Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nový seriál TV JOJ  inšpirovaný skutočnými prípadmi a zásahmi. V úlohách záchranárov postupne uvidíme mnohé známe televízne tváre. (TV JOJ)

Recenze (9)

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Naprosto stejná katastrofa jako česká verze. Přehrávání většiny zúčastněných, velmi špatné zpracování „reálných“ akcí které se mohou stát, občas to bylo až k smíchu – což je špatně, když si člověk uvědomí, že by ti lidi měli být ve „skutečném“ ohrožení života. Nemůžu si pomoci, ale tohle má opravdu blízko k odpadnímu hodnocení… ()

K.I.N.G. odpad!

všechny recenze uživatele

Čestně prohlašuji, že jsem se upřímně a nekontrolovaně smál, což se mi u televize běžně nestává. To ale nemůžu přičíst k dobru pro tento škvár. ()

JohnMiller odpad!

všechny recenze uživatele

Skeptický divák (presne ako ja) si určite nie raz povedal, že horšie ako Susedské prípady alebo Rodinné prípady už nedokáže Tv Hnoj vyprodukovať. Ono to prakticky nie je možné. A predsa sa stal zázrak. Divákom Tv pravdepodobne klesá IQ inak by niečo takéto nemohlo vzniknúť a mať sledovanosť. Videl som jednu jedinú epizódu a stačilo. V podstate produkčne rovnaké ako na začiatku spomínané seriáli akurát s tým rozdielom, že hlavné úlohy tu zohrávajú záchranári a "bežní" ľudia. Je to ako sledovať Televízne noviny, akurát s hroznými nehereckými výkonmi. ()

Kazoe odpad!

všechny recenze uživatele

Niečo tak neprofesionálne natočené som už dávno nevidela.Tento seriál vysoko dehonestuje prácu skutočných záchranárov, mrzí ma to, ale je to fakt hrozné. ()

Lukas222 odpad!

všechny recenze uživatele

Odpad. Neherci používajúci lekársku hatmatilku, ktorej sami celkom určite vôbec nerozumejú (áno, znie to strašne cool, čo z toho keď tomu bežný človek Vôbec nerozumie) a do toho ešte každý výjazd pohodička, piánko, veď máme čas... Americká verzia je síce v mnohých smeroch sci-fi, ale minimálne prístup k zachraňovaniu životov majú lepší. Prípady založené na realite, hmm... Už chýba len zázračné liečenie rovno v sanitke ako to už v podobných sci-fi seriáloch býva zvykom. ()

Reklama

Reklama