Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Subaru Mikazuki nikdy neměl rád ostatní lidi, protože mu vždy dokázali pokazit ty nádherné okamžiky, které trávil se svými knihami, pohroužen do své nevyčerpatelné představivosti. Jeho sociální fóbii nepomohlo ani to, že během dospívání přišel o oba své rodiče, a tedy se o sebe musel začít starat sám. Díky svému talentu pro psaní, představivosti a znalostem nejrůznější literatury se však dokázal prosadit jako úspěšný autor románů a povídek. Subaru žije o samotě a prakticky jediní, kteří se o něj zajímají, jsou jeho kamarád z dětství a jeho vydavatel.
Haru je kočka, která se od malička musela se svými sourozenci protloukat neúprosnými ulicemi města, až nakonec zůstala úplně sama. Přežít znamenalo denně prohledávat odpadky a najít alespoň něco drobného k jídlu. Naučila se spoléhat sama na sebe, být ostražitá.
Osudy těchto dvou, muže a kočky, se jednoho dne protnou a Subaru se rozhodne vzít Haru domů, protože mu přinesla inspiraci na nový román. Haru se zase rozhodne na chvíli se usídlit u tohoto divného člověka, protože má doma dobré jídlo... (Jeoffrey)

(více)

Reklama

Reklama