Reklama

Reklama

Ruská panenka

(seriál)
  • USA Russian Doll
Trailer 1
Komedie / Drama / Dobrodružný / Mysteriózní
USA, (2019–2022), 7 h 3 min (Minutáž: 25–33 min)

Hudba:

Joe Wong

Hrají:

Natasha Lyonne, Greta Lee, Yul Vazquez, Charlie Barnett, Chloë Sevigny, Dascha Polanco, Brendan Sexton III, Rebecca Henderson, Ritesh Rajan, George Aloi (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Obsahy(1)

Nadia (Natasha Lyonne) slaví 36. narozeniny. Běžná oslava v newyorském bytě jejích kamarádek se však promění v její noční můru, když ji ještě ten večer srazí taxík. Místo smrti se však vrátí do koupelny onoho uměleckého bytu na onu oslavu. Po jejích několika dalších náhlých úmrtích a i návratech do oné koupelny zjišťuje, že tu něco nehraje. Ale co? (hansel97)

(více)

Recenze uživatele kenkaku k tomuto seriálu (9)

Série 1 (2019) (S01) 

Jessica z Prciček ještě existuje? No OK. Chvová se jako festovní pinda a polovinu série spíš nudí. Pak se vše ale rozjede a je to výborné. Závěr je sice takový “polouzavřený” (jeden prostě musí věřit že to dopadlo dobře). ()

Série 2 (2022) (S02) 

Nataša se chopila všeho čeho mohla (scénář, režie, hlavní role) a všechno špatně. Návaznost na první  řadu žádná ani dějem, ani chováním postav. Možná to někdo ocení (ten se sklerózou) ale ten kdo čeká pokračování něčeho co ho bavilo, bude zklamán (nejde dějem ale i naprosto idiotským závěrem). FoxMuldere, podepisují v plném rozsahu. ()

Mimo čas (2022) (S02E01) 

OK… takže místo smyčky máme “tunel času”. Osobně jsem trochu čekal spíš rozvinutí původní myšlenky než hraní si na jinou, ale má to jedno pozitivum: není nutné znát první řadu. Tím. Bohužel pozitiva končí. Měl jsem za to že ze zrzky už není ta fuck-shit-bitch-cunt jako na začátku první řady. Tady se totiž opět chová jako 100% ropucha na pěst. Co mě doslova zvedlo žaludek je princip. Když už zjistila že vypadá jako “někdo jiný”, přesto šla do postele s vlastním otcem (!?). Navíc to, že může “tunelovat” jak se jí zachce je také dost divné. ()

Coney Island, zlato (2022) (S02E02) odpad!

Sorry Natašo, ale tohle je fakt debilní… po všech třech stránkách. ()

Únik mozků (2022) (S02E03) 

Jako někoho, kdo utrpěl vzdělání v oboru lékařství, jsem vybuchl smíchy u toho ultrazvuku… takovou kravinu jsem na monitoru ještě neviděl :). Ale to nevadí. Co vadí, je že mě to nebaví. Není tam nic co by budilo moji zvědavost, nebo viděl smysl toho co se tam vlastně vůbec děje. Snad jen ten vlak v roce 1945. ()

Ze stanice do stanice (2022) (S02E04) 

Eeeeh. Cože? Takže on cestuje nejen časem, ale i přes moře? A to jak se chová… chová se jako debil. “Nechoď, počkej 27let…”. WTF!? Zajímavá doba, zajímavé místo, ale debilní zpracování. Nemůžu si pomoci. Proč mám koukat na zrzčiny halušky v Maďarsku? Dám seriálu poslední šanci se smysluplně rozjet. Pak zpřísním hodnocení. ()

Nádherná mrtvola (2022) (S02E05) 

Vizuálně super, ale to provedení… oceňuji, že alespoň vím co mělo znamenat to kutání do stěny v tunelu v první epizodě. ()

Schrödingerova Ruh (2022) (S02E06) 

Jak to, že má sama sebe jako dítě v roce 2022? A to v té nemocnici? Tohle už je moc bizár. A ten pokus najednou naroubovat sériová tu první. ()

Matrjoška (2022) (S02E07) odpad!

Tak tohle nezapadlo ani omylem. Zcela zbytečná řada. ()

Související novinky

Zemřel herec Burt Young

Zemřel herec Burt Young

19.10.2023

Ve věku třiaosmdesáti let odešel americký na Oscara nominovaný herec Burt Young, mnohým fanouškům známý zejména svou rolí Paulieho Pennina z populární série filmů o Rockym Balboovi. Deníku New York… (více)

Waititiho Star Wars možná ani nevzniknou

Waititiho Star Wars možná ani nevzniknou

02.07.2022

No, tak jsme udělali hezkou 360 ° a skončili zpátky tam, kde jsme s filmovými Star Wars už od konce deváté epizody. Po informacích, že příští film režiséra Taiki Waititiho (Thor: Láska jako hrom) je… (více)

Dostane Boba Fett vlastní seriál?

Dostane Boba Fett vlastní seriál?

07.11.2020

Od první epizody nové řady seriálového Mandaloriana uběhl teprve týden, ačkoliv je tedy stále příliš brzy na vyzrazování konkrétních detailů, následnému spoileru se bohužel nevyhneme. Pokud si… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Reklama

Reklama