Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V Cavendishi dojde k protestní akci kvůli nefunkčnímu výtahu. Mezi dvěma sestrami se vyhrotí dlouholetý spor. Maeve se rozhodne udělat si v životě pořádek. (Netflix)

Recenze (9)

William_ 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Tak tady jsem neudržel slzu ani já. Otis překoná své noční můry v podobě rizika zlomeného srdíčka a s Maeve na to konečně vlítnou. Celkově se mi líbila ta část ve výtahu, kdy jsme konečně mohli soucítit s Otisovou konkurentkou v sexuálním poradenství. Epizoda milá, dojemná a málo vtipná, což zrovna zde vůbec neuškodilo. Těch skvělých a pravdivých mouder, které v této epizodě zazní, je opravdu nespočet a já jsem strašně rád že tento seriál vzniknul. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Propojení všech postav dohromady přinesl už pohřeb, teď se ale dostávají do popředí jednotliví démoni všech zúčastněných a trochu se dostáváme pod kůži i zprvu fakt nadbytečných nováčků. Těm jsem osobně z mnoha důvodů nepřišel na chuť ani teď, stále seriál v tomto ohledu ztratil svůj punc dokonalosti, ale vše se, zdá se, uzavře tak, jak bychom si všichni nejradši přáli. ()

Reklama

Dawe2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už jsem ani nedoufal. Suverénně nejlepší epizoda celé série po všech stránkách. Jak to, že to najednou jde a před tím to nešlo? Možná měli místo celé čtvrté série raději natočit dva pěkné celovečerní filmy. Každopádně fakt skvělý díl mi připomněl začátky seriálu, který jsem měl rád. Trochu si dělám naděje, že by mohlo být slušné prodloužené finále. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda s ukázkou silné stránky seriálu. Zobrazení velké škály různých charakterů a interakce mezi všemi. Každý je nějaký, má své zářné i stinné stránky. Bojuje se svými démony, úspěchy a osobností. A vzniklé situace dokážou být zábavné i trpké. Toto jsem například cítil z celé první sezóny. V té závěrečné tento aspekt ustoupil. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Budu sentimentální a dám pět. Hned několik témat tady načrtnutých se mě nějakým způsobem dotkly. Škoda, že větší prostor nedostala Viv a její vztah s toxickým partnerem. Bylo by to snad pro mnohé i daleko poučnější, než sledovat osudy nejméně zajímavé postavy Cal. Isaac a Aimee si získali moje sympatie. Maeve udělala krok správným směrem. Seriál se nebojí vážnějších témat a divák má možnost zaslechnout několik životních pravd. Postavy nám tu poprvé od začátku této série ukáží křivdy a bolesti, které si nesou v srdci a jdou na dřeň. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama