Reklama

Reklama

Recenze (15)

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Obdivuhodný režisérský debut z Indonésie, který dává najevo, že jde natočit solidní rubačku i bez Tjahjanta či Evanse. Film se odehrává v roce 2031 na Jakartě, tedy v blízké budoucnosti. kde vládu řídí politická strana Piranas a tu se snaží svrhnout skupina revolucionářů, kterým bude vévodit Kongresman. Zklamalo mě, že Julie Estelle, což byla největším lákadlem celého filmu je trestuhodně nevyužitá a nedostane v akci žádný prostor a příliš mi neseděl "neviditelný muž", ikdyž rozumím, že pro Indonésii je film revoluční a snažili se zaujmout i Američany, takže tyhle Sci-Fi vychytávky celkem chápu, ale pro někoho to může být rušivý element. Najde se zde pár známých tváří z Raidů a potěší i nové tváře, které zaujmou svými bojovými schopnostmi. Přestřelky mě až tak nestrhly, ale jakmile došlo na souboje, tak jsem se příjemně vrněl blahem. Akce je fyzická, kontaktní, syrová a brutální jak je v Indonésii zvykem a je zde hodně soubojů v početné převaze (1 vs 5). Ve finále potěší i Stealth prvky alá Splinter Cell. Celkově vzato slušný film se solidním CGI, slušnými souboji a zajímavým příběhem, ale kdybych se chtěl v tom vrtat, tak chyb naleznu víc, ale není důvod když na film čekám 2 roky a dal mi to, co sliboval. 8/10. Asie letos zatím válí. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Hodně špatné. Obyčejný příběh, akce nudná až skoro amatérská, nudné postavy, nudné prostředí, vůbec se mi to nelíbilo. A to jsem si myslel, že to bude pecka ve stylu Raid, ale ani omylem. Naprostá ztráta času. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Foxtrot Six má své okamžiky s pár dobrýma myšlenkama a futuristickými technologiemi, ale tempo se vleče a příběh selhává v tom, aby udržel mou pozornost po celou stopáž. Film pro ty kdo mají rádi tzv. tenisové filmy. Jen se koukáte doprava a doleva, kde co vybuchlo. Za dvě hodiny stopáže se prakticky nepřestane střílet a nábojů je spotřebováno hodně. Zápletka je jednoduchá. Bývalý mariňák s přáteli bojují za záchranu Indonésie před nemilosrdným vůdcem politické strany. Odehrává se to v budoucnosti. Nejlepší postava pro mě byl Spec v podání Chicco Jerikho což je chlápek, který toho moc nenamluví , ale je hodně cool . Posledních 40 minut je z filmu nejsilnějších a film zde nahodí vyšší rychlost. Vizuální efekty jsou působivé. Vše směřuje k finální bitvě. Líbila se mi hláška "sněz nebo budeš sněden". ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film je v pohode na začiatku, keď sa to dialógovo rozbieha a potom, keď sa tam objavuje (hoci stál sporadickejšie) Julie Estelle, ktorá je dôkazom toho, že to ide aj bez nánosov make-upu, dvojmetrových umelých rias a machúľ na ksichte. Ono totiž ten vývoj za posledných 10 rokov sa tak splastikoval, že človek si pre prirodzenú ženskú krásu bude musieť chodiť čoraz viac na východ, až skončí niekde v Japonsku. Celkovo je film akčňákom, na ktorom mi vadila práve tá miestami prehnaná akcia. Samé búchačky, výbuchy, prestrelky, ruky v žalúdku. Ale príbehovo by som to uplne nezatracoval. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Zápletka je jednoduchá. V zásadě jde o svrhnutí dosavadního režimu, přičemž do čela povstalců se postaví bývalý Kongresmanem, který až dosavadním mocipánům sloužil. Nicméně něco sofistikovaného člověk ani nečeká, protože pokud je to akční a indonéské, tak se počítá s brutální akcí, která se nezastaví před ničím. A to mi tady chybělo. Pokud něco zaujme, tak je to sekvence se speciálně maskovaným ozbrojencem, který své oběti krosí oštěpem (či co to bylo), ale jinak jsou přestřelky sterilní až nudné. Kdo se těší na Julii Estelle, tak také spláče nad výdělkem. Sice se tu párktát objeví, ale její role je spíš marginální a že by něco předvedla, to se také nedá říct. Žádná hitparáda, ale Korompis ukázal, že v něm něco málo je, tak to třeba příště bude lepší. 35% ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tak tentokrát Indiánska ázia sklamala. Trailery vyzerajú lákavo, ale film pôsobí jak keby sfilmovali nejakú videohru. Nezáživná zápletka, nevýrazné postavy a hlavne tuctová CGI akcia. Prestrelky a výbuchy tvoria lacné CGI a bitky, ktoré sme si tak naplno užívali napríklad v Raide tu sú doslova otrasné. Jednak ich fakt veľa nie je a zároveň sú po choreografickej stránke strašne jednoduchá. Žiadne zložitejšie chvaty tu nie sú. Pohyby pôsobia strašne neprirodzene, jak keby ich zrýchlovali a kamera je miestami neprijemne rozheganá. Proste hnus. Je to jedna veľká patlanina všetkého možného, ale nič poriadne to neponúka. 4/10. ()

Flipnic-RE 

všechny recenze uživatele

"MARIO KASSAR presents:" je hned první titulek na začátku. A podle toho to taky vypadá. Cesta zpět do devadesátek, akční hodně sci-fi. Pomatenej děj, hlavně první necelá polovina. Ale ve výsledku jde vlastně jen o to, jak parta žoldáků jde svrhnout diktátora a dává si tam s jeho jednotkama maximálně drsně, krutě a krvavě na hubu. Polovina osazení z RAIDU 2. Střílení, vychytávky a martial arts. Krve opět galony. Sice to není ani RAID, je to dělaný čistě na efekt a moje milovaná Julie Estelle nedostala moc prostoru, ale je to fajn. Je tam jeden fight, kterej asi nezapomenu - borec versus 10 soldier-goril ... A to už jsem měl i já xicht od krve, jak to bylo brutální. Pohodička, trochu sem tomu přidal, protože mám rád ty herce a jejich nadšení do tvorby... ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Tahle indonesie je slabá, až běda.Hlavní hrdina,kterýmu zmizela snoubenka, první polovinu filmu profňuká, aby na konci zachraňoval.Akce je až na dvě vyjímky trapná, trikově doslova déčková.Pro mě zbytečnost.20%. ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Hneď na úvod musím priznať negatívum a to úvodný titulok Mario Kassar presents ma v zlomku sekundy preniesol do časov minulých, nostalgia zabúchala na dvere a ja som čakal perfektnú zábavu, hlúpu, ale perfektnú. Ono to však nakoniec bolo niekde medzi. Bolo to aj hlúpe, ale na druhú stranu sa to tvárilo aj múdro. Príbeh mal zaujímavú a aktuálnu myšlienku, ale cesta k cieľu nebola vybraná najlepšie. Slabých 60-65%. Technicky je to na úrovni až na Kodiakov, tam jasne zlyhalo CGI. Čo sa týka súbojov, tak choreografie ušli, samozrejme nečakajme kvalitu Uwaisa alebo Jaa, ale ušlo to. Komu som fandil najviac, bol Spec, ten bol "hero" ako sviňa. Pekne do toho zamontovali kamufláž mixnutú Predátorom a Future Warriorom. Mimochodom, keď už som spomenul na začiatok negatívum, tak musím spomenúť, že prvá bojová scéna v "neviditeľnom" plášti bola fakt že perfektná aj efektná. Naozaj ála Predátor, to sa im musí nechať. Ale ostatné to bolo veľmi skratkovité, uponáhľadné napriek tomu, že stopáž nebola najkratšia. Jednoducho som čakal podľa trailerov o niečo viac ako som dostal. Neskutočne sa teším na Warriors of Future, ktoré som doteraz bral ako taký upgrade Foxtrot Six. ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Nějací asiati se tam střílí a mlátí hlava nehlava. Nepoznám kdo je kdo, všichni vypadají stejně. Je to zmatené, s otřesně nepovedenými efekty, chaotické, monotónní, naivní, bez atmosféry. Většina přetočena. (12%) ()

Solverino 

všechny recenze uživatele

Pár pěkných krátkých akcí, nejdelší minuta na světě (a pěkná jízda výtahem) a spousta (opravdu) spousta patosu a strašného přehrávání... celkově je to dost utrpení (asi jako Bollywood). ()

Kushina 

všechny recenze uživatele

Nebyl to špatný námět, ale režisér a herci na to zkrátka nestačili. Kolikrát až nelogické jednání hlavních aktérů a mnohokrát to působilo jako komedie. Na druhou stranu to vyvažovalo několik vážných a citových scén. Ačkoliv to byl takový trošku postapokalyptický film, tak se pořád snažil držet takové reality dnešní doby a lidskosti, pokud pomineme ty speciální obleky a pláště neviditelnosti jako v Harry Potterovi. Oddechovka na večer to nebyla špatná, ale odvařený jsem z toho nebyl. 45% ()

DJMaroko 

všechny recenze uživatele

Skoro dvouhodinová slátanina všeho co už tady bylo. Neskutečně se to táhne a jak už tady někdo psal ...po hodině už vlastně mezi asiaty nepoznáte kdo je kdo všichni vypadají stejně. Na Indonésii asi dobrý, ale ten pokus natočit to v americkém stylu je tam až moc zřetelný a přehnaný. Trapné scény jeden proti přesile a poslední půlhodina byla utrpení. ....Sci-Fi od toho vůbec nečekejte kromě kouzelného pláště není co k vidění. ()

Zaks 

všechny recenze uživatele

občas sa nájde pár dobrých záberov (sniper proti celej jednotke), ale celkovo je to nudný indonézsky akčňák s drobnými sci-fi prvkami. Film vôbec nedrží pokope, jedna scéna ide za druhou bez nejakých záživnejších prepojení a k tomu spústa hlúpostí, len aby dej pokračoval podľa priania réžie. Do 46 minúty sa nič nedeje, to sa môže rovno pretočiť, potom som sa aspoň trochu pobavil. ()

Reklama

Reklama