Reklama

Reklama

Sexuální výchova

(seriál)
  • Velká Británie Sex Education (více)
Trailer 4
Velká Británie, (2019–2023), 29 h 20 min (Minutáž: 47–85 min)

Tvůrci:

Laurie Nunn

Hudba:

Oli Julian

Hrají:

Asa Butterfield, Emma Mackey, Gillian Anderson, Ncuti Gatwa, Kedar Williams-Stirling, Aimee Lou Wood, Connor Swindells, Patricia Allison, Tanya Reynolds (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(4) / Epizody(32)

Nesebevědomý Otis zná všechny rady na sexuální neduhy. Jeho matka je totiž terapeutka. Rebelka Maeve mu proto navrhne, aby si ve škole otevřel sexuální poradnu. (Netflix)

Recenze uživatele vnimatkrasu k tomuto seriálu (3)

Série 1 (2019) (S01) 

Je senzační, jak se autorům daří měnit nálady z crazy humoru do dojemný vážnosti aniž bych si toho všim. Senzační je nadhled, tolik mi scházející v tematicky podobný Euforii. Senzační je Asa Bustterfield, kterej mě až do týhle role zpravidla dost sral. Sympatie proběhla. K pátý hvězdičce stačí druhý sérii jen trochu přiostřit hrany. ()

Série 2 (2020) (S02) 

Z kompaktní jednohubky o třech postavách se Sex Education proměnil ve spleť generačních pidipříběhů. A jak to první řada svým jednoduchým mustrem utáhla jak nic, ve dvojce se to začalo drhat. A tak zatímco třeba postava Aimee má pěkně rozvinutou a senzačně dokončenou linii, některé další by potřebovaly ještě deset dílů extra. Na sympatie to Sex Education pořád válcuje. V kvalitě ale přece jen sestoupilo o stupínek níž. ()

Epizoda 3 (2021) (S03E03) 

Ruby! ()

Související novinky

Margot Robbie chystá filmové The Sims

Margot Robbie chystá filmové The Sims

23.03.2024

Loňský rok byl pro hvězdnou herečku a schopnou producentku Margot Robbie (Babylon) poměrně přelomový. Její produkční společnost LuckyChap přenesla na plátna kin svět Barbie, tedy nejvýdělečnější film… (více)

Doctor Who má novou tvář

Doctor Who má novou tvář

09.05.2022

Stanice BBC oznámila novou hlavní tvář slavného a desítky let běžícího seriálu Doctor Who. Titulní roli již čtrnáctého Pána času tak počínaje další sérií ztvární 29letý rwandsko-skotský herec Ncuti… (více)

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

Netflix rozšířil produkci ve Velké Británii

28.11.2020

Britské projekty, zejména pak seriály Koruna a Sexuální výchova, slaví dlouhodobě velký úspěch u předplatitelů Netflixu. Nejen proto streamovací gigant letos výrazně navýšil rozpočet pro britskou… (více)

Reklama

Reklama