Reklama

Reklama

Ruská panenka

(seriál)
  • USA Russian Doll
Trailer 1
Komedie / Drama / Dobrodružný / Mysteriózní
USA, (2019–2022), 7 h 3 min (Minutáž: 25–33 min)

Hudba:

Joe Wong

Hrají:

Natasha Lyonne, Greta Lee, Yul Vazquez, Charlie Barnett, Chloë Sevigny, Dascha Polanco, Brendan Sexton III, Rebecca Henderson, Ritesh Rajan, George Aloi (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(2) / Epizody(15)

Obsahy(1)

Nadia (Natasha Lyonne) slaví 36. narozeniny. Běžná oslava v newyorském bytě jejích kamarádek se však promění v její noční můru, když ji ještě ten večer srazí taxík. Místo smrti se však vrátí do koupelny onoho uměleckého bytu na onu oslavu. Po jejích několika dalších náhlých úmrtích a i návratech do oné koupelny zjišťuje, že tu něco nehraje. Ale co? (hansel97)

(více)

Recenze uživatele kockodan k tomuto seriálu (2)

Ruská panenka (2019) 

Bych dal i čtyři, možná i pět, kdyby se ten konce tak neseschmaltzovatěl a nekapal z něj přeslazený sentiment jak syrup. Poslední epizoda opravdu trapárna, že by z ní jeden dostal cukrovku jen koukáním přes obrazovku. Těšil jsem se že to nebude o lidském přesahu a vyřešení všech jejich problémů, ale že finále (1st season) bude stejně ulítlé, srandovní a ad absurdum nic neřešící jako celý seriál od druhé, či třetí epizody dále. Ale to né, oni tam museli nacpat stokrát přežvýkaný hepyjend na 100x omleté, sluncem a nadějí pro lidstvo prosvícené holywerdské brdo, o tom jak se dva krásní ale poničení a rozervaní lidé navzájem zachrání vlastní láskou, soucitem, nelhostejností a svépomocí. Což se ve skutečném životě neděje. Doufal jsem poslední epizody, že tvůrci to celé postupně vyšroubují na totál úlet, a bude nějaký cliff hanger do druhé Season. Tu, ale, pokud nějaká bude, už vidět nechci. Ten konec mě fakt znechutil, dyť ti dva šašci de facto poskakovali společně se držíce navzájem za ruce do západu slunce. Co to jako kurva mělo znamenat? No prostě k zblití, takhle zahodit dobrý poenciál celého díla. Jinak musím říct že jak ve druhé, či třetí epizodě Nadia furt několikrát za sebou zakopává a padá hrozným držkopádem hlavou napřed do sklepní šachty, tak to jsem tedy nahlas řval smíchy. Hlavně jak se pak se znechuceně/nasraným, nevěřícným "Fuck!" hned zase oběvuje v koupelně před zrcadlem, tak to mě vždy rozsekalo. A i jinak je v seriálu dost humoru. Takže de facto 3,5 hvězdy za tu zábavu, čili slušných 75%. ()

Série 2 (2022) (S02) 

Nataša boduje. The coolest chick on Netflix right now! LOL! Vy co se tu rozčilujete jak byla tahle sezóna self-serving, jak Nataša (Nadia) musí být v každé scéně, a jak se nakonec  (cestováním v čase) nic z jejího a její matky historie nevyřešilo, zkuste sednout a  napsat scénář ke dvěma sezónám naprosto ulítlé a zábavné show, kde se pořád něco děje, vše je neustále v pohybu, hýří to postavami, zápletkami (zajímavými zápletkami!!!), zvraty a úlety všeho druhu a zároveň vás to chytne za srdce, a hurónsky se zasmějete!!! (Nataša padající pozadu, hlavou napřed do sklepa na konci každé epizody v season 1 mě rozchechtává dodnes, jen si na ni vzpomenu!). A pak až něco takového napíšete, laskavě běžte za executives do Netflixu aby vám na to dali miliónový budget na zfilmování!!! LOL! Gud lak wid dat! Kokoti! 100% neotřelá a zajímavá zábava! Konečně! A ta Maďarština! LOL! Nataša Lyjóne je zjevením, a díky bohu za ně (za ni)! 👍💯 S radostí čekám na season 3, pokud se zadaří a bude obnovena. ()

Související novinky

Zemřel herec Burt Young

Zemřel herec Burt Young

19.10.2023

Ve věku třiaosmdesáti let odešel americký na Oscara nominovaný herec Burt Young, mnohým fanouškům známý zejména svou rolí Paulieho Pennina z populární série filmů o Rockym Balboovi. Deníku New York… (více)

Waititiho Star Wars možná ani nevzniknou

Waititiho Star Wars možná ani nevzniknou

02.07.2022

No, tak jsme udělali hezkou 360 ° a skončili zpátky tam, kde jsme s filmovými Star Wars už od konce deváté epizody. Po informacích, že příští film režiséra Taiki Waititiho (Thor: Láska jako hrom) je… (více)

Dostane Boba Fett vlastní seriál?

Dostane Boba Fett vlastní seriál?

07.11.2020

Od první epizody nové řady seriálového Mandaloriana uběhl teprve týden, ačkoliv je tedy stále příliš brzy na vyzrazování konkrétních detailů, následnému spoileru se bohužel nevyhneme. Pokud si… (více)

Taika Waititi natočí Star Wars

Taika Waititi natočí Star Wars

04.05.2020

…a scénář mu napíše Krysty Wilson-Cairns, jež získala nominaci za 1917 a naposled pro Edgara Wrighta napsala thriller Last Night in Soho. Zprávu potvrdil samotný Lucasfilm v Den Star Wars. Informace… (více)

Reklama

Reklama