Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V loňském roce si Česká a Slovenská republika připomněly 100 let výročí vzniku společného státu – Československa. I když tento státní útvar dnes už neexistuje, Češi a Slováci jsou si stále jazykově a kulturně nejbližší, často propojeni i rodinnými vazbami. Galavečer Má vlast oslavuje společnou stoletou historii česko-slovenskými písničkami. Moderuje Martin Dejdar. (Česká televize)

(více)

Recenze (3)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

Paní Eva Pilarová mě mile překvapila. Je to stále dívka s rytmem v těle. I ve svých skoro osmdesáti letech. Znám jen jednu ženu, která dokáže být stále stejně svěží i po 80-ce. Je to moje milá maminka. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Decentní hudba rozličné kvality a různých žánrů jako příjemnější alternativa k rozjuchaným (post)silvestrovským zpívánkám. 1) Vkusný večer s decentním 54letým Martinem Dejdarem v roli moderátora působil po silvestrovských estrádách jako kapka vody živé. 2) Zvláště bych ocenil 66letého Jaromíra Nohavicu za výborně zvolenou hašlerovku, dále pak orchestr Ježkovy stopy za písničku Život je jen náhoda Voskovce, Wericha a Ježka, skupiny Lojzo a Šlapeto i 53letou Lucii Bílou. ()

doriana.g

všechny recenze uživatele

Ty kardašjanovské prciny, olemovány hnědou, a všechny spolu proklaty, to měla být srdce? Pane Soukupe, hlídejte si pro příště víc lidi, co dělají to kolem dokola. A pro vás autory - Vtipné? Ne, jen nevkusné. ()

Reklama

Reklama