Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pro stárnoucího hasičského rozhodčího Jaroslava Pazderu (Bolek Polívka) je požární sport vším - vášnivým koníčkem i životním posláním, zdrojem osobní hrdosti a váženosti. Nyní se musí vyrovnat se zrušením své hasičské jednotky i jeho rozhodcovské licence. Obec Telecí tak může přijít nejen o vlastní akceschopnost, ale taky o hospodu, která se nachází v hasičárně. Pazdera se pokusí sestavit novou jednotku a vybojovat vše zpět... (Televize Seznam)

(více)

Recenze (8)

Ainy 

všechny recenze uživatele

Ženská radí hasičům, co se spadlým stromem, jeden hasič, co se bojí vody, druhý hasič neví, jak se hasí, nebo hlášky ve stylu "jak žádný požár není?? Já jsem kvůli tomu nedal králíkům, dyť mi chcípnou!" a přemrštěný vesnický přitroublismus. Vím moc dobře, proč se v několika posledních letech českým komedií vyhýbám. Jako úplnou kravinu to nevidím, mohlo by to mít svůj potenciál, každopádně se mi tak nějak vkrádá do hlavy pocit, jestli se oni tvůrci nechtěli přiblížit k úspěšnému seriálu Okresní přebor. Ovšem není výroba jako výroba. Okresní přebor byl vtipný, tohle se blíží spíše k trapnosti typu Byl jednou polda nebo Jak ukrást Dagmaru. ()

klukluka 

všechny recenze uživatele

Zbytečně vulgární. Za tohle už dnes žádný plusový body nejsou, tenhle projev odvahy už nikoho neohromí. Raději bych nějaký dobrý hlášky, ale těmi Hasičárna nedisponuje. A to je u komedie problém. ()

subic 

všechny recenze uživatele

Na čem vydělává seznam? Na reklamě a zejména na inzerci aut a nemovitostí, což ve finále vždy zaplatí ten chudák kupující. Takže peníze mají a teď ještě něčím zaplácnout ten televizní program. A tak se rodí různé hrůzy o zvířátkách v hospodě, o taxikářích a taky o hasičích. A to snad ani vidět nechceš. ()

pafka 

všechny recenze uživatele

Sice mistama vtipné, jen asi spichnute moc horkou jehlou. Ne film, ale scenar. Skoda, herecky to bylo pripravený, bohuzel nebylo to k tomu. ()

Reklama

Reklama