Reklama

Reklama

Ruská panenka - Série 2

(série)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(7)

Obsahy(1)

Nadia s Alanem pořád dokola prožívají nejdivočejší noc svého života. A pak je čeká další bláznivé dobrodružství, které pro ně může mít dalekosáhlé následky. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (16)

Michael258 

všechny recenze uživatele

Divná séria, ktorá mi absolútne nesadla. Vôbec nenadväzuje na prvú sériu, čo ma sklamalo. Cestovanie časom je "cool", ale treba to vedieť aj správne podať. Táto pozliepaná hatlanina bola ťažko sledovateľná, príbeh ma veľmi nezaujal a keď som sa konečne trošku chytil v posledných epizódach a čakal som, že príde nejaké objasnenie situácie, tak to zakončili úplne tragicky a vlastne nič sme sa nedozvedeli. (Po zhliadnutí jedného YouTube videa som lepšie pochopil o čo tam šlo, ale napriek tomu svoj názor nemením.) 49% ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nataša se chopila všeho čeho mohla (scénář, režie, hlavní role) a všechno špatně. Návaznost na první  řadu žádná ani dějem, ani chováním postav. Možná to někdo ocení (ten se sklerózou) ale ten kdo čeká pokračování něčeho co ho bavilo, bude zklamán (nejde dějem ale i naprosto idiotským závěrem). FoxMuldere, podepisují v plném rozsahu. ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Obecně platí, že filmy a seroše o cestování napříč časem zbožňuju. Někdy je z toho láska jako trám (Návrat do budoucnosti, Zítra vstanu a opařím se čajem, Lea má 7 životů), jindy to nezanechá hlubší stopu, ale je mi s tím fajn. Leč Ruská panenka 2. série nespadá ani do jedné z těchto dvou kategorií. Ruská panenka mě srala a můj rezervovaný postoj k Rusku s tím tentokrát nemá co dělat. Sralo mě to ze tří hlavních důvodů: 1. Cestovat časem, převtělovat se do mámy a ještě ji tam mít po boku, to už je za mě too much, to už hraničí s psychickou poruchou. 2. Heterák Joel se coby jeho babička zamiluje v NDR do nějakýho chlapa a svým časoprostorem pak prochází se zamilovaným úsměvem idiota. Z toho už mi bylo lehce šoufl. 3. Vadilo mi taky to hulení té těhotné mámy. Jo, asi budu trochu přepičatělej, ale prostě to tak mám. A za 4. mi nebylo jedno, že se tady tolik nahrálo chudák to mimino. Z toho je jasný, že mi to prostě nesedlo. Můj oblíbenej žánr dál zůstává mým oblíbeným žánrem, ale po dnešku už se toho budu trochu bát. Případný zklamání jsou bolestivější, než u čehokoliv jinýho, před chvílí jsem se o tom přesvědčil. ()

kockodan 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Nataša boduje. The coolest chick on Netflix right now! LOL! Vy co se tu rozčilujete jak byla tahle sezóna self-serving, jak Nataša (Nadia) musí být v každé scéně, a jak se nakonec  (cestováním v čase) nic z jejího a její matky historie nevyřešilo, zkuste sednout a  napsat scénář ke dvěma sezónám naprosto ulítlé a zábavné show, kde se pořád něco děje, vše je neustále v pohybu, hýří to postavami, zápletkami (zajímavými zápletkami!!!), zvraty a úlety všeho druhu a zároveň vás to chytne za srdce, a hurónsky se zasmějete!!! (Nataša padající pozadu, hlavou napřed do sklepa na konci každé epizody v season 1 mě rozchechtává dodnes, jen si na ni vzpomenu!). A pak až něco takového napíšete, laskavě běžte za executives do Netflixu aby vám na to dali miliónový budget na zfilmování!!! LOL! Gud lak wid dat! Kokoti! 100% neotřelá a zajímavá zábava! Konečně! A ta Maďarština! LOL! Nataša Lyjóne je zjevením, a díky bohu za ně (za ni)! 👍💯 S radostí čekám na season 3, pokud se zadaří a bude obnovena. ()

Rayen1 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série je o chlup horší, než první. Snaží se bejt podobná jako první, ale dělá věci jinak. Tentokrát nikdo neumírá, ale cestuje se časem pomocí metra. Je to zajímavá myslenka, to jo, ale zamrzí, že Alan nemá prakticky zadnej prostor, jeho vejlet do Berlína je jen taková drobná vata, bez který by seriál po vypuštění fungoval tak jako tak. Nadia si bere veškerej prostor pro sebe. Ale na rozdíl od první série závěr vyzní dost otevřeně... Hodně lidem to nedávalo smysl podle komentu, a nadávaj na celou sérii... Mě to ale dávalo celkem perfektní smysl - nic nemůžeš změnit. Tečka. Jedna bonusová hvězdička za hudbu a za Nadiu, ta holka je skvělá, i když popravdě mě první tři díly v první sérii trochu srala. Ale zvykl jsem si a přišel ji na chuť 😅 ()

Galerie (103)

Zajímavosti (1)

  • Celá druhá řada, tedy její první epizoda, začíná monumentálně znějící skladbou „Personal Jesus“ z roku 1989 od britské elektronické kapely Depeche Mode, kdy během úvodních titulků sledujeme cestu Nadii (Natasha Lyonne) podzemkou do nemocnice Lenox Hill. (Dangerous2)

Reklama

Reklama