Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Může sex časem přerůst v důvěrný vztah? A funguje to i naopak? Ruby couvá z románku s Otisem, Maeve a Isaac se naopak sbližují. Studenty pobouří poučování o abstinenci. (Netflix)

Recenze (12)

Remivsremi 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně nějaký seriál naplno využívá možnosti "neomezeného" časového slotu na streamovací službě rozumně a navíc to není cítit jako zbytečné natahování. Tolik emocí se dokáže směstnat do jedné hodiny. Já jsem zcela nadšený. ()

griph 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

ᴰⁱˢ ˢʰⁱᵗ ᵐᵉʲ ᵏᵒⁿᵗᵉʲⁿ ˢᵃᵐ ᵒᶠ ᵈⁱ ⁱⁿᶠᵒʳᵐᵃᵗⁱᵒⁿ ʲᵘ ʷᵒⁿ'ᵗ ᵗᵘ ⁿᵒᵘ ᴶᵘ ʰᵉᵛ ᵇⁱⁿ ʷᵒʳⁿᵈ Vejlet? Fíha, stalo se tady toho šťastně moc. Dnešní díl byl, ale dost zábavné, aspoň teda mi tak přišel. Každopádně ředitelka opět řadí, rozdělila skupiny na chlapce a dívky, kde samozřejmě nastává problém. Zakazuje žákům otázky a učitele mají za úkol pouze předkládat video nahrávky. Trojice nejlepších z toho trochu zcvokne, no je toho fakt hromada, domeček na stromě, rozchod, návrat, kdo ví, co ještě. Ale štve mě, že ten slizák, který už pomaluje dostal Mejv, ale Otis je teď singl, takže se snad vydá do boje. A ten výlet? No, čekám něco fakt dobrýho, Francie je sama o sobě komedie. :) ()

Reklama

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět spoustu emocí. Chemie Isaaca a Maeve je neuvěřitelná a nikdo by si na konci druhé série nedokázal představit, že by to mohlo jít tímto směrem. Skvělá je opravdu tentokrát výprava, kdy se proplétají různé příběhy postav, které je posune o kus dál a nebo ukončí, či začne jejich trápení. Ztráta rodiny bývalého ředitele Michaela nese tak tragickou pravdu, která se děje doopravdy tak lidským způsobem. Úkaz toho, že i když máme někdy někoho opravdu moc rádi, ale nemůžeme mu dát vše, tak musíme odejít. To ukazuje perfektně Otis s Ruby. Adam a Eric mají vztahové překážky, kterými si musí projít opravdu každý, aby došlo k většímu sebepoznání a upevnění vztahu. Jean a Jakob jako ukázka toho, jak jsou změny v životě těžké a je důležitá trpělivost a poohlédnutí se za tím, proč jsme se v určitou chvíli nějak rozhodli. Polovina série za mnou a prozatím jedna velká událost. Sex Education jsem bral v předchozích sériích jako oddech, zde to posouvá hranice napsaných seriálových postav ()

DJ_bart 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tahle epizoda fakt skvěle akcentuje koncept sexuálních tabu a stereotypů, a zároveň brilantně pojala vztahový peripetie mezi Otisem a Ruby. Už delší dobu jsem skutečně neviděl seriál, který by mě tak extrémně dopoval endorfiny.... ()

chrispe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Jaj! Já se tak těším do Francie! :D Strašně se mi líbí, jak svou roli hraje herec, co hraje bývalého ředitele. Když se na něj koukám, úplně v něm vidím Adama a fakt se divím, že ho v tom krámě bývalá neobejmula, protože byl tak křehký, přesně jako umí být Adam. Snad mu to prozření mezi dveřma pomůže. ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama