Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Arazím a jeho muži z "pátračky" se snaží dopadnout žháře, který zapaluje selské stodoly. Příjemnější stránkou života na stanici je plánovaná svatba kuchařky Andělky a psovoda Toníčka. Vrchní velitel "pátračky" Šiktanc (Petr Kostka) je krajně nespokojený. Jeho četníkům se stále nedaří odhalit zloděje úlů svérázné paní Menšíkové (Jiřina Bohdalová), která si k němu neustále a s vervou chodí stěžovat. Není pro ni samozřejmě vůbec důležité, že se četníci musejí potýkat se závažnějším nebezpečím. V jejich "rajónu" řádí žhář, který už zapálil několik stodol plných slámy. Zato problém s kuchařkou Stelou je, jak už víte z předchozího dílu, vyřešen a do kuchyně četnické pátrací stanice se k velké radosti všech a zejména zamilovaného Toníčka vrací šikovná a půvabná Andělka Uhlířová. Ale praporčík Arazím má ještě jiné starosti - jeho Ludmila se najednou objevuje v doprovodu jiného muže. (Česká televize)

(více)

Recenze (5)

Cheeter 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dvojice Bohdalová-Zedníček tento díl úžasně ozdobila, krásně zasazeno do druhého případu. A i vztahy se v tomto díle výrazně posunuli, takže ze mě úplná spokojenost. ()

Reklama

Galerie (24)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se ve Šlapanicích u Brna a v obci Vír na Českomoravské vrchovině. (M.B)
  • Obchod, který na konci 13. minuty otevírá zlatník, je stejný jako květinářství slečny Ludmily. Lze to poznat podle okolí – plot, plakáty, lampa, obložení domu... (johnnymay)
  • V domě, kde došlo ke krádeži šperků, je rozhlasový přijímač Philips 109A Sinfonietta z let 1937–1938. (sator)

Reklama

Reklama