Reklama

Reklama

Bojovník

(seriál)
  • USA Warrior
Trailer
USA, (2019–2023), 27 h 20 min (Minutáž: 44–65 min)

Tvůrci:

Jonathan Tropper

Hrají:

Jason Tobin, Andrew Koji, Olivia Cheng, Kieran Bew, Dianne Doan, Dean Jagger, Langley Kirkwood, Rich Ting, Kenneth Fok, Dustin Nguyen, Joanna Vanderham (více)
(další profese)

Série(3) / Epizody(30)

Obsahy(1)

Hrůzostrašné a akcí nabyté kriminální drama Bojovník se odehrává během brutálních válek bojových gangů Tong v sanfranciské Čínské čtvrti ve druhé polovině 19. století. Seriál sleduje mladého génia bojových umění Aha Sahma (Andrew Koji), který emigruje z Číny do San Francisca za záhadných okolností a stane se nájemným zabijákem u jednoho z nejvlivnějších gangů Tong (čínská zločinecká rodina). Tento dramatický seriál z produkce Cinemaxu, který se natáčel v jihoafrickém Kapském městě, je inspirován tvorbou legendy bojových umění Bruce Leeho. Tvůrci a výkonnými producenty jsou Jonathan Tropper ("Banshee") a Justin Lin. (Cinemax)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (78)

joora1 

všechny recenze uživatele

Seriál zraje jako víno. Po pomalejším rozjezdu, kdy mě příliš neohromil, se vše proměnilo v nadupaný, akcemi nabitý nářez, kde je prostor i pro nápaditý děj a jednotlivé hlavní i vedlejší dějové linky. O akční choreografii se nemusíme ani bavit, je rychlá, brutální a neokouká se. Ať už je to ruční klasika nebo boj s noži a dalšími zbraněmi. Boj Ah Sahma s nunčaky je vrcholem. Líbily se mi i vsunuté díly, které nemají vliv na hlavní dějovou linku, ale paradoxně patří k tomu nejlepšímu. Epizoda s klasickým tématem "last man standing" nebo ta s bojovým turnajem alá Krvavý sport budiž toho důkazem. Jediné co mi občas vadilo, byly někdy příliš laciné kulisy, ale budiž odpuštěno, protože jinak je seriál TOP. ()

JJ.Gibson 

všechny recenze uživatele

Za mě velké překvapení! 5 hvězd je možná trochu nadhodnoceno, pač příběh není úplně nejsilněší. Ale, skvělé bojové scény ve stylu Donnie Yena, syrovost scén, slušné pletichaření, výborní Irové, hlavně pan Leary a mnoho dalšího. Těšil jsem se na každý nový díl. Za mě opravdu dobře natočený akční seriál zasazený pro mě do neobvyklého období 19.století v San Francisku. Rozhodně jsem spokojený a věřím, že další řada budu minimálně stejně dobrá jako ta první! ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Kľudne by som mohol skopírovať svoj koment k seriálu Banshee, lebo Warrior trpí rovnakými nedostatkami a aj kladmi. Na jednej strane sú fenomenálne bitky a na druhej strane sú divné úchylné postavy ktorých príbehy ma vôbec nezaujali a tak som po dvoch dieloch nadobro rezignoval a zo zvyšku série som si preklikal len bitky. Dúfal som v niečo podobne drsné ale zároveň dostatočne uveriteľné a fascinujúce ako bol seriál Deadwood, ale v tomto pojatí to je podobne prehnané a pre mňa nezáživné ako Banshee. Ale bitky sú teda fakt špička. Tak kvalitné bitky, väčšinou bez zjavných trikov, neboli ani v seriáli Into the Badlands a dokonca aj v samotnom HK sa už takto natvrdo bez otravného CGI a drátov dlhší čas netočí. Choreografia je parádna a ponúkne aj náročnejšie chvaty v dynamickom prevedení. Najviac sa mi páčilo tempo bitiek. Nie je to také nereálne nonstop gulometné tempo chvatov v ktorom si súperi ani na sekundu neodýchnu ako to je teraz v móde v Indonézii, vďaka čomu súperi nemajú čas zareagovať na údery, takže nevynikne ich tvrdosť. Naopak v týchto bitkách padne pár úderov po ktorých začnú súperi lapať dych a snažia sa nabrať sily na ďalší útok. Jednak to zvýrazní náročnosť chvatov a zároveň vďaka tomu nezačne bitka pôsobiť monotónne. Takisto jej to pridá na prehľadnosti, ktorá je u všetkcýh bitiek ukážková. Subjektívne mi trochu vadil len dôraz na prehnanú brutalitu. No a objektívne mi príliš nesedeli občasné až príliš akrobatické reakcie súperov na údery a kopy. Proste namiesto toho aby chlapík po kopu odletel priamočiarou trajektóriou, tak namiesto toho urobil vrut, salto alebo kolo kolo mlynské, čo pôsobilo príliš nacvičene a komicky. Ale to je len drobný kaz na tých špičkových bitkách, ktorým dávam 9/10 a samotný seriál ma bavil na 4/10. Druhú sériu vynechám a pustím si na youtube len nejaký zostrih bitiek. Určite budú znova stáť za to. ()

KoRner 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial postaveny na trošku nudnom hladaní postáv samych seba, avsak okoreneny vybornymi bojovymi scenami. Hlavny hrdina je sympatak, zaporak excelentný a drsná doba vykreslená primerane spinavo a tažko. Prečo potom zrazam hviezdu? Mam pocit, ze som videl iba úvod pribehu v sérii “0” a to pravé orechové príde až po nej. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Filmům se letos až tak moc nedaří, ale definitivně rok 2019 patří Seriálům! Krom Chernobylu a Deadly Class je zde další záležitost, která splňuje vlhké sny fanoušků. Jonathan Trooper zodpovědný za Banshee nás nyní přivádí do druhé poloviny 19.století do Čínské čtvrti v San Franciscu, kde probíhají války 3 čínských gangů Tong. Hlavní hrdina je inspirován na motivy Bruce Leeho a přijíždí z Číny do San Francisca najít svou sestru, ale aby přežil je nucen se přidat k místnímu gangu. Perfektní takřka v každém ohledu a seriál velmi táhnou skvělé postavy. V nepřátelském gangu se objeví dvě známé martial arts hvězdy ( Joe Taslim z Raidu a Night comes for Us) a také Dustin Nguyen z Vietnamské pecky Rebel. Je zde také skupina Irů, kde vévodí Irský mafián Dean S. Jagger. Potěší i zkorumpovaná policie, politici či bordel máma. Po akční stránce je film bezchybný. Především je seriál velmi brutální a krví se zde nešetří a samotné souboje mají dynamickou a efektivní choreografii ( kouká se na to skvěle). 5 díl je příjemnou Westernovou odbočkou s přestřelkou v hospodě, kterou by záviděl i leckterý Western. Skvělá dobová atmosféra, parádní soundtrack, slušný děj i dějové zvraty, skvělé postavy, které si divák oblíbí ( záporné i kladné) a dostatek akce. Co víc si přát.100% Tohle je regulérní seriálový RAID! " Bojovník má pouze dvě cesty. Buď padne! nebo se zlepší! " !! ()

Galerie (399)

Zajímavosti (18)

  • Epizoda obsahuje potitulkovou scénu. (Duoscop)
  • Když Wang (Hoon Lee) zaútočí na muže v nevěstinci kladivem, tak na něho dvakrát po sobě stříkne krev. (Duoscop)
  • Když Bill vyprovodí po večeři Leeho (Tom Weston-Jones), tak za ním zavře dveře. Později, když si jde zakouřit, jsou ale otevřené. (Duoscop)

Související novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (více)

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

Hvězda Raidu v novém Mortal Kombat

11.07.2019

Herec Joe Taslim (The Raid, Rychle a zběsile 6) byl obsazen do role Sub-Zera v připravovaném rebootu akčního Mortal Kombat. Taslim, který v minulosti reprezentoval Indonésii v judu, se naposledy… (více)

Reklama

Reklama