od dob Banshee už uplynulo pár let a já si hrozně přál seriál v tomhle duchu. Pilot mě namlsal perfektní choreografií početných rvaček (opravdu jak podle Bruce Lee) a já jen doufám, že se tvůrcům podaří udržet stanovené tempo a v následujících týdnech bude na Hbo go na co koukat.. ()

geklon 

všechny recenze uživatele

Laťka nastavena. Jsem nadmíru překvapen, jak během jedné epizody dokázali tvůrci nastavit zrcadlo a vystavět celkem přehlednou ukázku současné akční quality tv. Prequell Banshee? ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Znacne naivne a zbytocne teatralne. Naviac, ked akurat "vylodeni" cinania rozpravaju uzasnou americkou anglictinou, takmer ako vsetci aziati, co tu hrali, nesedi to do doby, ktoru sa snazili tvorcovia stvarnit. Zapletku rozohrali prakticky na vsetky strany, takze dalsi vyvoj sa moze uberat hoc-jakym smerom. Mame irov, spionov, cinske "jazyky", konkurencny klan, rodinnu zapletku, milenecku zapletku, uplatnu policiu a typka s vizazou modernych sucasnych azijskych akcnych serialov. Ano viem, ze sa jedna o USA produkciu, ale rusilo ma to. Mohli to zasadit do sucasnosti. Dam tomu este jednu cast a uvidi sa. A to som dufal aspon v slusnu choreografiu subojov. Nebola to exhibicia tohoto typu. Zatial slabota. ()

ER 

všechny recenze uživatele

Není tu nic,co by překračovalo meze žánru,ale vše šlape jak dobře seřízený kafomlejnek. Výborné kung fu,kdy kosti pěkně praskají, tu nechybí a krví se obarvují i chodníky San Francisca. Nuda prozatím nehrozí a zápletka je taky slušná. ()

Vykuk 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době něco nášláplého, dokonalá choreografie bojových scén, Bruce Lee z toho úplně čiší, hlavní postava - herec skvělý, doufám, že si to laťku udrží, většina podobné produkce jsou jen filmy s přiblblou zápletkou, ano tady to není nic originálního, ale tak jak to mám rád, vzít osvědčenou dějovou linii, dobře zpracovat charaktery postav a spolu s povedenou akcí pecka. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kokos tak toto hej. Cinemax mi po Strike back a banshee naservíroval ďalšiu akčno-erotickú pecku. Hlavný hrdina sympaťák, aj mladý policajt z Georgie, a Taslim je iba čerešnička na torte. Súboje fajné a krvavé, proste mám hype jak sviňa. ()

muti 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Úvod dobrý, až na pár chybičiek krásy ako tip top upravený model vychádzajúci z lode po x mesačnej ceste. Uličky Chinatownu v roku zwei majú skvelú atmosféru, až na moment že vás môže ktokoľvek a kdekoľvek oddelat ()

Reklama

Reklama