Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků II

  • Česko Vytí vlkodlaků 2: Tvá sestra je vlkodlak (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Stefan (Christopher Lee) patří k předním znalcům okultismu. Záhadná smrt populární novinářky Karen White v přímém televizním přenosu jej zavede na stopu vládkyně vlkodlaků Stirby (Sybil Danning). Když Stefan zjistí, že její smečka už je imunní vůči stříbru, vypraví se společně s Kareniným bratrem Benem a její kolegyní Jenny Templeton (Annie McEnroe) do vlkodlačího sídla na hradě Jezeri. Jsou odhodlaní utkat se s krvelačnou Stirbou, protože dobře vědí, že osud Karen může potkat kohokoli z nás... (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Druhá časť horrorovej werewolf série "Howling" nesie podtitul "Tvoja sestra je vlkodlak". Natočili ju v roku 1985, štyri roky po premiere úvodného filmu. Pokračovanie naň volne nadväzuje, avšak kvalitatívne viditeľne zaostáva. Na režisérsku stoličku už neusadol talentovaný Joe Dante. Réžie sa chopil akýsi babrák Philippe Mora. I scenár je len jedna obrovská hlúposť. Navyše to celé pôsobí desne lacno. Zrejme preto, že značnú časť rozpočtu minuli na honorár pre Christophera Lee, ktorý nejakým nedorozumením prijal úlohu v tomto hlboko podpriemernom snímku. * ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem leccos! A stejně mě to dostalo. Kvílení vlkodlaků 2 (s opravdu debilním podtitulem „Tvoje sestra je vlkodlak") dějově začíná tam, kde první snímek skončil, přesto režijním stylem a kvalitou na něj absolutně nenavazuje. Scénář je jedna velká žumpa, která se jednak snaží snad úplně překopat celou mytologii okolo vlkodlaků a pak se v tom zmatku sama ztrácí, potom taky obsahuje opravdu strašné dialogy, při jejichž odříkávání je vám charismatického Christophera Leeho docela líto. A že kromě něj jsou všichni herci z filmu do jednoho totální prkna, už jen přidává k celkové zábavnosti tohohle braku. Ano, zábavné je to zaručeně, ale kvalitu v žádném případě nečekejte. Co můžete čekat, jsou exteriéry natáčené v Čechách a hrstka českých herců, z nichž vám minimálně Jirka Krytinář v roli bojovného trpaslíka přiroste k srdci. Jan Kraus samozřejmě hraje slizouna, což se k jeho vzezření náramně hodí. Poslední má poznámka míří ke střihu, protože ty nemístné a směšné prolínačky byly opravdu třešnička na dortu a poslední kapka tvůrců při boření serióznosti tohohle hororu, na který se někdy milerád znovu podívám, nicméně už jen jako na komickou prasárnu z ranku „so bad it's good" filmů. ()

Reklama

PKD 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem se naprosto oddělal (takový dlouhý záchvat smíchu s následným bolením bříška+výtrysky slz, kdy už nemůžete ale nejde přestat, jsem nezažil roky) komenty od GigaPuding, Vampireman a AlistairMir, tak už nemám ni sílu, k tomu něco obšírného dodávat sám. Jen, že tohle se prostě MUSÍ viděti. I když možná budete nadávat jako špačci z Vlkavy (byly tam nějací?). Ale to už je váš problém. Sybil....a minimálně 16X!!! :)))) P.s. ano. Kraus tuto 2 ve svém pořadu opravdu 1x zmínil. Nekecám;-) ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

No tak jediné co mě zde zaujalo trošku víc je asi účast českých herců v tomto velmi nepodařeném pokračování. Masky vlkodlaků stejně jako kožešinové rukavice jsou spíše k smíchu, možná i pláči. Dějově to stojí za starou belu, ale nebudu tvrdit, že jsem se u toho párkrát nezasmál. Každopádně tento výtvor hodnotím jako jeden z nejhorších dílů celé série. Ani Christopher Lee to nedokázal zachránit svým podprůměrným výkonem. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

Není to skvělý film a ti čeští herci jsou v něm strašní, ale na druhou stranu, tohle pro mě bylo béčko, kde bylo všechno, co si představuji – špatný scénáře, skvělí herci, nahota, brutalita a tak nějak prostě všechno mírně postavené na hlavu. „Kvílení vlkodlaků II“ je oproti prvnímu filmu propad, ale zase změna žánru, který mi nakonec docela sedl. A závěrečné titulky jsou nádherně šáhlé. ()

Galerie (23)

Zajímavosti (16)

  • Vo filme prichádza vlak do stanice Vlkava. Príchod vlaku ohlasuje hlas z ampliónu, ktorý hovorí po česky. Čeština je počuť aj vo filme. Hlásenie nebolo predabované do angličtiny. (Zdroj: denik.cz) (Raccoon.city)
  • Jenny (Annie McEnroe) je ke konci filmu spoutána v kostnici, která se nachází v chrámu sv. Petra a Pavla v Mělníku. (Všežrout)
  • Snímek byl natočen podle románové trilogie "Howling" z let 1979 až 1985 Garyho Brandnera. (Terva)

Reklama

Reklama