Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Otis, který se nechal vyhecovat Maeve a zjistil, že rozdávání sexuálních tipů je těžší, než se zdálo, zkusí nabídnout bezplatné poradenství na večírku u spolužačky. (Netflix)

Recenze (13)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z deju tejto epizódy som si nezapamätal takmer nič okrem ponuky kakaovníka na ukojenie potrieb hispáncovi. Je pravdou že aj my sme kedysi boli teenagermi a Prci, prci, prcičky sme považovali za niečo úžasne vtipné ale toto čo sledujem teraz je jedno trápne divadlo. Na druhej strane je odrazom inteligencie dnešnej mládeže takže niet sa čomu čudovať. Za celkom dobré pesničky a za to ako sa tí herci pre pár dolárov dokážu ponižovať jedna hviezdička. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I tentokrát jsem zůstal u čtyř hvězdiček, přestože mě tvůrci silně zklamali kolektivním zvracením. Tyhle scény bych čekal spíše v nějaké americké, studentské komedii společně s pitím piva hlavou dolů, situaci naštěstí zachránila babička z Útvaru rychlého nasazení, to byl drsný moment. Každopádně to bylo naposled, co jsem seriálu lehce přidal na hodnocení, příště už budu tvrďák. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prožila sis právě svojí první menstruaci? Zdál se ti zvláštní sen a "vyčůral" jsi podivnou lepkavou moč? Pokud jsi binární a odpověď na jednu z těchto otázek zní "ano", tak ti blahopřeji, jsi cílová skupina a na tento seriál se díváš správně a můžeš si vybrat z celé plejádz pan, paniců, outsiderů, divnolidí a debilů, s kým se hodláš ztotožňovat. Pokud už máš svojí první menstruaci a noční poluci dávno za sebou a nejsi čirou náhodou můj oblíbenec či oblíbenkyně, tak si nejsem jistý, zda tvůj duševní vývoj proběhl v pořádku. Obtěžuje mě, že veškerý pokus o humory je v tomto paskvilu na bázi uměle vytvářené sociální neobratnosti jednotlivých postav. Ale třeba jen žiji v nějaké zvláštní bublině a všude jinde na světě je zcela normální například přijít ke skupince lidí, které jsem v životě nepotkal a začít mluvit o vaginální infekci. Seriál se snaží být ze všech svých sil neustále děsivě šokující a bořit tabuizovaná témata, ale při své snaze to přehání a působí nepřirozeně, a to je to, co mi na něm bytostně vadí. Postavy se přirozeně nevyvíjí. Chovají se tak, jak se to zrovna v daný moment scénáristům hodí. Takže například hlavní přizdisráčský panic umí být společensky neobratný a mlít sračky o vaginální infekci a za 10 minut umí být stiskem kouzelného tlačítka prvotřídní sexuální terapeut, který sežral všechnu moudrost světa a je bez jakékoli bázně. Na tomto principu jsou bohužel vystavené všechny postavy s výjimkou toho debila, jehož problém se řešil v prvním dílu, ten zde hraje roli šaška a má zde dělat humory, takže se chová jako debil po celou dobu, tam vás alespoň tvůrci podobnými záblesky geniality neobtěžují. Nemám pocit, že zde sleduji lidi. Připadám si jako na přehlídce v panoptiku. Abych neustále jen nehejtil, tak si dovolím zakončit svůj komentář pochvalou nasměrovanou k hudbě. Ta jediná zde funguje skvěle a bez výhrad. Dobrý výběr písní, které k atmosféře jednotlivých scén dokonale pasují. Tento díl je stravitelnější než úvodní průser, přesto se toto dílo dosud ani vzdáleně nepřibližuje něčemu, co bych mohl označit za dobrý seriál. [22 %] ()

Galerie (11)

Zajímavosti (4)

  • Ředitel školy říká při pravidelném kázání v ředitelně svému synovi Adamovi (Connor Swindells), že by si měl vzít příklad ze své sestry. Adamova sestra se ale v žádné epizodě 1. ani 2. série neobjevila. (Modnar)
  • Epizóda sa odohráva v čase, ktorý je ešte len začiatkom akademického roku (september), ale z prostredia je vidieť, že je jar. (Pat.Ko)
  • Když před Adamem (Connor Swindells) začnou na večírku utíkat ostatní do domu, tak se mění vzdálenost mezi nimi. (Duoscop)

Reklama

Reklama