Reklama

Reklama

Epizody(12)

Obsahy(1)

Středoškolský student Natsuo Fujii je beznadějně zamilovaný do jeho učitelky Hiny. V zoufalém pokusu dát těmto pocitům vale se vydá se svými kamarády na večírek, kde potká náladovou dívku Rui. Na tom by nebylo nic zvláštního, kdyby ho ovšem zanedlouho poté Rui nezatáhla k sobě domů a nezakončili noc ve znamení milostných hrátek. Co osud nechtěl, situace se ironicky pro Natsua dále zamotává, když se jeho otec ožení se ženou, která má již dvě dcery z předchozího manželství. Natsuovy nové nevlastní sestry nejsou totiž nikdo jiný než Hina a Rui. (Scalpelexis)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (8)

Starletka 

všechny recenze uživatele

Sledováno v rámci Anime-Planet Lottery Game Winter 2019. Odkládala jsem to, co nejvíc to šlo, ale čas rychle běží a konec sezóny tady bude cobydup. Předem musím říct, že kromě tématu incestu se tento kousek liší od ostatních anime, které jsem si zatím vylosovala, což můžu brát i za jako největší pozitivum, protože všechno ostatní bude asi zápor. Především postavy jsou těžce nesympatické, v čele s Hinou, která je jednak učitelka, jednak je dospělá a jednak ví, že Natsuo je její nový, nezletilý bratr, ale to jí vůbec nebrání s ním každou společně strávenou chvíli flirtovat a promenádovat se před ním nahá a divákovi nezbývá než doufat, že ji v nějaké z následujících epizod odvede místní policie a už se znovu neukáže. Ani Spock - pardon, Rui, se svými velmi zvláštními životními rozhodnutími mi k srdci zrovna dvakrát nepřirostla, no a o nudném hlavním sucharovi radši pomlčet. Příběh se pak dá jednoduše shrnout jako "hentai bez hentai" a jedinou jistotou tak zůstává, že tohle pro mě bylo opět utrpení. 4/10 ()

Katakimiku 

všechny recenze uživatele

Celé anime je poměrně zvláštní. Postavy se chovají hloupě, nesmyslné milostné úhelníky bylo jediné na co se seriál zvládl soustředit, což mě mrzí, minimálně třeba linka o hrdinově zálibě v psaní by si zasloužila mnohem víc rozebrat. Animace ušla, hudba a především opening jsou ale povedené. 4/10 ()

Reklama

Drozdo57 

všechny recenze uživatele

Hodnotené po 6tich epizódach: Toto je taký fantastický guilty pleasure! Som schopný pozerať ľubovoľné množstvo epizód za sebou. Je to pritiahnuté za vlasy, nadnesené, ale zároveň sa nikto nechová prehnane nereálne, postavy sú sympatické a naozaj ma zaujíma, čo sa deje a čo sa bude diať ďalej. Nie som znalý takéhoto anime žánru, takže netuším, ako veľmi sa to podobá na iné seriály a čo všetko to vykráda a je mi to srdečne jedno. Pretože to, čo robí to zatiaľ robí dobre. Hodnotenie po prvej sérii: Hoci to nie je taký WOW efekt ako zo začiatku, séria si celú dobu držala veľmi slušnú úroveň. Postavy sú stále celkom rozumné a nikto sa tam nechová ako úplný kretén, čo je vzácnosť. Z toho, čo som trochu pochytil, že robí manga sa obávam, že tvorcom časom došli nápady ako pracovať s týmto konceptom a zbytočne sa v tom budú plácať a naťahovať to, až to nebude záživné a nikoho to nebude zaujímať. P.S. Som tím Rui. ()

Blackhand47 

všechny recenze uživatele

Takovéto příběhy píše sám život. Ano, anime pracuje s klasickými fetiši na učitelku a nevlastní sestru, ale celý onen nápad s tím, že crush hlavní postavy i první holka, se kterou se vyspí, se stanou členkami jeho rodiny, je i vcelku zajímavý. Animace je opravdu pěkná a jednotlivé charaktery jsou realistické a můžete se s nimi ztotožnit. Když mi to kamarád doporučoval, původně jsem doufal, že jde opravdu jen o jednu minisérii, ale bohužel musím čekat na pokračování... stejně jsem to nevydržel a musel jsem kouknout jak manga skončí. Prostě jednoduchá vztahovka, které Japonci skutečně umí. 75% ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem se odhodlal toto dokoukat do konce, protože jsem věděl, jak to skončí, tak jsem neměl potřebu to shlédnout hnedka. Prvně jsem se s tím příběhem setkal v manze, která samozřejmě má mnohem delší příběh, než to co je obsáhlé v těchto 12-ti dílech. Drží se to své předlohy a je to o velice komplikovaných vztazích jednotlivých postav. Svým stylem mi to hodně připomíná takový lehčí odvar "Kimi to iru machi", kdy tohle nemá takový dospělý nádech jako ono druhé zmiňované anime. Všiml jsem si, že lidi zmiňují zakázanou lásku mezi sourozenci, jenže problém právě v tomhle je, že zaprvé nejsou pokrevní sourozenci a ještě k tomu se stali sourozenci teprve nedávno, takže je tu vidět ona nesmyslná kritika, kdy se vlastně jedná o dva naprosto cizí lidi, kteří mají své vlastní komplikované okolnosti. Tenhle počin se hodně zaměřuje na sociální tématiku a má hlubší myšlenku, kterou asi jen tak mnoho lidí neuvidí, protože to hnedka kategorizují jako školskou mnohaúhelníkovou romantiku. Větší mínus bych pouze viděl v podání hlavní postavy Natsua, který je svým ufňukaným a jednoduchým chováním velice iritující. Po animační stránce velice pěkné a po hudební taktéž. ()

Galerie (520)

Reklama

Reklama