Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Eric zjistí, že je Otis zamilovaný do Maeve. Mladý sexuální terapeut však má velmi rozporuplné pocity, když se mu horlivý Jackson snaží pomoci jeho tajnou lásku získat. (Netflix)

Recenze (16)

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ešte aj Asa Butterfield, na ktorého sa pritom ako sa pokúsi masturbovať s radosťou pozerali všetky 13 ročné fanynky seriálu s tomu zodpovedajúcim intelektom a ich staršie kamarátky s rovnakým výkonom svojich mozgových závitov a približne 4% časť mužskej populácie (inu mať 50 zapnúť si Sex education a vidieť tam Asu Butterfielda ako predstiera onaniu a pritom herec vyzerá na 16 musí byť pre labúžnikov ritných otvorov dokonalým rajom) vyzerá pristaro. Ostatný diváci si všimnú, že ešte aj tento bejbyface pri záberoch na chodby škôl pôsobí neprirodzene staro medzi ostatnými komparzistami zo školy, kde sa príbeh natáčal. O ostatných hercoch nehovoriac. Teší ma, že mi bude stúpať percento filmov ktorým dám 1* aj vďaka epizódam tohoto seriálu, pretože predpokladám že to bude strop ktorý mu udelím. Tak ale adolescenti a pederasti sa pri tom nepochybne bavia. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skoro po roce jsem vletěl na další díl. Své fanynky si seriál v řadách dvanáctek, které postupně začínají přicházet na to, že jejich vadžajny můžou posloužit i jiným účelům než jen močení jistě najde. Ostatním však tato přehlídka laciných, průhledných a stereotypních vtípků nemá moc co nabídnout. V jedné rovině se seriál snaží být děsně vtipný a v té další děsně dramatický. Dohromady se však tyto dva protipóly nedaří nijak dobře propojit. Znovu se zopakuji, ale extrémně mi zde vadí smysl nedávající vývoj postav. Každá postava má právě takový charakter, jak se to v daný moment hodí. Nedokážu se zde ubránit pocitu velké neschopnosti tvůrců - zejména scénáristů. Za pochvalu stojí pouze technická stránka seriálu - ať už jde o hudbu, kameru, střih - po těchto stránkách se seriál nemá za co stydět. Bohužel je to však pouze prázdný přeleštěný obal s velmi prázdným obsahem. [20 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po minulém, kvalitnějším dílu, sklouzla čtvrtá epizoda zpět do průměru (vlastně lehkého nadprůměru), mám takový pocit, že by mě víc bavilo, kdyby byl děj postaven více na těch téměř terapeutických sezeních a méně na laciných fórcích. Ale alespoň jsem si našel svou oblíbenou postavu, Lily je démon! ()

hynous 

všechny recenze uživatele

"Fuck the fear. Tomorrow, you could be driving along in your car, happily, and then, uh, head to head with an 18-wheeler truck.and your're squished to the road, and you're dead. Just a waste of time. So fuck fear." ()

micle21 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Od Maeve chci dvě věci. Aby si sundala ten příšernej kroužek z nosu a šla k někomu, kdo za to stojí a ne badboyovi, který nezažil odmítnutí. Takže vlastně jako ze života. ()

Samuel7 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Co nesnáším, je intelektuální elitářství a pozérství. Tento seriál se tváří, jak je hrozně na úrovni, postavy zde čtou Virginii Woolf a další feministické autorky a naopak Hunger Games jsou tu považovány za vtip. Přitom k hloubce této série, která se zabývá traumatem, závažnými sociopolitickými problémy, emoční otupělostí, lhostejností většiny populace aj., má Sex Education na hony daleko. A ani filmařsky se hlavně takovému Catching Fire zdaleka nevyrovná. Kdyby si seriál nehrál na něco, co není, tj. na víc než nenáročnou podívanou ze života teenagerů, neměl bych nic proti němu, ale z narativu je patrné, že se bere o dost vážněji, než by bylo zdrávo. Průměr není nic špatného, ale ať se prosím netváří jako nějaký intelektuální skvost. Nastrčit do scénáře Woolf a další revoluční autory vážně nezvyšuje revolučnost samotného seriálu. Já skutečně po čtyřech dílech zatím netuším, proč je tento seriál mezi 200 top všech dob. Mimochodem na imdb se takto vysoko ani náhodou seriál neumístil a ani ceny zrovna nesbírá, takže až takový zázrak to asi nebude. ()

nessbeal 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

SPOILER: Ono aj slepy vidi ze cash co vzal od Jacksona mu koneckoncov ublizi. Ked na to Maeve pride a este si to pekne skomplikoval nahuckanim Jacksona na zaverecnu scenu... nice one! fyi tato cast bola cisty priemer preto aj to hodnotenie ()

molcan2 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Séria sa teraz celkom dobre vyvíja a s predstavením niekoľkých nových postáv sa stáva zaujímavou. Epizóda vás bude baviť a budete mať chuť pozrieť si ďalšiu epizódu. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtvrtým dílem jsme zpátky ve starých kolejích. A něco se mi fakt líbilo, u jiného mi zůstával rozum stát a říkala jsem si - Proč? Každopádně fandím Ericovi, jak ve vztahu s tátou, tak aby našel konečně lásku. btw: vypadá to na pár dalších zajímavých postav ()

Reklama

Reklama