Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (78)

NifKor 

všechny recenze uživatele

Rok odkládání je u konce a jsem strašně rád za tento seriál. Akce je skvělá, postavy perfektní (hlavně Ah Sahm, Dylan, Hong, Li Yong, Hong, Lee, Bill, prostě všichni), příběh si drží kvalitu, i když časem hapruje, kamera je dobrá, hudba je skvělá a díl s turnajem je bez chyby společně s předposledním dílem. Seriál se s ničím nemaže a dokáže vážně i překvapit. Jedna z mála věcí co mi na seriálu vadí je délka, těch dílů v jedné sérii je na mě prostě málo ale zato seriál rychle uteče. Těším se na 3. sérii.  8,5/10 ()

AffectedFace 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dlouho jsem přemýšlel, jak bych zrecenzoval takovej klenot, jako je Warrior. Za celou dobu koukání jsem nedostal nic víc, než pastvu pro oči, co se týče bojových umění, taktéž její choreografie. Devátá epizoda druhý série vcucla všechno, co je dobrý z předchozích dílu a udělala dokonalost na kterou se jen tak nezapomene. Jenže to je všechno, co nabízí a vše na co jenom čekáte. Tvůrci naprosto zapomínají, že i u podobných seriálů je důležitá větší hloubka příběhu, bez klišé po každých pěti minutách. Postavy víceméně nevýrazně dělají, co se jim řekne, aby dospěly závěru jatkařských orgii. Celé to zatím beru jako takový "opening" k větším možnostem na třetí sérii, která by se mohla rozhodně zlepšit, co se týče dialogů a celkového vyprávění, ostatní ať zůstane stejné. Cgi při jatkách musím pochválit, leč je bravurní a nerozpoznatelné od skutečnosti! ()

Reklama

Hogun 

všechny recenze uživatele

Jednoducho nie. Nebaví ma sledovať kopec antihrdinov, ktorí ani jeden nevyzerá ako postava, ktorú má hrať (vrchol je polo Japonec polo Angličan ako hlavný hrdina) Zopár bojových scén ôk, ale väčšina predvídateľná a choreograficky nezaujímavá (absenciu fyziky a biológie radšej ani nespomeniem) Ďalší seriál kde je hlavne veľa násilia, sexu, digitálnej krvy, totálne nesympatické postavy a nulový príbeh. Zase mi bolo jedno, kto umrie a kto nie (najlepšie asi všetci) P. S. Aspoň jedna postava mi prišla mierne uveriteľná a to Chao ;) ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

1. série: Menší vzpomínková akce. Přeci jen, kdo by nechtěl sledovat příběhy z dospívání opepřené lehkou skutečností a z prostředí kung fu, které mu bylo blízké. Znám do filmů a obsahu obecně tohoto typu mnohem větší blázny, ale i tak můj pohled zde působil lehce sentimentálně. A o to více jsem si mohl vše užít. Originalita zde vidět je. Jsme na úrovni dobré hudby, která doplní a ukáže situaci na začátku století v San Franciscu a začátek proslulé Čínské čtvrti. Ale stále trochu jinak. Krvavou cestou gangů. Z toho obecně se dalo vyždímat více, ale nestěžuji si. Hlavní hrdina je neuvěřitelný sympaťák a vy jenom mnohdy obdivujete jakým způsobem je vytvoření jeho a i obecná choreografie bojů. Plus k tomu nevidím sebemenší problém s odvyprávěním příběhu. Na konci nás sice s postavou čeká určité klišé ze života, ale s tím se dá žít. Druhá série vřele vítána. 2. série: Druhá série se trochu nese ve formě zklamání. A takového nic v podstatě. První série mě zasáhla minulé léto velmi tvrdě a já měl pocit, že je tu opět náběh na nový zajímavý seriál, který kombinuje zajímavé téma z mého dětství do nové doby a vlastně z doby sto let zpět. Jenže toto kouzlo se až zvláštním způsobem opět ztrácí. Seriál ve druhé série nenabízí nic, co by mě nějak zajímalo. Jenom dává příběhy a zápletky z minulé série a snaží se je udělat znovu a jinak. Ale nic víc v tom nevidím. Téměř nic si z nové série nepamatuji, jelikož se v ní nedělo nic, co by mě chytilo za mysl, že bych si tuto sérii užil stejně jako před rokem. O to více je zajímavé, že to pocítilo více lidí a seriál bude asi po druhé sérii zrušen, s čímž skoro nikdo nepočítal v rámci rozjeté série, které nekončí úplně uzavřeně. Moc to tomu nepřeji, věřím, že věrní byli i teď, ale já alespoň budu mít čisté svědomí, že to skončilo se mnou. Případnou šanci třetí sérii totiž vskutku nedám. ()

choze 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle jsem si hodně rychle zamiloval. Původně jsem doufal v podobně infernální akce jako v Gangs of London a i když jsem je tak úplně nedostal, ve výsledku mě to bavilo ještě víc. Špičková dobová gangsterka se solidními bitkami, skvěle napsanými, obsazenými a zahranými postavami (s řadou silných ženských hrdinek), napínavým dějem plným zvratů, který s postavami pořádně cloumá a každou dřív nebo později srazí na kolena, údernými a vtipnými dialogy a parádní výpravou. Chytlo mě to od prvního dílu a nepustilo. ()

Galerie (399)

Zajímavosti (18)

  • Žiaden z hlavných predstaviteľov nie je v skutočnosti z krajiny, z ktorej pochádza príslušná postava, ktorú stvárňuje. To platí aj pre Číňanov, ktorí museli byť všetci schopní hovoriť jasnou a plynulou angličtinou, a preto boli vybraní predovšetkým od 2. alebo dokonca 3. generácie Američanov, rovnako ako aj väčšina belošských postáv (Íri aj Američania), ktorých väčšinou hrajú anglickí alebo juhoafrickí herci (čo vysvetľuje ich akcenty). Mimochodom, Andrew Koji nie je ani Američan, ani Číňan, ale v skutočnosti má anglicko-japonský pôvod. (Weezy22)
  • Když Bill vyprovodí po večeři Leeho (Tom Weston-Jones), tak za ním zavře dveře. Později, když si jde zakouřit, jsou ale otevřené. (Duoscop)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama