Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (78)

keoma26 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pro fanousky zanru povinnost, ostatnim serial nabidne krome vydatnych souboju taky chytlavy dialogy a scenar, dobovou atmosferu tak akorat na pomezi stylizovanosti a naturalismu...vypiplana choreografie az dojemne ochranuje odkaz Bruce Lee, ale nastesti se nikdy nepropada do trapnosti, protoze jeho styl jen tupe nekopiruje, spis se mu jako kdyby "dvori"... ()

Hogun 

všechny recenze uživatele

Jednoducho nie. Nebaví ma sledovať kopec antihrdinov, ktorí ani jeden nevyzerá ako postava, ktorú má hrať (vrchol je polo Japonec polo Angličan ako hlavný hrdina) Zopár bojových scén ôk, ale väčšina predvídateľná a choreograficky nezaujímavá (absenciu fyziky a biológie radšej ani nespomeniem) Ďalší seriál kde je hlavne veľa násilia, sexu, digitálnej krvy, totálne nesympatické postavy a nulový príbeh. Zase mi bolo jedno, kto umrie a kto nie (najlepšie asi všetci) P. S. Aspoň jedna postava mi prišla mierne uveriteľná a to Chao ;) ()

Reklama

husokachna 

všechny recenze uživatele

To, co bylo v první sérii zábavná martial art jednohubka říznutá něčím, co se dá velmi opatrně nazvat výletem do historie, se ve druhé sérii zvrtlo v hloupou ne moc záživnou telenovelu. Hodnotím-li první sérii, bylo to fajn, hloupý tak akorát, chvílema osudový, soubojově výživný a se zajímavými postavami...až na hlavního hrdinu, který napříč celým seriálem zůstává nesympatickým k*k*tem. Ale pak přišla série druhá, kterou, k mému nepochopení, někteří častují přídomkem martial art orgie... Všechno se rozplizne, začne natahovat, dějový linky nikam nevedou, protahujou se nebo jsou úplně zbytečný, celej Warrior se změní v takovou čínskou Ulici, kde pro všechnu vatu nezbude ani čas pro pořádnou nakládačku. U třetího dílu jsem to vzdal a dál na zázrak čekat nebudu... tři průměrně rozvařený čulácký misky lejže. ()

InJo 

všechny recenze uživatele

Jonathan Tropper po skvělém, ale přeci jen poněkud béčkovém Banshee přišel s dalším chytlavým brutálním akčním seriálem, který hned od první epizody strhne pestrými a výraznými charaktery (seržant O'Hara, irský bitkař Leary), skvělou krvavou akcí a v tomto případě i nezanedbatelným společenským přesahem, jenž z Bojovníka dělá mnohem ambicióznější a hodnotnější dílo, než by se mohlo na první pohled zdát. Bojové umění v podání Andrewa Kojiho a Joea Taslima je (nepřekvapivě) velká radost sledovat. Snad se časem dočkáme ještě aspoň jedné série. Takhle dobrá televizní zábava si zaslouží pořádný a důstojný závěr... S01: 80 %; S02: 80 %; S03: 80 % ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmům se letos až tak moc nedaří, ale definitivně rok 2019 patří Seriálům! Krom Chernobylu a Deadly Class je zde další záležitost, která splňuje vlhké sny fanoušků. Jonathan Trooper zodpovědný za Banshee nás nyní přivádí do druhé poloviny 19.století do Čínské čtvrti v San Franciscu, kde probíhají války 3 čínských gangů Tong. Hlavní hrdina je inspirován na motivy Bruce Leeho a přijíždí z Číny do San Francisca najít svou sestru, ale aby přežil je nucen se přidat k místnímu gangu. Perfektní takřka v každém ohledu a seriál velmi táhnou skvělé postavy. V nepřátelském gangu se objeví dvě známé martial arts hvězdy ( Joe Taslim z Raidu a Night comes for Us) a také Dustin Nguyen z Vietnamské pecky Rebel. Je zde také skupina Irů, kde vévodí Irský mafián Dean S. Jagger. Potěší i zkorumpovaná policie, politici či bordel máma. Po akční stránce je film bezchybný. Především je seriál velmi brutální a krví se zde nešetří a samotné souboje mají dynamickou a efektivní choreografii ( kouká se na to skvěle). 5 díl je příjemnou Westernovou odbočkou s přestřelkou v hospodě, kterou by záviděl i leckterý Western. Skvělá dobová atmosféra, parádní soundtrack, slušný děj i dějové zvraty, skvělé postavy, které si divák oblíbí ( záporné i kladné) a dostatek akce. Co víc si přát.100% Tohle je regulérní seriálový RAID! " Bojovník má pouze dvě cesty. Buď padne! nebo se zlepší! " !! ()

Galerie (399)

Zajímavosti (18)

  • Televizní stanice Cinemax měla v plánu po druhé sérii seriál ukončit, ale 15. dubna 2021 bylo oznámeno, že byl seriál obnoven pro třetí sérii a přesunul se na HBO Max. (HanzoBureshi)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama