Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (78)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $-miliónov║ _1.séria_Tak takéto kung-fu vývrtky v doprovode neutichájucého sexapílu zúčastnených, nakoniec môžem. Malo to šťavu, čoho som sa obával, že to nadšenie po prvých dieloch upadne ale má to viacero dosť slušne vystavaných postáv z dobrými umýsľami samozrejme takže pozornosť si to drží neustále. Spokojnosť!!! /90%/ ()

Ouwen 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Přeci jen, mě Warrior trošku zklamal. Místama mi přišlo, že tvůrci nevěděli jak s danou látkou naložit, ale potěší plno herců z Banshee, Joe Taslim, který zde má hodně prostoru a i ten hlavní týpek není špatnej. Skvělé exteriéry, akorát zdejší mluva působí hodně nepřirozeně a místama na efekt. Akce je skvělá, trošku mi přeci jen chyběl větší tah na branku během soubojů, ale choreografie je precizní. Dost mimo mi přišla závěrečná hudba u každého dílu, to Banshee mělo vždy ukázkovej výběr písničky. Konec mě lehce přeci jen zklamal, čekal jsem dospělejší rozhodnutí, hlavní postavy, i když mám pocit, že má v plánu trošku tam ty základy rozervat a taky, že druhá série, pokud se jí tedy dočkáme, což doufám - nabídne daleko víc všeho v lepším provedení. Takovej edit; Myslím si, že jsem se nevyjádřil k akci tolik, jako to běžně dělám, takže - soubojů je dost, používají se řezné zbraně, choreografie je pestrá a bitky působí kontaktně. Jak Taslim, tak i hlavní týpek, jsou naprostý mašiny v bitkách a hlavně jejich dva fighty působí jako vrchol akčních scén. Místama mi však přišlo, že bitky nemaj takovou tu brutální destruktivitu, jako v Banshee, kde mě vyloženě unavoval každej chvat. Choreografie a architektura soubojů zde působí o proti Banshee, víc elegantně. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

není to sice tak ultimátní nářez jako bylo Banshee,ale je zde mnoho momentů kdy k tomu není až tak daleko.Původně jsem nevěděl zda do Warriora jít,ale právě srovnání s již zmíněným Banshee,které patří mezi moje top seriály mě přesvědčilo a rozhodně nelituji.Sice by se v některých pasážích mohlo méně kecat a trochu víc šlapat na plyn,ale není toho zase tolik aby to úplně rozbíjelo slušné tempo.Těším se na druhou řadu...80% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Menší vzpomínková akce. Přeci jen, kdo by nechtěl sledovat příběhy z dospívání opepřené lehkou skutečností a z prostředí kung fu, které mu bylo blízké. Znám do filmů a obsahu obecně tohoto typu mnohem větší blázny, ale i tak můj pohled zde působil lehce sentimentálně. A o to více jsem si mohl vše užít. Originalita zde vidět je. Jsme na úrovni dobré hudby, která doplní a ukáže situaci na začátku století v San Franciscu a začátek proslulé Čínské čtvrti. Ale stále trochu jinak. Krvavou cestou gangů. Z toho obecně se dalo vyždímat více, ale nestěžuji si. Hlavní hrdina je neuvěřitelný sympaťák a vy jenom mnohdy obdivujete jakým způsobem je vytvoření jeho a i obecná choreografie bojů. Plus k tomu nevidím sebemenší problém s odvyprávěním příběhu. Na konci nás sice s postavou čeká určité klišé ze života, ale s tím se dá žít. Druhá série vřele vítána. 2. série: Druhá série se trochu nese ve formě zklamání. A takového nic v podstatě. První série mě zasáhla minulé léto velmi tvrdě a já měl pocit, že je tu opět náběh na nový zajímavý seriál, který kombinuje zajímavé téma z mého dětství do nové doby a vlastně z doby sto let zpět. Jenže toto kouzlo se až zvláštním způsobem opět ztrácí. Seriál ve druhé série nenabízí nic, co by mě nějak zajímalo. Jenom dává příběhy a zápletky z minulé série a snaží se je udělat znovu a jinak. Ale nic víc v tom nevidím. Téměř nic si z nové série nepamatuji, jelikož se v ní nedělo nic, co by mě chytilo za mysl, že bych si tuto sérii užil stejně jako před rokem. O to více je zajímavé, že to pocítilo více lidí a seriál bude asi po druhé sérii zrušen, s čímž skoro nikdo nepočítal v rámci rozjeté série, které nekončí úplně uzavřeně. Moc to tomu nepřeji, věřím, že věrní byli i teď, ale já alespoň budu mít čisté svědomí, že to skončilo se mnou. Případnou šanci třetí sérii totiž vskutku nedám. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmům se letos až tak moc nedaří, ale definitivně rok 2019 patří Seriálům! Krom Chernobylu a Deadly Class je zde další záležitost, která splňuje vlhké sny fanoušků. Jonathan Trooper zodpovědný za Banshee nás nyní přivádí do druhé poloviny 19.století do Čínské čtvrti v San Franciscu, kde probíhají války 3 čínských gangů Tong. Hlavní hrdina je inspirován na motivy Bruce Leeho a přijíždí z Číny do San Francisca najít svou sestru, ale aby přežil je nucen se přidat k místnímu gangu. Perfektní takřka v každém ohledu a seriál velmi táhnou skvělé postavy. V nepřátelském gangu se objeví dvě známé martial arts hvězdy ( Joe Taslim z Raidu a Night comes for Us) a také Dustin Nguyen z Vietnamské pecky Rebel. Je zde také skupina Irů, kde vévodí Irský mafián Dean S. Jagger. Potěší i zkorumpovaná policie, politici či bordel máma. Po akční stránce je film bezchybný. Především je seriál velmi brutální a krví se zde nešetří a samotné souboje mají dynamickou a efektivní choreografii ( kouká se na to skvěle). 5 díl je příjemnou Westernovou odbočkou s přestřelkou v hospodě, kterou by záviděl i leckterý Western. Skvělá dobová atmosféra, parádní soundtrack, slušný děj i dějové zvraty, skvělé postavy, které si divák oblíbí ( záporné i kladné) a dostatek akce. Co víc si přát.100% Tohle je regulérní seriálový RAID! " Bojovník má pouze dvě cesty. Buď padne! nebo se zlepší! " !! ()

Galerie (399)

Zajímavosti (18)

  • Jako koordinátor soubojů a režisér druhého natáčecího štábu na první sezóně pracoval Brett Chan. (Rominator)
  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Žiaden z hlavných predstaviteľov nie je v skutočnosti z krajiny, z ktorej pochádza príslušná postava, ktorú stvárňuje. To platí aj pre Číňanov, ktorí museli byť všetci schopní hovoriť jasnou a plynulou angličtinou, a preto boli vybraní predovšetkým od 2. alebo dokonca 3. generácie Američanov, rovnako ako aj väčšina belošských postáv (Íri aj Američania), ktorých väčšinou hrajú anglickí alebo juhoafrickí herci (čo vysvetľuje ich akcenty). Mimochodom, Andrew Koji nie je ani Američan, ani Číňan, ale v skutočnosti má anglicko-japonský pôvod. (Weezy22)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama