Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po zavedení školních uniforem nemají studenti šanci vystoupit z davu. Aimee se vypovídá z traumatu z napadení a nebinární Cal se sblíží s Jacksonem. (Netflix)

Recenze (19)

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda naprosto přesně ukazuje aktuální téma kulturních válek – tedy konflikt konzervativních a liberálních hodnot, kdy se potlačuje individualita jedince na úkor práva, pořádku, a zachování rádoby "tradic". Každopádně vztahy a konflikty mezi postavami jsou perfektně rozehrané, a závěrečná scéna zabolí u srdíčka.... ()

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Wow. Na tohle se vyplatilo čekat. Dočkali jsme se závažnějších témat, ale je to vše provedené s takovou lehkostí. Postavy se neustále vyvíjejí. Je to neuvěřitelné. Každý vás umí překvapit, takových lidským způsobem. Třetí řada jede ohromným tempem a nejeví známky zpomalení. ()

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Otis a Ruby se i veskrze všechny ty odlišnosti sblížují. Bylo moc hezké vidět Ruby taky trochu z jiné stránky. Nejistou a zranitelnou. Cal dostává více prostoru a zdá se, že Viv lehce žárlí. Ředitelka Hope je pro školu vším. Ale novou nadějí určitě ne. ()

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ruby byla vždycky postranní postavou, která všechny normální sledující měla spíš iritovat, mně ale vždycky alespoň vizuálně (ubrat trochu na make-upu by neuškodilo) přitahovala a bylo mi líto, že se s ní nevidíme víc. To se teď změnilo a posledních pár minut dílu není lehkých na strávení. ()

JB001 odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Končím. Na tohle už jsem fakt starej. Teplí a nebinární... Děkuji nechci. Se slzou v oku vzpomínám na své mládí. To byl svět ještě relativně v pořádku ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ruby a Otis se nečekaně sbližují a z bizarnosti to přešlo k vážnému vztahu. Bůh ví, jak to dopadne. Každopádně začínám mít postavu Ruby rád a jsem rád, že dostává svůj prostor. Isaac také mění polohu a status nejvíc nenáviděného z celého seriálu postupem utlačuje do zapomnění. Škola se změnila na bradavice a nová ředitelka Hope si to velice užívá. Inspirace Dolores Umbridge je určitě na místě. Jakob a Ola ve společné domácnosti s Jean a Otisem vyvolává určité neshody a všichni si musí společně zvykat. Adam opět projevuje svůj potenciál charakteru a ve třetí sérii mě baví jeho postava zatím nejvíc. Keep it up with Kardashian ()

HighInTheSky 

všechny recenze uživatele

Beta male Otis vyhrál Jackpot v podobě vyvoněný Ruby...zdvojnásobil Jackpot tím, že mu Ruby odhalila soukromí a nechala ho vstoupit do svého světa za oponou povrchní školní bičiny...už tak neodolatelnou výhru mu Ruby ztrojnásobila vyslovením svých citů...Co víc si beta může přát? Jo aha...lepší je prej feministka z mobilheim parku. Skvěle napsaná postava ten Otis...skvěle napsaná postava pro potřeby sociopolitické a genderové propagandy duhových lidí a feminismu. Ale chápu, že hlavní postava musí být beta, opovrženíhodná beta. Z rozhovoru o jmenu dítětě mi bylo ouzko. Je to až směšný jak z některých scén ta propaganda uplně uchcává. A kdo to nevnímá, je uplně vymytej. ()

Reklama

Reklama