Reklama

Reklama

Kvílení vlkodlaků III

  • Austrálie Howling III (více)

Obsahy(1)

Z pustin znovu přicházejí vlkodlaci a hledají další oběti. Pouze profesor Beckmyer dokáže pochopit utrpění těchto tvorů, když provádí ve své laboratoři na zajatém vlkodlakovi experimenty. Ale vláda se s tím nemůže smířit a je odhodlána Satanova vyslance zlikvidovat za každou cenu. (Guild Home Video)

Recenze (40)

tron odpad!

všechny recenze uživatele

Nemám etický problém označiť to za jeden zo 101 najhorších hororov, aké som v živote videl. Je to úplné dno. Od masiek cez hercov po réžiu a scenár. Scenár je preplnený šialenosťami. Napr. vlkožena utečie od vlkospoločenstva tak, že sa vlkomužovi vytrhne z náručia a začne bežať rýchlosťou dve metre za desať sekúnd. Namiesto toho, aby ju proste ježišikristenanebi chytil, kričí na ňu, aby stála. Ona ale prekvapivo utečie a rafinovane sa pred svorkou ukryje tak, že sa pokúsi stať hereckou hviezdu v (!!!) a oni ju následne idú hľadať do Sydney v prezlečení za mníšky. ()

choze 

všechny recenze uživatele

Voják ve stanu sleduje s narůstajícím strachem na stanovém plátně siluetu vlkodlaka promenujícího se táborem. Natáhne se pro bazuku a v momentě kdy vlkodlak vtrhne do stanu, mu vystřelí rovnou do tlamy a následná exploze je oba roztrhá... Tahle scéna mě nepokrytě nadchla a za ni dávám tu jednu hvězdičku, zbytek filmu, který se mimo internet honosí podtitulem Marsupials (Vačnatci), je ale odpadní. Moje první a poslední setkání se sérií HOWLING. ()

JohnnyD odpad!

všechny recenze uživatele

Vlkodlaci? Pche, nič také, bieli austrálski aborigéni meniaci sa na kengurodlakov, či tasmánskych tigrodlakov! A okrem toho ešte hodina a pol amatérskej nudy. Ďakujem, neprosím... ()

Ruut 

všechny recenze uživatele

Howling 3 je od stejného režisera jako dvojka této série. A opět je to kuriozita jako hrom. Tentokrát tu máme seriozní příběh. Cha seriozní. Je totiž dokázána skutečná existence vlkodlaků a lidstvo vede spory zda mají likantropové právo na život mezi námi obyčejnýmy smrtelníky. Ano budou následovat diskuse hlav pomazaných a etudy ze života hodných spořádaných vlkodlaků. Zní to hrozně, že? A taky to hrozné je. Něco ve stylu brakových pokračování Planety opic. Jenže pak tu jsou určité světlé body. Jednoznačně velice zajímavé masky vlkodlaků a velmi nápadité jejich útoky na lidi. Já určitě jen tak lehce nezapomenu na uškvařenou, mumifikovanou mršinu jednoho z likantropů, která najednou obživne a s chutí jde na věc. A pak aby to nebylo málo se režisér k socialnímu dramatu a hororu rozhodl žádat ještě komedii a parodii. Scény kdy se z jedné vlkodlačice stává herečka a ona dokonce dostává Oscara jsou taky nářezové. Nemluvě o linii vyprávění popisující výchovu mládátka vlkodlaka ve vaku své matky. No sečteno podtrženo Howling 3 je slušná kuriozita, stejně jako druhý díl série, a povinnost pro fanoušky hororů ()

kingik odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle už je i na mě moc. Marně hledám, co bylo na tomhle imbecilním hororu povedené. Phillipe Mora nikdy nepatřil k zajímavým režisérům, ale u jeho flákot se dalo, při troše dobré hororové vůle, přece jen pobavit. Jenže tohle bylo tak strašné, až mně není jasné, proč jsem tomu dal šanci. Chudák Dagmar Bláhová musela v emigraci brát i takové podřadné role. Když to tak vezmu, ještě jsem neviděl pořádný horor o vlkodlacích, ale tenhle suveréně okupuje nejspodnější patra na tohle téma. 0% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

První díl této série patří mezi opravdu skvělé filmy, ale od té doby jde však kvalita dalších pokračování do háje a blíží se k odpadním vodám. Po katastrofálním druhém díle přišel na řadu další propadák. Není se moc ani čemu divit, když do režisérského křesla znovu usedl Philippe Mora. Tento režisér si udělal z vlkodlačí tématiky dobrý den. Oba jeho díly jsou k smíchu a patří k nejhorším z celé dlouhé série. Tentokrát se rozhodl trochu okořenit děj a nespokojil se jen s obyčejnými vlkodlaky. Děj zasadil do Austrálie a přimixoval trochu jejich kultury a živočišné formy. Dal tak šanci vzniknout novému druhu lykantropů-vačnatců. Co se týká speciálních efektů, tak to byla hrůza a děs. Masky i samotné speciální efekty až na pár výjimek jsou ostudou protinožců. Když ve filmu došlo na samotnou proměnu, tak v počáteční fázi to ještě ušlo, ale finální podoba srazila diváky do kolen. S vlkodlačí podobou ze starých filmů to nemělo vůbec nic společného. Když přišla na řadu scénka zrození potomka vlkodlačí dívky a člověka, tak jsem jen nevěřícně zíral na obrazovku. Nedá se to pořádně slovy popsat, ale jednotlivé stupně evolučního vývoje tohoto tvora jsou k nevíře. ()

Karamanlis 

všechny recenze uživatele

Ďalší tvrdý úder Howlingu ako potenciálnej solídnej hororovej sérii... Po nepodarenej dvojke, ktorá bola situovaná do legendárnej rumunskej Transylvánie sa dej tentokrát presúva do ďalekej Austrálie, ktorá je domovom podivného druhu vakovlkodlakov. Philippe Mora sa pokúsil o radikálnu zmenu scenára, vďaka ktorej chcel vlkodlačiemu príbehu dodať akýsi náznak racionálneho základu. Príliš sa mu to ale nepodarilo, jeho vakovlkodlaci sú všetko možné (komický, nechutný), len nie strašidelný... ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

"Koupím ti sony walkmana, pokud se budeš chovat slušně." Dvojka Howling, natáčená v Československu, byla docela bizarní úlet, ale poté, co se Philippe Mora se svými vlkodlaky přesunul do Austrálie, otočil prudce kormidlem a z trojky udělal lehce mentorskou agitační dobrodružnou paranormální romanci s příměsí exotiky, okořeněnou špetkou humoru. Velmi potěšujícícm faktem je zapojení australských reálií i mytologie, včetně vakovlka. Odklon od klasických vlkodlaků k v podstatě paranormálkně mezidruhovému křížení nevnímám nijkak negativně, naopak, přišlo mi to vcelku originální a zajímavé. Kapitolou samou o sobě jsou masky, které jsou svým způsobem směšné, ale stejně tak úžasné. Pro našince je film zajímavý hlavně obsazením emigrantky Dáši Bláhové do jedné z výrazných rolí, které se zhostila poměrně sympaticky. V osmdesátých letech vzniklo hodně levných podivností, tohle patří k těm zajímavějším a vydařenějším, dneska by si tohle troufl už málokdo. Je sympatické, že byť nijak zvlášť převratné, první tři díly série si tu laťku zájmu a kvality drží ve stejné lajně. ()

Caelos odpad!

všechny recenze uživatele

Ehm, jo. Samé kecy, žádný film. Asi takhle: žena vlkodlk vačnatec má sex s člověkem, porodí krtka, ze kterého vyroste malá opice, ze kterého vyroste teletubies. ()

kaylin 

všechny recenze uživatele

A tak on to vážný film prostě není. Nebere se příliš vážně a možná by chtěl i pobavit. Jenže se mu to daří tak na půl a baví spíše tím, že se jedná o strašný brak. Na druhou stranu trikově je snímek naprosto parádní a v tomhle směru jsem si ho hodně užil. Série ukazuje, že od každého filmu můžeme očekávat cokoli. A v tom je vlastně největší krása – alespoň prozatím – série „Kvílení vlkodlaků“. ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Když jsem byl malý, vždycky jsem toužil vidět některý z dílů této hororové série o vlkodlacích. No tehdy jsem samozřejmě ještě nemohl tušit, že se jedná o jednu z nejmizernějších a celkově nejhorších hororových trilogií všech dob. Už první díl byl žumpa a každý další je čím dál tím větší hnus. Tady už ale končím, na video-příživnická "pokračování" už vážně nemám žaludek. ()

ben666 odpad!

všechny recenze uživatele

Nuda, nuda a nuda na entou. Tohle byla žumpa na kterou se nedalo dívat, a vlkodlaci byly k smíchu ( doslova). Nejhorší vlkodlačí film všech dob !!!! ()

veronikav odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad už jsem dávala -ale tohle je žumpa :-( Na tohle se má někdo dívat ???? Neuvěřitelná konina a stačí kousek :-D ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Další díl téhle dlouhé série , tentokrát tu máme spojení člověka a vlkodlaka a narození potomka. Což je tu poměrně pěkně vidět, což je asi to nej z celého filmu. Jinak je tu Dagmar Bláhová, jako jedna z vlkodlaků, ale to jen pro zajímavost ()

Jimmi odpad!

všechny recenze uživatele

Toto pokracovanie je z uplne ineho universa ako predosle 2 dieli. Je to dost stupidne aj na hororove pomery a masky su priserne. Herecke vykony radsej nekomentujem. ()

Reklama

Reklama