Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nová talkshow Vaška Kopty představí známé tváře úplně jinak, než jsme zvyklí. V Koptashow se dozvíte to, co by vás ani nenapadlo… Fotografie z dětství? Zapomenuté role? Písničky do šuplíku? Nebo nějaká roztomilá úchylka? Uvidíte své oblíbené herce, spisovatele, režiséry, tanečníky nebo třeba sportovce v úplně novém světle. (Česká televize)

(více)

Recenze (69)

Lukrecie 

všechny recenze uživatele

Ach jo, je to docela trapný, umělý, občas se vtip překvapivě povede ..., takový TV bulvár, špehování hostů (viz především díl tři, který již silně vaří z vody), zlatá show Haliny Pawlowské, ta měla aspoň úroveň!.... ještěže je délka pouze 26 minut.... trefný komentář troufalka a kingik ;) :D souhlasím s kingikem, pro mě Kopta také není žádná osobnost a jeho urputná snaha je těžce kontraproduktivní a dělá z pořadu spíše tragédii. První a druhý díl celkem dobrý, třetí díl velký špatný. Nazvala bych ho "O chlípném strýčkovi Vaškovi". Pokud to takto bude pokračovat, myslím si, že rychle skončí..... Navíc jeho velké přehnané protěžování v poslední době také nemusí být divákům po chuti. ()

BruceTichac 

všechny recenze uživatele

Pana Koptu mam rad, ale porad Koptashow se tvurcum nepovedl. Tesil jsem se na porad typu Vsechnoparty nebo Show Jana Krause. Bohuzel se jedna o estradni show, ktere tady vznikaly v 90. letech - umely nuceny smich divaku, predem dane dialogy, nuceny potlesk,.... Porad nezachranili ani zajimavy hoste. ()

Reklama

houska2 odpad!

všechny recenze uživatele

Hodně slabý odvar Všechnopárty, či Show Jana Krause. Výběrem hostů se nedá nic zkazit, nicméně komunikace pana Kopty s hosty, někdy pro mě docela trapná a nevtipná, prostě celý průběh mě absolutně neoslovil a nelze to srovnávat s výše uvedenými pořady. Pan Kopta se hodí spíše jako host, bohužel ne jako moderátor. ()

argenson 

všechny recenze uživatele

Koptovo vyprávění o autobusech u Šípa, potažmo Krause mám rád a pouštěl jsem si to mockrát. Kopta sám nedávno přiznal, že mu to pomohlo k obnovení dávné popularity a začal být víc vidět. A pak někdo přišel s nápadem, že by si tím pádem zasloužil vlastní show. Jenže na rozdíl od Šípa a Krause je tohle zoufalá snaha o to, aby se lidi mlátili smíchy do kolen, což se nemlátěj. O kvalitách formátu nejlépe vypovídá pětiminutová historka Jakuba Vágnera o tom, jak ve stanu močil do petky. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

20% — Václav Kopta je mi celkem sympatický, už jen tou svojí zálibou v autobusech, ale jeho Koptashow je opravdu špatná. O ničem. Stačí se podívat na Šípovu Všechnopárty a je vidět propastný rozdíl. Jistě, Šíp tohle dělá už spoustu let, ale přece jen. Člověk si říká, proč Koptashow vlastně vznikla. A napadne ho souvislost s Koptovým zraněním při přípravách na Stardance. Kopta se nejenom docela vážně zranil, ale přišel také o nemalé peníze za účinkování v pořadu. Umím si představit, že mu ČT řekla: „Když se s námi nebudeš soudit o náhradu újmy, tak ti od nového roku vytvoříme vlastní pořad, Šíp se na něčem podobném udělal, to je docela kulantní nabídka, co říkáš?“ A Václav řekl: „Beru.“ ()

Galerie (19)

Zajímavosti (1)

  • Show se natáčí v brněnském studiu České televize. První díl se natáčel 17. prosince 2018. (Henry007)

Reklama

Reklama