Reklama

Reklama

Epizody(10)

Obsahy(1)

Konflikt mezi gangy Hop Wei a Long Zii se vyhrotí a Ah Sahm se chce pomstít. Ve městě sílí diskriminace Číňanů. (Netflix)

Recenze (27)

Davies182 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho budeme čekat, než se opět objeví podobně chlapáckej seriál - asi tak zhruba stejně dlouho, jako to Bojovníkovi naposledy trvalo od Banshee. Dlouho jsem byl na čtyřech hvězdách, ale poslední dvě hodiny jsou takovej nátěr ultimátní akce a drsnejch životních dramat, že musim dát maximum. Jestli je to fakt konec, tak všechna čest tvůrcům, že ani v epilogu nepoztráceli ani jednu ze svejch pořádnejch koulí!! [HBO GO] ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Charaktery jsou fakt vrstevnatý, akorát mi kolikrát přišlo že tvůrci ani přesně netuší, kam samotný děj nasměrovat. Co se týče akce, bitky mi přišly většinou průměrný. Dost pomalé, divně sestříhané a hlavně mi pilo krev otřesné nasvícení zejména v temných koutech či v noci, kde nic moc nebylo vidět. Jedinej souboj kterej jsem si užil, byl v posledním díle mezi hlavním týpkem a tím Irským, rasistickým buldozerem. Jo a pak i masakr v tom devátém díle. Ten kdo se těší na ten turnaj co zminuje EvilPhoEnix, tak at nemá vysoká očekávání, pač je krátkej, ten díl na něm nestojí a obsahuje jenom mikro souboje. K soubojům mi právě chybí ta emocionální nadstavba, kterou dokázal Antony Starr dodat v Banshee během každého souboje. Zde jsem během soubojů necítil vůbec nic, bohužel. ()

Reklama

Chmur 

všechny recenze uživatele

Tenhle seriál je jako čínská polívka z pytlíku. Docela chutná a levná, takže jeden si ji rád dá znova, jenže výživová hodnota je takřka nulová a některé přísady jsou vyloženě toxické. V Bojovníkovi je hodně akce, docela dost krve a trochu sexu. Scénář je ale kostrbatý až běda a části některých dílů působí jak z mexické telenovely. Skoro všichní cibulové se chovaj jak svině, v čele s psychicky nevyrovnaným hlavním hrdinou, který je v podstatě arogantní zrádný hajzl. Vtipná je jeho lekce pokory na začátku druhé série, která klasicky vede k duchovnímu rozvoji jejího absolventa, z našeho hrdiny se však stane ještě větší sketa než před jejím absolvováním. Jedinou devizou výše uvedeného šikmoočky je schopnost mlátit a zabíjet lidi, což mi připadá na hlavního hrdinu zoufale málo. Člověka pak zajímaj více vedlejší postavy jako asijská bordelmamá, bodygard největší mrchy v San Francisku, čínskej Varys či irskej Lenin. V každém sérii se najde jeden ultratrapnej díl odehrávajíci se někde ve vidlákově. Pro výplach mozku ok, pokud divák hledá něco víc, měl by se zkusit poohlédnout jinde. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druha seria je rozhodne vyraznym posunom vpred. A to som po nej siahol s pocitom, ze mozno i motyka vystreli. Prijemne prekvapenie, hoci samozrejme este v mnohom zdiela neduhy tej prvej. Ako naivitu, zamery postav, ci nelogickosti. Avsak tentokrat to viac drzi pohromade a pribeh i akcia je zabavna. 65% a silne trojhviezdie. Pobavilo. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Warrior je neuvěřitelný zapadlý klenot z již zrušené vlastní tvorby stanice Cinemax. Zrušení tedy visí ve vzduchu, bude mi to fakt hrozně chybět a podobně jako u spoustu jiných předčasně zrušených srdcovek (Daredevil!) se modlím k Bohům, aby v tomto případě HBO MAX seriál obnovilo u sebe. Musím zdůraznit jednu věc. Jsou to totální jatka! Nic takového jsem snad v žádném seriálu neviděl. Obřím objevem druhé řady pro mě je Celine Buckens, která mě svou krásou ohromovala každý díl a budu velmi rád, když jí chytím případně v jiném seriálu, ke kterému se odhodlám sledovat. Finále moc hezký epilog..velmi pravděpodobně celého seriálu, naštěstí jsem měl prostor bojovat s tímhle vědomím už od prvního dílu, ale naděje umírá poslední...95% ()

Galerie (181)

Zajímavosti (7)

  • Když sedí Dylan (Dean Jagger) s Ah Sahmem (Andrew Koji) u stolu, tak má před sebou sklenici s pitím. Později ale bude sklenice prázdná, i když jí nedopil. (Duoscop)
  • V této sérii se objevuje postava Nellie Davenport (Miranda Raison). Tato postava byla inspirována skutečnou ženskou hrdinkou Donaldinou Cameron. Ta zasvětila svůj život zachraňování dívek z čínských nevěstinců, které tam byly vězněny a pravidelně znásilňovány, odhaduje se, že Donaldina zachránila okolo tří tisíce dívek. V roce 1942 nechala Donaldina v Čínské čvrti postavit Presbyteriánský domov a po její smrti byla budova pojmenována po ní a dodnes slouží jako nezisková organizace, která pomáhá mladým Asiatům. Donaldina Cameron zemřela ve svém domě 4. ledna v roce 1968, a to ve věku 98 let. (Yoshitsune)

Reklama

Reklama