Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Je ťažké byť Charliem (Nick Robinson), ked' máte za otca politika kandidujúceho na starostu Kalifornie, ktorý vám  absolútne nevenuje pozornosť a jediným jeho záujmom je  vlastná politická kariéra. Alebo je ťažké byť otcom (Cary Elwes) mladého, drogovo závislého, ktorý uteká z každého rehabilitačného zariadenia, ked' do volieb zostávajú necelé tri týždne? 
 Príbeh Charlieho Millsa, ktorý práve dovŕšil osemnáste narodeniny a opäť utiekol z odvykacieho zariadenia, avšak doma ho nečaká vrelé privítanie a porozumenie rodičov, ale naopak, snaha sa ho opäť zbaviť. A pritom stačilo by len tak málo: porozprávať sa o tom, ťe za všetko vlastne môžu príliš hlasné zvuky. (sochoking)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (10)

dawnie 

všechny recenze uživatele

Pořád ještě nevim mezi 4ma a 5ti * - nejspíš to zvednu po druhým shlídnutí, který přijde zatraceně brzy. Překvapil mě nečekaně jemnej konec -- SPOILER -- s tátou -- KONEC SPOILERU --, protože většina toho, co tomu předcházelo, bylo badass. Hrozně mě baví, jak je to napsaný, dialogy jsou tu ta hlavní síla, která za mě šlape a není jí co vyčíst. Těžko budu hledat film o rehab, kterej Charlieho překoná. ()

sochoking 

všechny recenze uživatele

Táto snímka zaváňa brutálnou amatérčinou, až sa mi nechce veriť, že to režíroval Reiner! Kamera nahovno, herecké výkony na dve hovná... Ale musím uznať, že vzájomný rozhovor medzi Charliem a fotrom v kuchyni v beach house bol silnejším momentom celého filmu a ten sa mi naozaj lúbil. A ešte pár hlášok. ()

Reklama

emma53 

všechny recenze uživatele

Podíleli se na tom dva lidé, kteří s tím mají své osobní zkušenosti, možná proto se mi to zdálo tak normální a skutečné. Takhle nějak si představuji, že to chodí v reálu až na toho kandidujícího otce na guvernéra. To přece jen není běžné u obyčejného smrtelníka. Přesto si myslím, že Rob má navíc při tak dobrém potencionálu a svých zkušenostech. A to mohl právě tady uplatnit. Těch situací tam bylo neurokom...od Eve, ke které Charlie přilnul, rodičů, kde otec byl až příliš velký šutr i když to pak vysvětlil, sezení, kterých se účastnil a mohla bych pokračovat dál. Takže celé zpracování to hodilo o špricličku dolů a to je škoda. ()

taibrek 

všechny recenze uživatele

Myslím si, že Charlie od svojho života nechcel vela, aj ked sa mu zdalo, ze jeho rodicia nestoja pri nom, tak tam vzdy boli... Mnoho krat si to neuvedujeme ani viacerí z nas a preto som sa dokázal nad touto skutocnostou prostredníctvom tohto filmu zamysliet. Páčilo sa mi to napätie v scenach, ked ako keby Charlie vedel, ze si zoberie po rehabilitacii novu davku tak znovu do toho spadne... Film ako taky nenudí, ale od záveru som cakal trochu viac. Charlie si zrazu uvedomil po smrti kamarata, ze branie drog je zlé? Trochu cudne. ()

Marqta 

všechny recenze uživatele

Byla jsem na tenhle film hodně zvědavá a docela mě zklamal. Začalo to celkem slibně, ale pak se to nějak zvrtlo a nemohla jsem tomu všemu věřit, což se čím dál tím víc stupňovalo. Navíc mi přišlo, že se místy nic neděje vůbec a některé scény na mě dělaly jen dojem "vycpavače času". Na druhou stranu Nick Robinson nebyl špatný. Pokud ale hledáte něco silného s touhle tématikou, tak tu jsou mnohonásobně lepší filmy(třeba The Basketball Diaries, nebo z trochu jiného pohledu Lord of War). Za mě to jsou dvě trošku silnější hvězdičky. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Scenár je založený na skúsenostiach Nicka, syna režiséra filmu Roba Reinera, ktorý bojoval so závislosťou na tvrdých drogách. Nick Reiner napísal scenár k filmu spolu s bývalým narkomanom, Mattom Elisofonom. (ambron)
  • Celosvětová premiéra proběhla 14. září 2015 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. (BMW12)
  • Natáčelo se v amerických městech Salt Lake City a Los Angeles. (BMW12)

Reklama

Reklama