Reklama

Reklama

Souboj dvou elitních bitkařů z gangů Hop Wej a Long Zii přitáhne pozornost lidí nejenom z Čínské čtvrti. Policie při pátrání po záhadné vražedkyni pročesává ulice. (Netflix)

Recenze (3)

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmy a seriály, v nichž se používají různá východní bojová umění, mají jeden základní problém- když dojde na souboj 1 vs 1, největší nakládačku dostane zpočátku ten bojovník, který na konci vyhraje, to je neměnné pravidlo a je to už tak profláklé, že by jeden zaplakal. Celkem jsem se nudil u vzpomínek na dětství a netuším, jak se paní starostová dozvěděla o souboji, takže to bylo spíš slabší. 3*- ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

No poněkud slabší díl s divným zakončením a ne moc zajímavými flashbacky, věřím, že finále to nakopne do maxima.. Spoiler : Úvodní fight mě zklamal. Krom toho, že jsme věděl, že Ah Sahm ho v úvodních dílech neporazil a je mnohem lepší bojovník si ho najednou dával jak nic a přesně takovýhle překvapivý zvraty, kdy se neporazitelně zvedne jako nic (i když to v břichu měl evidentně rozbořený) přesně nesnášim. Filmový klišé jak Brno. ()

johnsnow 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

"keby sa vedia takto biť všetci tak sme v prdeli" Poriadne hutná epizóda, najprv sa dočkáme skvelého 1 by 1 súboja kde celkom nemilo dopadne náš Asam ale zase sa dostane do flashback módu a ten je celkom zaujímavý. Náš jednonohý starostov pätolízač odrbáva jak sa dá a záverečná pasáž a príchod zjazvenca i súboj s Leem je peckový. Len by ma zaujímalo, čo je to za hošana. ()

Reklama

Reklama