Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po zavedení školních uniforem nemají studenti šanci vystoupit z davu. Aimee se vypovídá z traumatu z napadení a nebinární Cal se sblíží s Jacksonem. (Netflix)

Recenze (19)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda naprosto přesně ukazuje aktuální téma kulturních válek – tedy konflikt konzervativních a liberálních hodnot, kdy se potlačuje individualita jedince na úkor práva, pořádku, a zachování rádoby "tradic". Každopádně vztahy a konflikty mezi postavami jsou perfektně rozehrané, a závěrečná scéna zabolí u srdíčka.... ()

Reklama

HighInTheSky 

všechny recenze uživatele

Beta male Otis vyhrál Jackpot v podobě vyvoněný Ruby...zdvojnásobil Jackpot tím, že mu Ruby odhalila soukromí a nechala ho vstoupit do svého světa za oponou povrchní školní bičiny...už tak neodolatelnou výhru mu Ruby ztrojnásobila vyslovením svých citů...Co víc si beta může přát? Jo aha...lepší je prej feministka z mobilheim parku. Skvěle napsaná postava ten Otis...skvěle napsaná postava pro potřeby sociopolitické a genderové propagandy duhových lidí a feminismu. Ale chápu, že hlavní postava musí být beta, opovrženíhodná beta. Z rozhovoru o jmenu dítětě mi bylo ouzko. Je to až směšný jak z některých scén ta propaganda uplně uchcává. A kdo to nevnímá, je uplně vymytej. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ruby a Otis se nečekaně sbližují a z bizarnosti to přešlo k vážnému vztahu. Bůh ví, jak to dopadne. Každopádně začínám mít postavu Ruby rád a jsem rád, že dostává svůj prostor. Isaac také mění polohu a status nejvíc nenáviděného z celého seriálu postupem utlačuje do zapomnění. Škola se změnila na bradavice a nová ředitelka Hope si to velice užívá. Inspirace Dolores Umbridge je určitě na místě. Jakob a Ola ve společné domácnosti s Jean a Otisem vyvolává určité neshody a všichni si musí společně zvykat. Adam opět projevuje svůj potenciál charakteru a ve třetí sérii mě baví jeho postava zatím nejvíc. Keep it up with Kardashian ()

Galerie (6)

Zajímavosti (7)

  • Dua Saleh, ktorí hrajú Cal, vyrastali v Minnesote, rovnako ako ich postava. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama