Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ukáže se, že Otisovým skrytým talentem je masturbace. Dokáže ale ovládnout svoji nezkrotnou touhu po Ole? Mezi studenty vypukne panika kvůli epidemii chlamydií. (Netflix)

Recenze (24)

Mrkvič 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechna negativa první série se sešla napěchována do jednoho dílu. Snad to byla výjimka. Chyběl syn ředitele, jedna z nejzajímavějších postav. Otis byl přehnaný v každé své vteřině na scéně. Humor žádný. Teplý kamarád se takřka jen vřeštivě tlemil. A i další postavy ze svého repertoáru vytáhli jen to nejhorší, co umí. ()

Reklama

Dr. Hawkeye 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Výborný start druhé sezóny. Otis už se nebojí svého těla, ba právě naopak. Maeve je zpět a zdá se, že její návrat přinese komplikace do Otisova nového vztahu. Opět výborný mix humoru, absurdních situací a sexu. O ten tu však nejde výhradně a v první řadě. Stejně jako v předchozích dílech je jen prostředkem, skrze něj nahlížíme na vztahy hrdinů... ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvelý seriál pre trinásťročné deti a pedofilov, ktorý na masturbujúceho Otisa musia pozerať s otvorenými ústami a rukami plnými práce...Zo série Prci, prci, prcičky som vyrástol už dávno, ale snažím sa pochopiť čo dnešnú generáciu fascinuje na tomto seriály nakoľko zákutia ľudskej psychiky ma vždy fascinovali. Najmä tie menej vyspelé mysle... ()

tween3r 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Z té scény v autě jsem se málem pochcal xD Geniální start druhé řady, akorát linka s Maeve mi přijde dost umělá.. jakoby se ta postava měla vrátit jenom proto, že ji fanoušci chtěli, nikoliv proto, že to scénář dovoluje. Eric je opět praštěnej a do školy nastoupí novej Zuco.. Jason je stále ve hře, a Ola chce posunout vztah s Otisem někam dál. No ještě to bude zajímavý. ()

Galerie (1)

Zajímavosti (4)

  • Pieseň, ktorú Jakob (Mikael Persbrandt) spieva v sprche, je "Sommartider" od švédskej kapely Gyllene Tider. (dwdb)
  • Anne-Marie Duff, ktorá hrá matku Maeve (Emma Mackey), je známa tým, že hrá Fionu Gallagher v seriáli Shameless (2004), kde hrá mladú dospelú z robotníckej triedy bez matky, rovnako ako Maeve. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama