Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Pravda je někde tam venku: Maeve má konečně jasno, Aimee se vytasí s dortíky s vulvou a ještě s něčím dalším a Eric zkouší žít po nigerijsku. Hope zajde do extrému. (Netflix)

Recenze (10)

Kacitr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Slabší než díl předešlý, ovšem stále výborné! Líbila se mi dějová linka točící se kolem Nigérie. Seriál to příjemně osvěžilo. Eric a jeho chování překvapilo, nedá se říct že mile. Šikana od ředitelky šla lehce za čáru. Až husí kůže byla. Doposud žádná scéna v Sex education ve mě nevzbudila takovou nevoli. ()

jirikzaboj 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Epizoda opouští trochu plynu, ale zároveň nás připravuje na finálové epizody, které budou nejspíš nabité napětím mezi postavami a budou doznívat konflikty. Happy ending stále v nedohlednu. Nejsilnější moment byl Michael a jeho flashback’s do dětství- “Boys dont cry”. Otisovi problémy začínají přerůstat přes hlavu a v důsledku toho konfrontuje také matku Jean. Maeve zažívá opět silné rodinné trable a do toho ji nepomáhá situace, do které ji dostali oba nápadníci. Hope se difinitivně zbláznila a scéna na stage byla opravdu krutá. Konečně si ale Viv uvědomila, že stát si za svým názorem je mnohem důležitějží, než diplom a boduje tak v kroku pro školní revoluci. Eric tropí v Nigérii hlouposti a jeho činy budou mít určitě důsledky v příštích epizodách. Nejvíc se mi zamlouvá progres Aimee, která je čím dál tím víc ztělesněním venuše a zdravým způsobem přichází na to, co je to female power. ()

Reklama

LachtanShows 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Za mě určo nejslabší část celé řady, nechci postavu Erica nějak utlačovat, ale jako ortodoxní homofob mi jeho chování nikdy nepřišlo ok a obzvláště jeho přístup k oběma sympaťákům, kteří o něj kdy projevili zájem. Škoda, že už vyšuměla z popředí Ruby, její duše pod tvrdou skořápkou prvních dvou sérií mi začala vážně zajímat. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama