Reklama

Reklama

Epizody(54)

Obsahy(1)

Zhu Que je trénovanou špionkou a jejím úkolem není nic menšího než zabít samotného císaře dynastie Liu Song, neslavně proslulého svojí tyranií. Její neuvěřitelná podoba s císařovou sestrou jí měla úkol jen a jen usnadnit. To by se ale v její blízkosti nesměl zdržovat Rong Zhi, jeden z jejích důvěrných společníků, který jí úkol neustále komplikuje. Zhu Que tak nesmí věřit nikomu, protože každý v jejím okolí sleduje jen své cíle. Věc se o to více zkomplikuje, když se do už tak nepřehledné hry zapojí city. (Lex.San)

(více)

Recenze (2)

Lex.San 

všechny recenze uživatele

Untouchable Lovers je seriálem, který mě ani přes svojí délku (na čínské poměry se ale jedná o klasický formát) nezačal nudit. Největší zatěžkávací zkouškou mého odhodlání pokračovat ve sledování byl příběhový a charakterový veletoč, který nastal přechodem z 16. na 17. epizodu. Liu Chuxiu jsem měl moc rád, proto jsem si div nerval vlasy, když jsem viděl, co z ní, v rámci tak oblíbené „ztráty paměti“, udělali. Zaťal jsem ale zuby a pokračoval ve sledování, protože jsem byl přeci jen zvědavý, co se bude dít dále, a příběh se netočil jen kolem hlavních dvou protagonistů, ale dokázal pojmout větší množství vedlejších postav. I ty měly své zajímavé příběhy a posunovaly děj neustále dopředu. Politické taktizování střídala romantická a komediální stránka a díly vesele ubíhaly. To, co na asijských seriálech a filmech obdivuji je i vizuální stránka věci, v případě Untouchable Lovers ale musím hodit zpátečku. Kostýmy a hlavně účesy mě neoslovily ani po zhlédnutí posledního dílu. Interiéry a exteriéry byly líbivé a hudba standardně kvalitní, ale za kostýmy dávám palec dolů. Poté, co seriál dospěl ke svému konci, musím ocenit fakt, že scénáristé celý příběh kompletně neutopili v krvi, jak s oblibou a často dělávají. Untouchable Lovers si tak plně zaslouží silné 3* (7/10) ()

Agape 

všechny recenze uživatele

hlavně se nenechat odradit délkou. má to své místo a význam. pátá hvězda je za kostýmy - za mě nádhera, tohle oni prostě umí :) - dále make-up a účesy. ()

Reklama

Galerie (98)

Reklama

Reklama