Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jedna změna střídá druhou. Ruby zapracuje na Otisově přitažlivosti a Hope zbaví školu veselých barev. Vlastně skoro všech barev. Eric s Adamem míří k nejvyšší metě. (Netflix)

Recenze (16)

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

“I want you to pick your dick in me”. Epizoda zkoumá mezilidské vztahy na dramatické úrovni víc, než jsme zvyklí. Promítají se zde pocity Adama a jeho schopnosti empatie. Jean a Jakob řeší spolurodičovství terapií. Hloupoučká Aimee se svěří se závažným problémem, který ji trápí. A Maeve dostává jednu překážku za sebou a nevypadá to s nií vůbec dobře. Otis je prozatím od začátku 3. série tak nějak vyrovnaný a užívá si naplno svého bizarního románku s Ruby, tedy až na nějaké maličkosti. Třetí série má prozatím nejzajímavější  start a pokud to tak půjde dál, tak bude zároveň tou nejlepší. ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tohle byla jízda. Zkoumání velkého množství párů a jejich vztahů. Osobní progres. Vtipné situace. Růst Adama. Stopáž byla využitá do poslední vteřiny. Isaac překvapil, ale bohužel ranit Maeve způsobem, z kterého už nemusí být návratu. Skončí seriál tak, že se každý vydá na svou cestu a už se na dlouho a možná i navěky nikdy neshledají?  A musím ještě vyzdvihnout soundtrack. Ten je v celém seriálu skvělý, ale zdá se mi, že i na tento aspekt se zaměřili o něco více a dokážou scény či situace ještě o něco obohatit. Nechce si běžet titulky a občas koukněte na text či název písně. ()

griph 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ Čáry a uniformy? Už dlouhou jsem se chystal okomentovat i nějakej ten seroš, byl to právě tenhle, ale nějak jsem se na to vysral a ta chvíle je tady, je mi ctí být odpaněn zrovna tímto klenotem. Takže v epizodce se nám toho stane celkem dost, ale nejdůležitější věc pro mě je, že se ten postižený píčus konečně přiznal Mejv! Otis se konečně rozhodne, že nebude dělat kokůtka Ruby, což je trochu zbytečný krok vzhledem k tomu, že nová paní ředitelka si vymyslela kokotiny ve stylu uniform, taktéž Mejv bez piercingu bude chybět, ne že ne. Viv je pěkná kráva! S Adama s Ericem jsem měl překvapivě radost a vůbec mi tam takový scény nevadí, jsem ještě zvědavý na společný soužití Otise s Olou, to bude celkem háček.. je to pěkně vymyšlený pro další rozjezd. :) ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Adamův osobní rozvoj. Otis si všímá jistého nepohodlí ve "vztahu" s Ruby. A Hope je vlastně taková Dolores Umbridgeová v bledě modrém. Isaac překvapil. Tahle scéna zapůsobila hodně. Bojím se, aby se Maeve díky tomu úplně neuzavřela do sebe. Celé mi to připadá daleko vážnější než díly předchozí, ale to mi vůbec nevadí. Tvůrci se snaží využít každé minuty, kterou mají k dispozici a mě udivuje, nakolik se jim to daří. Postavy skutečně výtečně napsané, dialogy jakbysmet. ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

I když je to v Adamově lince až moc růžový, jsem jako mnozí ráda, kam se posouvá. Celkem mě baví i Otis a Ruby, na ni jsem zvlášť zvědavá. A mohli by někoho najít Rahimovi :D aby se tam objevoval víc. Chování Maeviny matky je přese všechno hnus. Spoiler!! Isaacovo přiznání mě překvapilo, asi nebude takovej křivák. ()

Reklama

Reklama