Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Návrat do normálu je jediná možnost, a tak Otis uspořádá menší večírek. Ten se ale pořádně rozjede. Jackson se musí léčit. Kdo se dokáže podívat pravdě do očí? (Netflix)

Recenze (16)

KukulienkaHO 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Prvých 20 minút nuda, ale potom ako prišla na rad párty u Otisa, tak to nabralo obrátky a gule. Humoru kopec. Asa Butterfield bol parádny. Vždy v tomto seriáli mal skvelú reč tela a tu sa to naplno prejavilo. Samozrejme sa to ale neubránilo krížom-krážom zamotaným vzťahom, ktoré ma už nudia, ale že moc. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

S každým dalším dílem mě začíná druhá sezóna docela otravovat. Já vlastně ani nevím, jak se tohle městečko jmenuje, je mi ale jasné, že tady populační exploze nehrozí. Tenhle politicko korektní vlezdoprdelismus (místy doslovný) mě už vážně nebaví, ale zbývají už jen dvě epizody, musím vydržet... ()

Reklama

Trevor 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kedže nemám záľubu v 16 ročných amerických chlapčenských zadočkoch táto epizóda mi nemala čo ponúknuť, rovnako tak ako celý seriál a iba za dobrú hudbu vyššie hodnotenie nedávam. Asa Butterfield ťaží z toho, že sa vo vývoji zasekol niekde v strede dospievania, to mu celkom ide ale inak to je seriál úplne mimo môjho záujmu a hodnôt. Keď však seriál začnem pozerať, zvknem ho dokončiť, v tomto prípade to však bude trápenie. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Celá první řada byla vlastně o klukovi, který zná spoustu teorie, ale nemá žádnou praxi. Aby se v druhé sezóně neopakovaly úhlavní problémy té první, tak se tady jeho největší problém ohledně dospívání rychle vyřešil. A to rovnou s tou nejméně očekávanou postavou. Ale asi každý chlap si dokáže přiznat, že Otisovi tu noc záviděl. ()

Galerie (1)

Reklama

Reklama