Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Otis se navzdory péči své matky, sexuální terapeutky Jean, a povzbuzování kámoše Erica obává, že sex je nad jeho síly. A není jediný. (Netflix)

Recenze (33)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jakožto nejlepší, nejúžasnější, všeobecně nejnadanější a nejváženější uživatel této databáze, jsem pochopitelně tento přehypovaný seriál nemohl vynechat a rád obohatím tuto databázi prozatím jediným validním názorem. Je to píčovina. Během sledování jsem ani na okamžik nedokázal mít pocit, že bych sledoval cokoli, co by jakýmkoli způsobem připomínalo skutečný svět, což bych překousl za předpokladu, kdyby tento seriálový svět byl alespoň trošku zábavný. Z každého záběru na vás čiší nezdravá touha působit nesmírně cool dojmem, což je takový otravný trend Netflixu. Bohužel zcela na úkor jakékoli uvěřitelnosti. Tento výlet do jakéhosi prapodivného panoptika plného prapodivných a nesmírně otravných postav mě nedokázal absolutně ničím zaujmout a oslovit. Vůbec ten úvod, jak se z přizdi sráčského panice stal sexuální terapeut, byl totálně zkratkovitý a nedával ani zblo smyslu. Stejně tak stokrát zopakovaný vtípek se smyšlenými nadpřirozenými účinky viagry. Jeden z nejhorších pilotů, které jsem během svého filmově a seriálově bohatého života doposud viděl. Je to zkrátka debilní dílo zacílené na pubertální a prepubertální dívky, které začínají objevovat, že orgán, který doposud využívaly pouze k močení, má možná širší využití. Lze očekávat, že současná zdegenerovaná mládež bude ještě debilnější, neboť jim seriál nabízí celou plejádu maximálně retardovaných charakterů, se kterými se můžou snažit ztotožňovat. Nemluvě o nekonečně otravném zastoupení všech možných sexuálních orientací a ras, aby se náhodou někdo necítil být na okraji společnosti. Se vznikem tohoto paskvilo dostává slovo "klišé" zcela nový rozměr. Dokonce ani během úvodní hodiny tvůrci nedokázali předvést dostatek kreativity. Tak jak asi mohou vypadat následující díly? [15 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hned z úvodního dílu mi bylo jasné, že bych musel mít na sledování tohoto seriálu náladu, abych ho nezpražil nízkým hodnocením. Jenže dnešek se mi vcelku vydařil, náladu jsem měl výbornou, a přestože na mě první epizoda působila poněkud nejistě, rozhodl jsem se pro tři hvězdičky. Čtvrtou jsem přihodil za britskou angličtinu, na rozdíl od té americké mi připadá mnohem víc sexy. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Ha. O dost zabavnejsie, nez som na zaklade traileru cakala. Polovica frackov je na facku, ale Asa ako sex-psycholog je zaujimavy. Emma Mackey vyzera ako mladsia sestra Margot Robbie. ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Porozprávate sa so študentom gymnázia o tom, aké seriály teraz letia a on (mimo iné sledoval aj Hru o Tróny či Peaky Blinders) spomenie že väčšina jeho spolužiačok sleduje seriál Sex education. Tak si zapnete epizódu a okrem toho že je hneď jasné že už iba predstave o Asovi Butterfieldovi tečú ako niagarské vodopády hľadáte jediný dôvod, prečo by to malo byť dobré a nájsť ho nedokážete. Keď si predstavím, že z tejto úbohej generácie s podpriemerným intelektom ktorých fascinuje takáto sprostosť raz majú byť inžinieri či lekári tak sa sám sebe nečudujute že už teraz priebežne sledujete ceny nehnuteľností v Thajsku či na Filipínach a uvažujete o kúpe nehnuteľnosti či pozemku v tejto lokalite. Ten Otisov opálený LGBT kamarát bol jednoznačným topom, táto sílená propaganda sa ani zďaleka nechytá na tú komunistickú z povedzme 30 prípadov majora Zemana. ()

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ohlasy jsem měl jen a jen dobré, ale takovou pecku jsem nešekal. Kladné i "záporné" postavy jsou sympatické. Zápletka outsidera, který se začne dostávat do pozice sexuálního guru - tedy pro mladé boha, je úžasná. Do toho nějaké kozičky a seriálový hit je na světě. ()

Sayko 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

První díl mě neskutečně zaujal. Dostal jsem, co jsem od seriálu očekával. Solidní nálož nekorektního vtipu, trapných momentů, ale také zároveň výbornou kameru a ještě lepší herce. No, je to přeci Netflix.. ()

KM Phoenix 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Původně jsem uvažoval o dvou hvězdách nakonec nechávám tři, ale zatím nevím moc co si o tom seriálu myslet. Mám pocit jako by šlo o vizuální retro, přestože má jít o současnost. Také postavy jsou dost divné, ať už jde o uvěřitelnost jejich pohnutek či jednání. Nicméně ještě zkusím další díly. ()

Reklama

Reklama