Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Trojici vysoce postavených lidí, která si vyrazila na lovecký víkend, postihne nehoda. Panika vyústí ve špatná rozhodnutí a právě tehdy začíná opravdový lov. Překročte hranici, odkud už není návratu - některé věci se totiž nedají odpustit. Tři profesně úspěšní a zdánlivě šťastní lidé vyrazí na víkend do hor, kde se chtějí věnovat lovu a celkově se trochu pobavit. István - stavební magnát, Márta - jeho právnička a László - právniččin manžel čekají, že si užijí pár pohodových dní mimo město. To se ale škaredě pletou. Poté, co tragická nehoda zapříčiní smrt jednoho z místních, vezme počáteční klid rychle za své. Postupně začne vycházet najevo, že má každý z nich svůj vlastní plán, a tajemství z dávné minulosti promění bývalé kamarády v nepřátele a ze starých nepřátel možná naopak udělá spřízněné duše. V obležení skalnatých vrcholů a na míle daleko od civilizace se probouzejí divoké, odvěké instinkty - a každý může spoléhat jen sám na sebe... (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

klerik 

všechny recenze uživatele

Maďari nemajú radi Rumunov... A ktovie, či majú vôbec niekoho radi... Ale tento film sa im celkom vydaril. Európski vidláci pôsobia uveriteľnejšie ako tí Texaskí a i keď film miestami nevie, či má ísť o hixploation v štýle VYSLOBOENIA či konšpiračnú ochcávačku v štýle LOFTU, má solídnu atmosféru i herecké výkony... ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Taký priemernejší thriller/mysteriózny film z Maďarska. Prostredie priamo namierené k príbehu. Celkom rýchle sa dá odhadnúť, že kto s kým alebo komu „spolupracuje“ alebo „pracuje“. Vo filme jednoznačne dominuje Dorka Gryllus - opäť podala presvedčivý výkon. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

1mArc0 

všechny recenze uživatele

Najlepšie z tohto je kamera zápletka. Príbehovo prekomplikované, scény nie sú až také plynule (F1). Nie je to film ana jedno sústo ! Maďarský režiséri si potrpia na kvalitných aspektov u filme. A keď napíšem, že maximálne jeden jediný efkt bol použitý auta pri výbuche auta. :) Ku každej postave človek má neutrálny postoj, tak dajte šancu. /60 %/ ()

BigBrother 

všechny recenze uživatele

Vcelku solidní thriller v neokoukaném prostředí. Chvíli je to zajímavé, ale pak se divák začne ztráce ve víru twistů. ()

Martin29 

všechny recenze uživatele

Bohužel hodně průměrný film. To, že to přežije ženská, která je z celého filmu nejméně sympatická (chováním) to ještě zhoršuje navíc ke konci jsem se z toho děje hodně ztrácel. Podobná blbost jako Sezona Zabíjení s tím rozdílem, že tady aspoň nehrají hvězdy Hollywoodu. ()

Reklama

Reklama