Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze (78)

GeusX 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento seriál jsem narazil zcela náhodou. Sehnal jsem si hned kompletní dvě série (v cz dabingu). První dva díly jsou více komediální, další jdou více do dramatické hloubky. Baví mne to a dávkoval jsem si jednotlivé díly téměř pravidelně každý den. Hlavní postavy i obsazení je zajímavé a velmi pěkně uvěřitelně zahrané. (Trochu mi to připomenulo seriál, anglický i americkou mutaci, "Skins", který má však o něco více hlavních postav a svou poutavostí mi přivozoval diváckou závislost.) 1.série: >80% ()

Cartmof 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sexuální výchova je dle mého chytrý seriál. Neukazuje teenagery tím typickým hollywoodským filtrem, který není ani z daleka reálný. Tady jsou dobře vyvážené vtipné scény s těmi vážnými a i když se tu řeší vztahy, jsou poutavé a narozdíl od jiných Netflix projektů mě i zajímaly. Postavy se vyvíjejí a většina si za tu sérii prošla dost změnami. Fakt doporučuju. Důkaz, že originální Netflix projekty nejsou úplný brak. ()

Reklama

Evander 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po první sérii je pro mě Sex Education vysloveně zklamáním. Má očekávání byla velká, to nepopírám. Nejvíce mě překvapilo, že seriál není ani zdaleka tak komediální, jak jsem doufal, že bude. Ba co více, vážných či vysloveně dramatických momentů je v seriálu nepoměrně více než těch komediálních. Dalším, tentokráte veskrze pozitivním překvapením je, řekl bych až fantastický, výkon Gillian Anderson. Od Scullyové bych to nečekal :-) Ale zpět k negativům, těch je mnohem více… Opět se dostáváme k mé „oblíbené“ a opět neskutečně přehnané politické, genderové a všem dalším korektnostem dnešní doby. Z toho se mi upřímně chce zvracet a nemyslím si, že je potřeba těmito věcmi krmit naši dospívající mládež. Rád bych věřil, že to na jejich hodnotový žebříček a psychický vývoj nebude mít žádný negativní dopad, ale je mi jasné, jak naivní představa to ve skutečnosti je. No a hřebíček do rakve tomuto seriálu v mých očích zasadil poslední díl série, který bych si asi jen stěží dokázal představit horší, byť něco málo navíc tam ještě pokazit šlo. Druhou sérii ze zvědavosti zhlédnu též, ale v zásadní zvrat pro mě snesitelným směrem už moc nedoufám. 62% ()

vyfuk 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tato záležitost si získalo nejedno divákovo srdce. A docela má proč. Ano, je tam sex. To samo o sobě přitáhne mnoho lidí. Ale taky jde o to, že scénář má za sebou slušná práci, kde postavy mají dost silné vlastní charaktery, kteří mají každý co nabídnout. Sice někdy je jejich jednání klasicky neadekvátní a dětinské. Ale to je něco, co není zase tolik problematické. trochu taky je na zamyšlenou fakt, že postavy jsou schopny své problémy řeší z minuty na minutu a vše je odpuštěno. to je asi jediné, co někdy trhne. Ale jinak to nic nemění na tom, že postavy mají mezi sebou skvěle rozehrané partie. Další série je povinností. Ale jen aby se z toho nestalo 13RW. ()

majec4 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Serial je zabavny, tie niektore prve pokusy boli neskutocne funny a s matkou mojich deti sme sa poriadne nasmiali. Bavi aj hlavna linia, aj vztahova linia Maeve, no ta homo agitka je riadny brutal. Postupne to na nas davkuju od prveho dielu, az to ku koncu v poslednych dvoch - troch castiach rozbalia na plne gule. Miestami mi prislo riadne zle. Potom som sa zamyslel a fakt je tam toho nejako vela. Nechapem preco serial o sexe musia hrotit do takychto extremov. Niektore sceny, ci uz masturbacia 16tky, popis sexu strihnutej Lily, alebo trauma z toho ze v 16tich som nemal sex su uz podla mna hodny kus za hranou. WTF? Podla hodnotenia casti mi prva seria vysla na plny pocet, no sorry, aj ked som sa bavil, je tam vela tychto hodnotovych veci, s ktorymi nesuhlasim a nepacili sa mi. Inak ale super zabava, priznam sa, ze sa tesim na druhu seriu. ()

Galerie (76)

Zajímavosti (26)

  • Na párty Aimee Gibbs (Aimee Lou Wood) sa piesne "Take On Me" a "I Ran" hrajú po sebe, presne ako na párty pri bazéne v La La Land (2016). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama