Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Policajný dôstojník z Philadelphie bojuje s celoživotnou posadnutosťou, aby vystopoval tajomného sériového vraha, ktorého zločiny vzdorujú vysvetleniu. (dixx)

Videa (1)

Trailer

Recenze (189)

Illy 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se rozjede jak vlak, ve kterém se pohodlně usadíte a pak s hrůzou zjistíte že zastavuje v každé malé řiti a do cíle se už jen plouží. Z počátku parádní atmosféra se postupně vytrácí, což je veliká škoda. Frekvence i tak dál zůstává jedním z nejlepších filmů o cestování časem a časových paradoxech... Na druhou stranu, takových snímků se příliš netočí a rozhodně to nepovažuji za ztrátu času, naopak. Holt nemůžeme pokaždé dostat Upgrade. Páteční Netflixové filmy jsou zatím sázkou na jistotu. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Mohla z toho bejt takhle výborná temná mysteriózní kriminálka, a stalo se z toho stokrát viděné sci-fi o hrátkách s časem, to vše pochopitelně zahaleno do patřičně osudového hávu. Ohlasy nelhaly, tenhle film můžete (musíte) po hodině vypnout, domyslet si vlastní konec (určitě se vám to podaří líp než scénáristům), a pogratulovat si k tomu, jak jste se bavili. ()

Reklama

misbos 

všechny recenze uživatele

SJW 12 OPIC - aneb - mileniální oslava cenzury, propagandy, orwellovských paměťových děr, a "preventivních" poprav. Tohle JE ryze fašistickej blábol, protože jakmile připustíme byť jen na moment, že některý myšlenky!! by vůbec neměli vzniknout (přesná citace filmu), jsme v prdeli. Kdo o tom rozhodne, který jo a který ne? Kdo to bude určovat? Hlasování na twitteru??? Paradoxně by se dalo říct, že autoři tohodle díkla jsou stejný hovada, jako ta zlá milice v něm, a je jedno, do jakejch vzletejch hávů ten svůj svinčík zabalej. Ta jedna je za řemeslnou stránku věci. ()

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele

Takovyhle film musi byt chytry, nebo se tak alespon tvarit. A me se zda, ze Mickle na toto postupne rezignoval. Zacina to moc dobre, jako klasicka, dobova kriminalka s ponekud netradicnim pripadem. Postupne se to samozrejme zmota asi hratkami s casem? Ok, to mam rad. Je skoda, ze v periodicke strukture filmu dojde nekolikrat k falesnym vyvrcholeni, po kterych nasleduje citelne zvolneni. Diky tomu film nema moc konzistentni tempo. Silnejsi rezijni tah na branku tu citelne chybi. No a ke konci jsem uz ztracel pozornost. Kazda dalsi vysvetlovacka byla min zajimava nez cokoli, co napadlo me. ()

JASON_X 

všechny recenze uživatele

Produkce Netflixu mi dělá radost. Tohle scífko byla mnohem kvalitnější záležitost než jsem čekal. S dobrým nápadem, se zajímavým časovým paradoxem, s dobře vystavěným dějem, který diváka udrží v napětí a nejistotě (nebo aspoň ve zvědavosti) až téměř do konce a ve své kategorii i s dobrými triky. A to jsem si přitom ze začátku myslel, že půjde o nějakou slabomyslnější verzi Lethal Weaponů, protože ti dva fízli se zjevně moc moc chtěli podobat Gibsonovi a Gloverovi. Něco mi v té zápletce sice nebylo úplně jasné, ale to přičítám tomu, že mám v hlavě bramboračku, scénárista to měl tutově dobře dotažený a vyšpekulovaný. Otrávily mě leda nějaké ty (dnes už takřka povinné) tóny hrané na strunu kritiky bělošského rasismu, tvůrci asi nemají rádi Trumpa, a tak se snažili vlézt do zadku americké obdobě našich kavárenských pravdoláskařů. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (5)

  • V 40. minúte je vidieť vnútro obchodu s potravinami s americkými vlajkami a filadelfskými novinami. Potom sa záber presunie na pohľad na obchod so zmiešaným tovarom na druhej strane ulice, Jamestown Milk. Ide o torontský obchod na ulici Parliament Street neďaleko ulice Wellesley. Následná návšteva cintorína Lockom (Boyd Holbrook) s jeho dcérou sa natáčala o niekoľko blokov ďalej. (m.a.t.o.)
  • Na začiatku, v roku 1988, počúvajú Locke (Boyd Holbrook) a Maddox (Bokeem Woodbine) v rádiu komentár basketbalového zápasu. Hlásateľ hovorí, že Philadelphia prehrala s Atlantou 103:101. Zápas medzí týmito tímami s rovnakým výsledkom sa konal 14. apríla 1988. (m.a.t.o.)
  • Hlavná výroba filmu v kanadskom Ontáriu sa začala 2. júla 2018 a skončila 27. augusta. (Game90)

Reklama

Reklama