Reklama

Reklama

Ellen DeGeneres: Relatable

(pořad)

VOD (1)

Recenze (9)

BoredSeal 

všechny recenze uživatele

Humor ok, zajímavé historky o problémech, co ve své době přinesl coming out - cancel culture se dřív očividně aplikovala na sexuální menšiny, ale Ellen má vážné problémy s časováním a velmi přeceňuje zábavnost svých gest a tanečků. Když se snaží o vážnější komentář, např. "kvůli závislosti na instagramu si s partnerkou posíláme posty z jednoho konce gauče na druhý", zadusí ho otravnými obrázky nebo videy s tančícími ptáky. ()

flaming_foot 

všechny recenze uživatele

Ellen je nepochybně vtipná a její úspěchy jsou zasloužený. Tenhle návrat ke stand-upu ale nebyl vůbec zapotřebí a její kamarád, kterýho citovala v úvodu, měl očividně pravdu od samýho začátku a spešl by se měl spíš jmenovat "Not Relatable." Sedmdesát minut dlouhej set, plnej průměrnejch džouků a nezáživnejch historek nezachránila ani projekce pár fotek "vtipnejch" koček nebo video tancujícího papouška.. No publikum to ovšem hltalo i s navyjákam - buď jí tak neskonale uctívaj, nebo jí jen nechtěli naštvat a připravit se o šanci odejít domů se zbrusu novym toustrem nebo zvlhčovačem vzduchu. Kdybych to měl shrnout jednim slovem - prostěbída. ()

Reklama

Parisienne09 

všechny recenze uživatele

Well, hodně zajímavý a moderní způsob stand-upu. Zároveň myslím, že pro Ellen poměrně odvážný krok stranou všech jejích současných velmi úspěšných aktivit. Ale to by nebyla Ellen, aby se neodvážila ke skoku přes skoro dvě dekády. Jedná se o stand-up, různé historky a vtípky, většina z nich dobře okoukaných ze života a mistrovsky vypointovaných, a proto lidi tak baví. A i když diváci by mohli mít pocit, že jsou to prostě jen dobré historky na stand-up, nakonec jsou všechny podobně jako korálky pěkně navlečeny na jednu pevnou šňůrku. A finální produkt jako krásné pestrobarevné korále z řemeslné dílny potěší pokaždé, když si ho obléknete. Ellen je zde neskutečně inspirující. ()

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Neustále sa opakujúce vtipy na téma som bohatá a som lesbička, pričom väčšina z nich nie je ani len na pousmiatie a publikum pritom odpadávalo od smiechu. Nerozumiem tomu. Tie vtipy boli nie iba chabé, ešte zle prednesené, pár bolo dokonca ukradnutých, nehovoriac o premietaní obrázkov s mačičkami. Ja Ellen nechcem krivdiť, možno šlo o výstup plný inside jokes, ktoré som nepochopil tak s hodnotením nepôjdem pod dve, ale toto tu - táto “show,” to bol bezpochyby najnevtipnejší a najzbytočnejší stand-up, ktorý som v celom svojom živote videl. ()

Patw 

všechny recenze uživatele

První dva stand-up(y) Ellen jsou skvělé, její druhý pojmenovaný Here and Now je komediální zlato a já živou komedii miluji. Není tedy divu, že jsem se na novinku od Ellen těšil. 15 let od posledního stand upu. Patnáct let! A bohužel mi přišlo, že Relatable je vlastně o ničem. Má to stejnou kostru jako předešlá vystoupení Ellen. Jakoby si Ellen řekla, "Co mám dělat?" podívala se na scénář předešlých stand-upů a jen vložila aktuální jména. Ruku na srdce, za těch patnáct let se humor změnil a nefunguje to tak jednoduše jako tomu bylo před lety. S tématy si Ellen protiřečí - povídá jak nechce tančit, že to byla chyba, ale dvacet minut na to, má vtip založený na tanci. U Johnnyho Carsona se Ellen dočkala pocty posedět si u něj na židli, ale nebyla první ženou, které se této pocty dočkalo, Ellen nemusí mít ráda Joan Rivers či Rosanne Barr, ale to nic nemění na tom, že Joan byla tou první. Hraná videa na pódiu ničemu dle mého také nepřidala. Ale byly tu i úsměvné momenty, žádné hlasité haha jako tomu mám u Sarah Millican, ale měl jsem i úsměv na tváři při sledování Ellen. Jen si myslím, že stand up se za ty roky vyvinul, někteří ho umí vyšperkovat a obohatit, udělat jedinečným i v dnešní době, a Ellen zůstala... svá a stejná. ()

Zajímavosti (1)

  • Prvý stand-up od Ellen od roku 2003. (dwdb)

Reklama

Reklama