Reklama

Reklama

Wataši ni tenši ga maiorita!

(seriál)
  • Japonsko 私に天使が舞い降りた! (více)
Trailer 1

Epizody(13)

Obsahy(1)

Miyako je studentkou vysoké školy, která má však již delší dobu velký problém. Miyako je extrémně stydlivá a nemá ráda kontakt s cizími lidmi. Její strach přerostl až do takové míry, že tráví většinu času doma, kde se věnuje pečení a výrobě různých kostýmů. Za svou nejlepší kamarádku považuje svoji malou sestřičku Hinatu, která chodí do páté třídy. Vše se změní v momentě, kdy si Hinata přivede domů svojí novou kamarádku a spolužačku Hanu. Když Miyako Hanu spatří, tak je touto roztomilou dívkou naprosto okouzlená a rozhodne se, že se také stane její kamarádkou a především, že ji musí obléct do svých kostýmů, aby byla ještě kouzelnější. Hana ze zájmu starší dívky rozhodně není nijak nadšená. Ovšem i Hana má jednu velkou slabost a tou jsou sladkosti, takže když zjistí, že Miyako umí výborně péct, tak se rozhodne přeci jen s Miyako spolupracovat. Tak začíná příběh jedné zvláštní a stydlivé vysokoškolské studentky a party mladých děvčátek, která se postupně rozroste o další Hinatiny kamarádky, a jejich společných veselých i milých aktivitách, které možná pomohou vyřešit nejeden velký problém... (Jeoffrey)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (3)

GTS_PUNK 

všechny recenze uživatele

Kawaii! Tak možno v skratke opísať toto 12-dielne anime od štúdia Doga Kobo, ktoré uzrelo svetlo sveta v roku 2019. Príbeh, točiaci sa okolo antisociálnej vysokoškolskej študentky menom Miyako, ktorá sa začne kamarátiť so spolužiačkami svojej malej sestry Hinaty, je vyložene milou a oddychovou záležitosťou. Vychádzajúc z manga predlohy stavia celý seriál nielen na rozkošných hlavných protagonistkách, ktorými sú popri Miyako a Hinate ešte Hana a Noa, ale aj na skvelom humore a interakciách medzi jednotlivými postavami. Diváka dokáže pobaviť prehnaná obsesia Miyako smerom k Hane, a o to viac potom ešte Hanine reakcie na správanie Miyako. Je zaujímavé a vtipné sledovať, ako malé školáčky pôsobia rozumnejšie a vyspelejšie, než vysokoškoláčka, rovnako však aj to, ako jej naprieč príbehom pomáhajú postupne vyjsť z uzavretej bubliny. Hoci seriál výraznejším spôsobom nekladie dôraz na príbeh či budovanie postáv, v prípade Miyako je badateľný postupný charakterový vývoj naprieč epizódami. Anime dobre dopĺňajú aj viaceré vedľajšie postavy, spomedzi ktorých diváka najviac baví Kuoko Matsumoto. Watashi ni Tenshi ga Maiorita! je seriálovým zhmotnením samotnej roztomilosti. Anime stavia najmä na hlavných postavách a humore. Vo svojej podstate ide o jednoduchú záležitosť, ktorá však dokonale funguje. Veľmi príjemné pôsobí počin aj po vizuálnej stránke a zaujať dokáže aj hudobne openingom a endingom. A super je tiež Higero. ()

Terezinka198 

všechny recenze uživatele

Nehledejte v tomto dílku nic složitého a prostě si ho užijte! Nechte se zabalit do hávu roztomilosti, dejte si něco dobrého, nějakou sladkost na stranu, až vám ta první dobrota dojde... a pusťte se směle do toho. Je to opravdu jednoduchý příběh s jednoduchými, každodenními trablemi. Až na vysokoškolačku, co se zblázní do malé holky. Ale budiž Miyako odpuštěno, dělá moc hezké kostýmy. 8/10 ()

Reklama

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Moje pravidelná zimní dávka roztomilosti, kde jsem si seriál oblíbil od úvodní znělky až po tu závěrečnou, stejně tak jako velkou většinu charakterů dle mého tak hezky seskládaných, kde každá malá dívenka měla své kouzlo stejně jako se sociální fóbií bojující Miyako, které dle mého v určitých momentech prostě nešlo nefandit. Jistě, mohl bych tu zase jednou polemizovat o tom, že anime se až příliš zabývá obsesí (skoro) dospělého po malé dívce a o tom jak moc to dle mých norem ani zde není v pořádku, ale nechci. Nekazilo mi to dojem a Hana byla tak moc roztomilá (moje nejoblíbenější postava), že Miyako vlastně i docela chápu. Takže u mě převažuje z celkového požitku především rozplývání se nad roztomilostí děvčátek, dojetí nad pěkným finále, kde jsem si to provedení celé školní hry, se všemi těmi písněmi, nad očekávání užil, spokojenost z hlavní hrdinky a z pokroků, které proti své fóbii udělala no a také vzpomínka na některé zábavné okamžiky. Takže vlastně docela velká spokojenost 8/10 ()

Galerie (490)

Reklama

Reklama