Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ericovo trauma ho izoluje od ostatních. Maeve vyhraje cenu za esej. Otis se zkouší dát dohromady s Lily, ale brání mu v tom jeho hluboko zakořeněné problémy. (Netflix)

Recenze (12)

Frajer42 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Už abych měl tento seriál z krku. 15letý panic teoretik pokračuje v rozdávání mouder. Negerská buzna se těžce vyrovnává s tím, že je negerská buzna. Děvka z obytňáku je díl od dílu otravnější. O ostatních ani nemluvě. Tento seriál je tak neuvěřitelně vykonstruovaná slátanina, ze které je na dálku cítit, že něco tak otřesného musely zákonitě stvořit ženy. Nesnesitelně ploché a otravně ohebné charaktery dál úřadují, předvídatelný vývoj dění je více a více předvídatelný, otřepané a rádoby vtipné hlášky se sypou ze všech směrů. Již teď je jasné, že Otis poprvé smočí s tou "děsně cool" negřicí a jednoho hnusného dne skončí s děvkou z obytňáku. Obávám se, že bych musel být dvanáctka, co si nedávno začala strkat prsty do svých tělesných otvorů, abych tento klenot kinematografie dokázal docenit.  [15 %] ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tvůrci si u mě šplhli vzpomínkou na otce, James Purefoy je podle mě nejlepší volbou pro tento typ postav. Jemu toho prasáka uvěřím kdykoli a bez problémů. Celkově se ale dění v epizodě ani tentokrát nedostalo z mírného nadprůměru, takže čtvrtou hvězdičku posílám jen za dvojici Remi Milburn a Lily Iglehart. 4*- ()

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Keď už už úchylný fanúšikovia seriálu dúfali že si pozrú aspoň predstieraný sex v podaní bejbyface Asu Butterfielda a bude to ich úchylným predstavám aspoň na chvíľu suplovať ich predstavy o sexe s 15 ročnými deťmi nakoniec z toho nič nebolo pretože Otis pomáha všetkým len nie sebe. Inak iba zaužívané stereotypy, početná černošská šťastná rodinka, rozvedený nefungujúci vzťah v rodinke bielej. ()

Galerie (2)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama